Kesinlikle durumu iyi özetlemişsin.Ama suçun heps onlarda mı?Adamın sitesini kurdum seo ayarlarını yaptım.Abi dedi ben bilmiyorum göster.Gösterdik.

Aynı arkadaş şimdi penguen uyumlu işler yapıyor.Kendi siteleri 200 hite varmaz.Bu adam ayda 2/3 k götürüyor.Diğer yandan bu işe yıllarını vermiş arkadaşlarımız bir konu açıyor.Arkadan 10 kişi gelip adamı yaptığı işe bin pişman ediyorlar.

RebeLLi0us adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O konuda yer alan sadece 2 satır benim.. Diğerlerini noktasına virgülüne dokunmadan konu sahibi @berdes'in yazılarından çıkardım..

Ama yalansa yalan desinler Buyrun hodri meydan

Allah aşkına akıl var mantık var..

Şimdi bir şey yazacam da olmayacak..Kimsenin ekmeği ile oynamak istemiyorum ama sosyal link borsasında özellikle resmen milleti ayakta uyutuyorlar. (genel olarak söylüyorum)

Eleman çıkmış ne demiş bak bakkk...

Panda uyumlu, Penguen uyumlu Seo Paketi ??

Bakıyorum içinde ne var biliyor musun ?

Aynı makaleyi 1000 tane 2000 tane yere programla 5 dakika gibi bir sürede basıyor.. SPAM'ın kralını yapıyor. Siteye filtre tehlikesi yaşatıyor.. Sonra da yok panpa yok penguen uyumlu diyor..

Bunların Panda ve Pengun güncellemelerinden anladıkları ne inanın çok merak ediyorum..

1 tane yaa sadece 1 tanecik makaleyi 1000 tane wiki veya bilmem ne sitesine 5 dakkada basmak mı ? Ayıp, yazık...