@berbes isimli arkadaşa sonuna kadar katılıyorum yaklaşık 7 ay öncesinde açmış olduğum sitemde güvendiğim kişilerden destek gelmemesinden dolayı 2 kez içerik değiştirdim. bu içerik değişikliğinin google açısından bir eksi durumu olup olmadığını bilmiyorum. site için çalışma yaptırdım bende arkadaş gibi fakat ben fazla bir masraf etmedim. tahmini 50 tl gibi bir harcamam oldu başımın gözümün sadakası olsun.
seo danışmanlığı ve sosyal link borsası kategorilerinde hangi konuya girerseniz girin referans gösterilen hit screenleri genel olarak 0 a yakın bir yerlerden başlar tahmini 30-40 civarında ve 1 haftalık zaman dilimi sonucunda aynı screen de +5k hit kaydedildiğini görürsünüz.
çalışmalarımızı yaptırdık işte xxx tane siteden tanıtım yazısı, xxx tane frum backlink v.s
çalışmalar yapılmadan önce (1 ay öncesi)
sitemin günlük 10 tekil hiti bulunuyorken şimdi o da yok site her gün 0 en fazla 2 ye çıkıyor.
bende kendi haline bıraktım domain süresinin dolmasını beklemekteyim.
daha sonra memleketimin tanıtıımı ile ilgili bir
blog açtım
tarsus haberleri
tarsus tarihi ve turistik yerleri konusunda yazmaktayım.
ve bu siteye günlük 2-3 yazı eklemeye başladım
hiçbir çalışma yaptırmadan kendim uğraşarak siteyi hareketlendirmeyi başardım
ne mi yapıyorum ?
elimde fotoğraf makinem bugün nerenin tanıtımını yapacaksam arabaya binip oraya gidiyorum 4-5 farklı açıdan Fotoğrafını Çekiyorum daha öncesinde restorasyon geçirdi ise belediyeye çıkıp restorasyon öncesi fotoğraflarını istiyorum.
daha sonrasında internette ve elimdeki tanıtım kitapçıklarından okuduğum bilgileri kafamda yorumlayarak kendi makalemi yazıyorum.
konuya fotoğrafları eklemeden öncesinde ise çektiğim fotoğrafların exif bilgilerine ve fotoğrafın köşesine blog adresimi yazıyorum o şekilde yüklüyorum
ve eklediğim her yazıyı facebook üzerinde ki tarsus ile ilgili sahibi olduğum sayfadan destekliyorum
daha tahmini 1 haftadır bunu yapıyor olmama rağmen hitlerimde yükselmeler başladı bile
yani diğer arkadaşların da dediği gibi
ne ekersen onu biçersin