sensizolmuyor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam Arkadaşlar,

Bi sorunum var sürekli uykum geliyor. Ders çalışırken özellikle..
Uykumun gelmemesi için ne yapmalıyım ? İlacı varmı bunun uykumun gelmemesini istiyorum... Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Uykun gelmesi = Sıkıcı Şekilde Ders Çalışman Olabilir mi?

Bence Önce içinde Ders Çalışma ile ilgili bi heyecan uyandırmaya bakmanı tavsiye ederim. ilk adımı kendini kontrol ederek kaç dakika motive olabildiğini ölçerek ve o zaman zarfında kendine ders çalışma süresi ayırarak başlayabilirsin.

Uykunu hissettiğin an masadan hemen kalk ve yüzünü yıka. Gerekirse çık balkona hava al şöyle derin bi nefes al . Sonra yine gel tekrar et.

Genel bi sorunsa tıbbi yardım olman şart ama sevmediğin (Ders çalışmak gibi) aktivitelerde uykun geliyorsa eğer Sözüm Meclisden Dışarı atalarımızın çok güzel bir .d tabiri vardır.

(Tecavüz Kaçınılmazsa Zevk Almasını Bileceksin.)

Ders Çalışmak Zorundaysan Bi Şekilde Bunu Daha Renkli Bi Hale Getirmelisinki Seni Sıkıp Uyku Moduna Geçmen Konusunda Kendini Kontrol Edebilesin.