Bence herkes bir isim söylesin. Özellikle konusu açan arkadaş. Siz bu insanları açıklamazsanız kimse neyin ne olduğunu bilemez. Gidip onlarla iş yapmaya ve para kazandırmaya devam eder.
Bakın ben bir müşterimden gelen şikayetin ismini direk olarak açıklamak istiyorum. Çünkü buradaki sözde seoculardan dolayı 7-8 yıldır yaptığım işim artık *********** potansiyeli altında değerlendiriliyor.
Çalışma yaptırılan kişi: Serdeces nickli üye.
Çalışma sonunda yükselme falan olmuyor. Ardından müşterim telefon açıyor telefonlara çıkılmıyor. Sonra müşterim verdiği paradan vazgeçiyor. Kişininde yanına kalıyor.
Bunu yukarıdaki nickini verdiğim kişi bana kanıtla derse, direk olarak müşterimle görüştürebilirim veya onun mail adresini ödeme dekontlarını (tam hatırlamıyorum var mıdır) yayınlayabilirim.
SEO işi çoluk çocuk işi değil. Uzak durun ve işi profesyonel olanlara bırakın bir zahmet. Sizin harçlık peşinde koştuğunuz mesleğinizden biz evimizi arabamızı aldık. Hayatımızı kazanıyoruz ve geleceğimizi planlıyoruz. Artık herkes kendi bildiği işi yapsın.
Konuya böyle lap diye girdim kusura bakmayın. Ama bu safsatalardan dolayı artık fena dolmuş vaziyetteyim. Siteleri filtrelere sokup duruyorlar buradakiler. Kocaman forumda adam gibi iş yapan sayısı çok nadir. Yazık gerçekten.
Şu anda isim vermekle bu başlık amacını aşacak ve bir sürü polemiğe sahne olacak ve sonunda banlananlar olacak ve başlık kilitlenecek.Halbuki başlık kilitlenmeden herkes burda mağduriyetini isim vermeden paylaşsa zaten bir süre sonra artık insanlar iş yaptırmamaya başlarlar herkese.Garantili çalışma isterler,para iadesi isterler. Ama şimdi sercedes isimli arkadaş gelecek savunma yapacak,bir diğeri başka bir şey söyleyecek.Çığrından çıkacak işler.