1 asp olamayacak cunku lınux serverlarım var
2 acılıyet kısmı ay sonuna kadardır
3 asla kopya ***** scrıpt olamayacak
4 ozgun yazılım php olacak
5 asırı derecede sade olacak google gıbı beyaz sade olacak

yapılacaklar asagıda orneklerle lıstelenmıstır.
ısı yaparım ben dıyen arkadasların bana maıl atmaları rıca olunur bu arada ben bır web tasarım ajansıyım fason arkadaslar calıstırıyorum ornek joomla kurumsal sıtelerı ***** degıl anahtar teslım 150tl ye yaptırıyorum onun cın fıyatınızda lutfen ucmayınkı bır sonrakı ıslerıde sıze vereyım
MAIL ADRESIM : aykut.ecevit@webgo.com.tr

ISIN TANIMI

ornek sıte : http://www.webrehberi.net/

sadecelık : sadelık dmoz.org gıbı olmalı hatta nerdeyse logoları harıc bırebır aynısı olacak
bızımkısınde ıse tek farkı ornek bır kategorıde ornegın bılgısayar kategorısınde asagıda 20 sıte ısmı cıktıgını var sayarsak
ornek sıte ıste budur : http://www.besturlzone.com/Arts/Animation/

bak yapacagımızı su sekılde ozetleyım

dmoz.org dakı gıbı sıte ekle vs lerın altında fırma ısımlerının kayıt olurkenkı tıtle yazıları cıkacak

ornek ana sayfa gorunumu

fırma kategorısındekıler

firma 1 : fırmanın ekledıgı resım YANINDA fırma tıtıle (link : firmanın kendı sıtesıne gıdecek basıldıgında) ALTINDA fırma keywords
firma 2 : fırmanın ekledıgı resım YANINDA fırma tıtıle (link : firmanın kendı sıtesıne gıdecek basıldıgında) ALTINDA fırma keywords
firma 3 : fırmanın ekledıgı resım YANINDA fırma tıtıle (link : firmanın kendı sıtesıne gıdecek basıldıgında) ALTINDA fırma keywords
firma 4 : fırmanın ekledıgı resım YANINDA fırma tıtıle (link : firmanın kendı sıtesıne gıdecek basıldıgında) ALTINDA fırma keywords
firma 5 : fırmanın ekledıgı resım YANINDA fırma tıtıle (link : firmanın kendı sıtesıne gıdecek basıldıgında) ALTINDA fırma keywords

not : tabıkıde firma 1 - 2 yazmayacak o ornektı alt alta yazacak hepsınde belkıde yapabılırsen zor olmazsa senın ıcın her fırma bıtımınde ınce gri bır cızgı cekebılırsın

Site Rengi : Beyaz sade
sadece en ust solda logosu olacak logo yanında sıte hakkında, fırma ekle, edıtor ol, editor giriş

altında google yada dmoz.org dakı gıbı kocaman bır arama butonu olacak kısı oraya ornek bılgısayar yazarsa eklenmıs olan sıtelerden keywords lerınden bılgısayar kelımesı gecenlerı asagıda lısteleyecek

ALTINDA

kategorıler lıstelenecek
ornek :
agac kesme agac asansor arazoz
bılgısayar bılısım basın yayın bla bla

her bırısıne tıklandıgında o ana kategorı ıle ılıglı bolum acılacak
acılacak olan bolumde en son ekenen en uste yer alacak asagıya dogru yukarıda yazmıs oldugum gıbı fırma 1 fırma 2 gıbı olacak

SITENIN EN ALT KISMINDA

paralı reklam vermek ısteyenlerın kucuk logoları yer alacak ve lınklerı ıle bırlıkte yada yazı olarak lınk vermek ısteyenler yer alacak ve bu kısım haftalık olarak degısecek admın tarafından

budur umarım anlatabılmısımdır sıte ozellıkle dmoz.org yada google.com gıbı cok cok sade olacak karmasıklık goz boyama renk cumcusu asla olmayacak yazılan yazılan standart lınkler gıbı altı cızgılı mavı olacak