Kayitsiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Konum yanlış anlaşılması. Açılan makale isteklerinde ''İmlâ ve noktalamaya uygun olsun, güzel Türkçe yazabilsin.'' gibi tabirlerin açıklamasını yaptım.
Yukarıda dediğim gibi bende tam anlamıyla dikkat edemiyor olabilirim ama Türkçe karakter kullanmaktan ve imlâdan asla kaçınmam.
- Makale, zaman geçtikçe genişletilebilir.
'' ben de '' şeklinde yazılacaktı

KoteElektroniK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten sizi taktir ederim, çok güzel bir konuya değinmişsiniz. Bende bir kaç ekleme yapmak istiyorum tabi sizin içinde bir mahsuru yoksa.

Saygılarımla,
KoteElektronik.
Aynı şekilde

rafet55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çoğu makale yazıyorum diyenlerinde bunun program kullanarak yaptığını biliyormuydunuz.Yada günlük olarak çıkan yazıların başını ortasını sonunu değiştirip verdiklerini
biliyor muydunuz? ve ya da olması gerekiyor

Kalemder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belirttiğiniz hususların geneli doğru olmakla beraber zaman zaman yoğunluktan dolayı insanın yazdığı cevaplar kısa yada hatalı olabilir. Bu gayet doğaldır bana göre. Beşer bu elbet şaşar. Dediğiniz gibi bir noktadan sonra boşluk bırakmayı unuttu diye bir yazarın üstünü çizmek acımasızlık olur. Gayri ihtiyari hataların olması bilakis o yazının özgünlüğünü gösterir bence. Arada bir yapılan bu hatalar yazının insan ürünü olduğunu gösterir.

Yazım kuralları elbette çok önemli. Ama ondan daha önemli bir hususta kullanılan dil ve usuldür. Acizane düşüncem; teveccüh gösterip fikirlerini paylaşan yazarlara karşı aşırı bir tutum gösterilmemesidir.

Şahsen yazdığım yazılarda bazen bir cümle için bile saatlerce düşündüğüm oluyor. Zira düşünmek ayrı bir yetenek ifade edebilmek apayrı bir kabiliyet.

Hürriyet...

Yaşadıklarımızı hissedebildiğimizde,
Hissettiklerimizi düşünebildiğimizde,
Düşündüklerimizi söyleyebildiğimizde,
Ve söylediklerimizi anlatabildiğimizde...

Hürriyet!

Seni ise tebrik ediyorum arkadaşım. En güzel şekilde özetlemişsin olayı teşekkürler.

Fiyat kavramı elbette ki alıcıların en fazla önem vermiş olduğu konulardan birisidir ancak bu süreç kendini kanıtlayana kadar geçerlidir. İlk başlarda referans olması açısından ücreti düşük tutmak her zaman için mantıklıdır fakat daha sonrasında kalite ortaya çıkınca gerçek ücretinden makale satışı yapmak doğru olacaktır. 200 kelime şu kadar, 250 kelime şu kadar tarzı bana göre doğru değil çünkü her alıcı aynı kafadan değil. Kimi aşırı özen istiyor kimi ise Google'den başkasının okumasına gerek yok diyor. O zaman da kişisel ilgi devreye giriyor. Yani her müşteri ile kişisel ilgilenmek ve istekleri doğrultusunda makale hazırlamak.