Developer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz hangi akla hizmet 2 aylık site için çalışma yaptınız ki ? Hizmet aldığınız kişiler pazarını açar ve gelen müşteriye bu ürünü satar, geçer. Sizin sitelerinizin gelişim raporlarını, kaç aylık olduklarını ve diğer istatistik verilerini ne ister, ne okur, ne de düşünür. Sizin hatanız daha büyük, 2 aylık site için bu kadar çalışma mı yapılır ?

Siteniz filtreye girmiştir belki de, bilinmez.
Sanırım ben ifade edemedim yaptığım işi. Ben o kadar çalışma yapmadım hocam. Ben sadece site içi seo çalışması yaptırdım. Öyle 1000 wiki falan filan almadım. Bu tür gereksiz işleri e-ticaret sitem için yaptırmıştım ordan biliyorum gereksiz olduğunu.Film sitem için sadece 2 defa site içi optimizasyon yaptırdım. İlk yaptırdığımdan sonuç alamadığım için ikinciyi yaptırdım ondanda sonuç alamadım. Sitem filitrede değil ayrıca. Şu anda index sayısı 875 - görsel index sayısı 950..Alexa global 1.398.000 - alexa türkiye 8850...Yani goole ile ilgili bir sorunum yok..İndex sayım artıyor ve alexa her geçen gün düşüyor. Sorun hit artışında. Bunu sağlamak biraz sıkıntı oluyor. Ama takmıyorum artık zamanla olacağını düşünüyorum bu işlerin.