TUANAM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yillar once actigim ve nerdeyse hic kullanmadigim, 3-4 yilda sadece 12 ingiliz sterlini yapan adsense hesabima gecen yil www.antidigiturk.com diye aldigim domaine mybb portal kurdum ve hazir kurmusken adsense kodu gireyim dedim ve 3-4 gun surmedi reklamlar gorunmez oldu panele girmeye calistigimda o bilindik hikaye reklam verenleri korumak adina vss.. simdi ise ciddi bir sekilde adsenden yararlanmak istiyorum fakat !

banlasmis olan hesabimi actirabilirmiyim?
kendi adima yeni hesap alsam tekrar banlanirmiyim?
UK de yasiyorum Turkiyede kendi adima bir hesap acabilirmiyim? ( kisi bilgileri ayni fakat ulkeler ayri)

bu suallerime yanit alabilirsem cok sevinecegim.

Tesekkurler/bol kazanclar
banlasmis olan hesabimi actirabilirmiyim?
açtırabildiğini söyleyenler var. fakat ben bu zamana kadar hiç uğraşmadım. banlanmış hesabı açana kadar yeniden bir hesap almak daha kolay.

kendi adima yeni hesap alsam tekrar banlanirmiyim?
bütün bilgileri birebir aynı girmedikten sonra bir sorun çıkarmıyorlar.
ben banlanan hesabımdan sonra tekrar kendi adıma ve soyadıma hesap açtım.
fakat bu sefer adres olarak kendi evimi değilde kuzenimin evini verdim hesap açıldı.

UK de yasiyorum Turkiyede kendi adima bir hesap acabilirmiyim? ( kisi bilgileri ayni fakat ulkeler ayri)
Türkiye'den bir banka hesabı açtırabilirsen ve gelen pin kodunu senin yerine alıp sana iletebilecek bir adresin ve tanıdığın varsa neden olmasın.
fakat tavsiyem uk ta bir hesap açman olur. Türkiye'de ki hesaplara hep ikinci sınıf muamele var bana göre.