Hocam aynen katiliyorum sana. uzun bir yazi hazirlayip zaten paylasicam burda artik gina gelen seylerle ilgili. adam hem penguen uyumlu diyor, bide kalkmis profil backlink diyor hala. biri yazmis aramalarda gorunmuyoum, ama o kadar da backlink kastim diyor. Yahu akil var mantik var dediginiz gibi, allahin polonyasinn bilmem ne edu uzantili universite kimya bolumune link ekleyip, havacilik ile ilgili bir linkten adam yukselmeyi umuyor.
Yani kimse kusura bakmasin da, ben bu kadar kafasi calismayan adam olacagini dusunmuyorum. Aslinda benim kizdigim ne biliyomusunuz, kafasiz olmayipta kafasiz isler yapan insanlari gormek beni gercekten kizdiriyor. ya diyorum hic mi forumu okumadin, hic mi 1 tane adam gibi yaziya bakmadin da , millet bas bas bagirdigi halde sacma sapan isler yapabiliyor millet. Hakikaten cok cok uzucu bir durum.
O konuda yer alan sadece 2 satır benim.. Diğerlerini noktasına virgülüne dokunmadan konu sahibi @berdes'in yazılarından çıkardım..
Ama yalansa yalan desinler
Buyrun hodri meydan
Allah aşkına akıl var mantık var..
Şimdi bir şey yazacam da olmayacak..Kimsenin ekmeği ile oynamak istemiyorum ama sosyal link borsasında özellikle resmen milleti ayakta uyutuyorlar. (genel olarak söylüyorum)
Eleman çıkmış ne demiş bak bakkk...
Panda uyumlu, Penguen uyumlu Seo Paketi ??
Bakıyorum içinde ne var biliyor musun ?
Aynı makaleyi 1000 tane 2000 tane yere programla 5 dakika gibi bir sürede basıyor.. SPAM'ın kralını yapıyor. Siteye filtre tehlikesi yaşatıyor.. Sonra da yok panpa yok penguen uyumlu diyor..
Bunların Panda ve Pengun güncellemelerinden anladıkları ne inanın çok merak ediyorum..
1 tane yaa sadece 1 tanecik makaleyi 1000 tane wiki veya bilmem ne sitesine 5 dakkada basmak mı ? Ayıp, yazık...