fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam,ad-soyad aynı ise sorun olmaz demişsiniz sanırım burada bi yanlışlık var.adsense kurallarına göre 1 kişinin 2 hesabı olamaz diye biliyorum ki sonrasında verdiginiz örnektede sizin ve eşinizin adına olan iki ayrı hesaba girdiginizi söylemişsiniz.
arkadaş soyadlar aynı ise pek sorun olmaz gibisinden birşey demek istedi.
evde falan ortak kullanımlı bilgisayar olarak algılayıp sorun etmezler.
bende aynı bilgisayardan 4-5 hesap birden kontrol ediyorum.
şu zamana kadar hiç sebepten ötürü bir sıkıntı çekmedim.
ne modemi resetlerim nede geçmişi çerezleri silerim.
direk birinden çıkıp diğerine girerim. hatta çoğu zaman farklı tarayıcılardan sürekli hesaplar açıktır.
RootAjans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
resim paylaşım sitesi olarak düşünebiliriz

4images kurulu içinde.
ne kurulu olduğundan çok reklam yerleşimi çok önemli.
eğer sitenize gelen ziyaretçiler daha önceden sitenize girmiş insanlar ise sürekli reklam yeri değişimi yada en azından renk değişimi gibi olaylar tıklamalara etkili olacaktır.
bence reklam yerleşimi ve seçtiğiniz reklam birimleri konusunda bilen birisinden destek alın.
yada konuya sitenizin resimlerini vs ekleyin yada link verin incelensin bilenler yorumlasın daha sağlıklı olur.
teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Metin reklamda en dikkat çekici renkler neler acaba merak etmişimdir hep.
bunu bende çok merak ettim ve deneme çok yaptım.
sitenin aynı renklerinde olan reklamlara tıklama çok oluyor fakat direk ban sebebi
sitenin renklerinin tam zıttı renkler kullanınca çok göze batıyor buda tıklamaları azaltıyor.
en iyisi sitenin renginde olmayan ve ona çok zıt gitmeyen renkleri seçmek daha hoş bir sonuç veriyor.
yani kesin şu renk yap güzeldir diyemez kimse.
bir sitemde en verimli renk cıvık bir pembe rengiydi (bayan moda sitesi)
Schizoprene adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mrb, böyle bi konu gerçekten süper, sagolun
sorum şöyle,

Bir antivirüs programının bir keyi var bende promosyon key 3 aylık, bu keyi paylaşmayı düşünüuorum ancak - Antivirüs Adı - 90 gün bedava diye bir başlık içinde paylaşsam sorun olur mu ? adsense için?

bu promosyon kodunu yabancı bir siteden buldum bu sene sonun kadar kullanılabiliyor. bir an öncede paylaşmak istiyorum ama 50 dolar civarı olan ve 3 kez ödeme aldığım hesabımın zayyii.. olmasınıda istemiyorum.
konu başlığında ve içerinde demo olduğunu güzelce belirtirsen.
indirme linki olarakta orjinal sitesinin linkini verdikten sonra pek sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
sonuç olarak yasal bir işlem yapıyorsunuz.
tabi bu promosyon kodu dediğiniz şey yasal olarak dağıtılan birşey ise
smarty17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence risk alma
adsense başlı başına bir risktir.

not: konu sahibi kusura bakmasın bende ufaktan bilgilerim dahilinde birşeyler karalamak istedim.