Sayın NeLph ;
Başlıktada belirttiğim gibi ben şikayet için açmadım bu başlığı. Dediğiniz gibi şikayet için açsam yerinin neresi olduğunu emin olun biliyorum. Ben başıma geleni anlattım ve insanların bazı şeylerin farkına varmasını sağlamak amacı ile açtım.Kaldıki insanlar zaten bazı şeylerin farkındaymışta susuyorlarmış,bu başlıktada seslerini yükselttiler.Sizin forumda ne ile uğraştığınızı bilmiyorum.Belki sizde seo işi yapıyorsunuz ve işinizde de gayet başarılısınız. Bunu ben bilemem.Üstüne basa basa söylemiştim.Seo işi kurumsal çalışan firmalara sözleşmeli olarak yaptırılmalı diye. Ben her seo yapan kötüdür demedim. Ayrıca bu başlığın neden sizi bu kadar rahatsız ettiğinide anlamış değilim. İnsanlar birşeyler paylaşıyor sonucunda ve bu paylaşımlardan da bir diğer kesim faydalanıyor. Kaldıki birkaç arkadaşın yazılarından birkaç ayrıntı öğrendim. Bu bile benim için önemli idi.Ha tabi başlığın size herhangi bir zararı varsa konuyu r10 yönetimine report edersiniz,yönetimde konunun zarar verici bir yapısı olduğunu düşünürse zaten kapatır. 2500 e yakın görüntülenme olan konuda şu ana kadar tek bir kişi ile polemiğe girmedim. Çünkü buna gerek yok. Ayrıca şu bilgiyide vereyim.E-ticaret sitem için ciddi ve bütçeli bir çalışma yaptırmama rağmen ondanda verim alamadım. Diyeceksinizki düzgün insanlarla çalışın. Kimin düzgün olduğunu malesef bilemiyorsunuz. Seo manavda satılan domates değilki elinize alıp inceleyesiniz.Şahsınıza veya yaptığınız işe karşı bilmeden bir saygısızlığım veya zararım olduysa da kusura bakmayın. Ama dediğim gibi başlığın sizin yaptınız işe zararı olduğunu düşünüyorsanız lütfen report edin ve yönetim incelesin başlığı. İyi çalışmalar.
Benim kızdığım nokta siz değilsiniz. Penguenden sonra her türlü backlink yöntemi ne yazıkki işe yaramayabiliyor. Bir site için yarayan yöntem diğer sitenin filtre sebebi olabiliyor. Seo firmalarının başarısızlığının altında yatan temel neden budur.
Kızdığım nokta tam olarak ne dediğini bilmeden burada seo işine verip veriştirenleredir. Daha doğru düzgün backlink kavramı konusunda bilgisi olmadan doğal backlink üzerinde durmaya çalışanlaradır.
Bildiklerini burada paylaşıyorlar diyorsunuz ama 1-2 dışında pek bişey göremedim. Onlarda bilinmesi istenildiği kadar yazılmış yazılar. Zamanında onlarca konuda yazı yazmış biri olarak konuşuyorum. ( seoisleri.com sitesinde yazdığım yazıların tamamı r10da açılmış konulardır) Yoksa dışarıdan görüp isim yapmaya çalışan biri değilim.
Demem o ki verip veriştirmek kolay. Lakin bir sonuç üretmek gerekir. Bu yola girsin derim herkes.
İyi çalışmalar.