BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu şuan ki bakış açınız, gururlanmam demek abes ayıp olur, bu sitedede vardır şehit yakını akrabası

terör sorunu sorundur hemde çok kötü ancak şehitlik gururlanmak gururlandırmak ister

milli düşünce irade bunu gerektirir

hayırlısıyla askerliğinizi yapar gelirsiniz daha olgun düşünceli bir birey olarak hayatınıza devam edesiniz.
Ben kendimi çatlak komutanların eline emanet ederek, Allah'ın verdiği canımı bir hiç uğruna dağdaki ite köpeğe hunharca feda ederek olgun bir birey olmam; ben okuyarak, kendimi geliştirerek, bir şeyler başararak olgun biri olurum ve yeterince olgun olduğumu da düşünüyorum. Askerlik olgunluk meselesi değil, vatan millet meselesidir. Daha doğrusu şimdilerde üç beş kendini bilmez yöneticinin ağzına sakız olmaktan başka bir şey değil. Vakit geldiğinde gider geliriz hayırlısıyla.

F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yazınızı okuduktan sonra tatile gidiceğinizi sandığınıza dahir bir his oluştu içimde

sen asker olmassan o asker olmassa bu vatanın evladı vatani borcunu ödemesseki terör sorunu diyorsun yani bir nevi korku olayı galiba yani terörü geçelimde yarın bir gün savaş çıksa düşüncen ne olacak o zamanda savaş var çözüm bulunamadan askere gitmek intahardırmı diyeceksiniz

benim geleli 6 sene olmuş bugun çağırsınlar gözüm kapalı herşeyi bırakıp giderim

bu arada askerlik hakkındaki görüşünüzü merakla bekliyorum umarım bodrum marmaris fethiye antalya tarafına yaz aylarında askere gidersiniz ha deniz şortu ve havlu almayıda unutmayın
Umarım.