arkadaşım saçmalamayın ya bakan makan desen yada genel kurmayda tanıdığı var desen neyse inan villaya giren şehitte vardırda bu medya o villaya gittiğinde kapıları açmamışlardır

askere giden kaç kişi var aranızda çok merak ediyorum siz acemi birliğinde çekilen videonuz ve sizin hakkınızdaki bilgiler genel kurmaya gider oradan dağıtım yapılır

bende askere gittiğimde komando olacağımı işaretledim gemiye düşmek istediğimi söyledim psikoloji ankisiyeti bozukluğu diye birşey çıkardılar istanbul tersanesine gönderdiler şimdi babammı zengin doğuya gidemedim yoksa çokmu şanslıyım hem istanbulda hem denizci olarak askerlik yaptım

medya bizi birbirimize düşürmekten başka ortalığı kaldırıp kendine malzeme çıkarmaktan başka birşey yapmıyor ... tabi bu laf anlayana neden kibrit çöpü gibisiniz 1 saat tribe girip vatansever olup 2. saat normal hayat...

afyondaki patlama için gecenin o saati ne işi var diyenler için birde denetlemeye girenler bilir denetleme yapılcak diye gecelere kadar temizliktir sayımdır vs. dir depolar her yer düzenlenir bakımı yapılır

bu olay bence tamamen şanssızlıktır yada nasıl bir stratejiyse doğuda olan saldırılar askeri aracımıza asılan vatansız şerefsizlerin bayrağı ve askeri lojmandan kaldırılan Türk bayrağımızın kaldırılması etkisini insanların tahrik unsuru halinden üzüntüye düşürmek için yapılmış bir planda olabilir bilemeyiz

dua edelim mekanları cennet olsun diyelim Allah Vatanımızı Türk milletini korusun diyelim yapmaya çalıştıklarımız yapacaklarımız bu olsun