o kadar çok şeyler soylenmiş ki, özelte şu çıkıyor: özgünlük, hilesiz tanıtım reklam v.b.
konu ile alakası olmayabilir ama şunu soylemeden geçemeyeceğim. şubat12 de blog tarzında bir site açtım. kişisel çalışmalarımı bu sitede yayınlayıp, sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıyordum. Hobi amaçlı photoshop çalışmaları yapıp siteme ekleyip paylaşıyordum. Bu hep böyle devam etti, ediyorda. Sitemde hiç seo çalışması yapmadım.Seo,backlink nedir son 1-2 ayda öğrendim

dediğim gibi şubat12 de açtığım site mayıs12 de ilk PR değerim 4 olarak yansıdı. Çok şaşırdım. Siteme benzer bir site ile aynı pr değeriydi bu ki o site 2006 yılından bu yana aktif. Uzun lafın kısası. Gerçek hayatta nasıl davranıyorsak, sanal hayatta da dürüst olmamız gerektiğidir. İsteyene sitemin adresini pm atabilirim.
(Not:20 gün önce siteye backlink aldım 4 tane şu anda. onun haricinde farklı sitelere zamanında bilmeden yaptıgım yorumlardan dolayı 25 tane backlinkim var..Bakın bilmeden diyorum.) Hocam size de geçmiş olsun diliyorum. seo konusunda bilgim sıfır oldugu için bir önerim olamayacak maalesef. İyi günler dilerim herkese