Hocam öncelikle foruma daha dün üye oldum. Bu işleri foruma üye olmadan yaptırdım. Bu nedenle şikayet konusu açmam veya -trade vermem çokta inandırıcı olmayacaktır. 40 yaşındayım 20 yıllık bir ticari hayatım var. Elimden geldiğinde kimseyi mağdur etmemek için özen gösterdim.Bu saatten sonrada kimse ile polemik yaşamak istemiyorum. Ama şu cümlemi tekrar etmek istiyorum. Her seo cu kötü değildir. İşini gerçekten düzgün yapanlar var. Belki bana iş yapan arkadaşlarda kendilerine göre doğru olanı yapıyorlardır. Benim kızdığım nokta şu. Hiçbir iş için garanti vermeyin. Yani başlığa 3 resim yapıştırıp hitlerim 10 dan 10k ya sıçradı sizin hitlerinizde şu kadar olacak demek gerçekten talihsizlik. Bana desinki arkadaşım sana bu işi yapıyorum ama buna garanti veremem veya bu işten verim alman epey bir zaman alır..Ya verdikleri hit artış grafiklerine bakıyorum..İnanılmaz.. Adam çalışmaya ayın 5 inde başlamış.Başladığında hit 12 imiş..Ayın 8 inde 465 olmuş,ayın 9 unda 750 olmuş, ayın 12 sinde 1400 olmuş, ayın sonunda 4k olmuş..Adam nasıl bir çalışma yaptıysa site 25 günde 12 den 4000 e yükselmiş. Bunun karşılığında 25-30 tl para alıyor sizden. Burda aptallık bende.Bu fiyata bunu yapan insanı sorgulamak gerek.Bende birçok kişi gibi yanıldım işte.Aylar önce e-ticaret sitem için backlink aldığımda gönderilen txt rapordaki sitelere baktımda. Ya zaten akıllı olan bir adam o sitelere eklenen linklerden bir cacık olmayacağını anlar. Evet bunları yapan arkadaşlar benim çoluk çocuğumun rızkını yediler. Helal etmiyorum. Ama böyle ortalık yerde isim vermek pek yakışık almaz. Hele yaptığı işin bir getirisi olmadığını bilerek para alanları allahta affetmez. Bu tamamen üç kağıtçılıktır. Ama işe yaradığını zannedip yapanlarında bilinçlenmesi gerekir. Bir defa herşeyden önce akşam yastığa başınızı koyunca vicdan muhasebesi yapın ve bu muhasebeden sonra rahat uyuyabiliyorsanız sıkıntı yok. Ama biraz vicdanı olan insan,diğerlerini kandırarak bir iş yapıyorsa akşam rahat uyuyamaz. Bu nedenle bu arkadaşları kendi vicdanlarıyla başbaşa bırakıp allaha havale ediyorum.
bu dediginiz baglink-imleme filan aptallıgını bende yaptim.cok para degildi.yapan arkadas sitenin yasini sordu,10 bin baglink kasacagını soyledi ben olmaz dedim daha dusuk adetler istedim ki iyi yapmisim google amca kırmızıyı yakabilirdi.

) is bitiminde gonderdigi guya txt raporlardaki sitelere baktim alayı spam site 1 tane duzgun birsey yok.ve o sitelere link filan eklenmez sitenin yapisi buna musait degil

) birde link eklendi diyelim ceyiz sitesinin otoyedek parca sitesinde ne işi var,google bunu gormucekmi

))