meraba arkadaşlar ben yeni birşey kodlayıp tasarlıyorum

hepimiz bilirizki wordpress üyeliği çıkdır ama kayıt olmaz kimse vs. yani üyelere açık olmuyor

bende düşündüm bazı temalar ve scriptlerden esinlenerek üyeleri tamamen wp-admin klasik menüsünden wp-login.php 'den kurtarcak bir proje düşündüm

yapacaklarım şunlar

facebook ile üyelik , normal üyelik
wp-login.phpden kurtulmak temaya uygun (tema şablonuna) giriş-şifre değiştirme-kayıt bölümü

wp-admin
wp-admin bildiğimiz klasik panel kolay görünsede üyeler sıkılmışdır heralde ve kimsede wp-admine girmek istemez
peki normal üye napar wp-admin'de
bunu düşündüğümde yapacakları heralde sadece yazı eklemek yaptığı yorumları görmek ve yazdığı yazıları görmek ve profilini düzenlemek olucakdır.

bende yeni bir şablon yaptım bu şaablon wp-admin'e girmeden tema ya uygun yazı ekleme bölümü yani normal bir sayfa aslında bu syafaya girdiğimizde yazı ekleme bölümü çıkıyor (temaya uygun) kısaca wp-admine girmeden kullanıcı site.com/yeni-konu, site.com/konu-ac gibi ir sayfa oluşturup menüye ekliyoruz
aynı zamanda profil düzenlerkende site.com/profil gibi girip bir sayfa oluşturup bu sayfadan profilini güncelliyor

girişler kayıt vs. ise istediğimiz gibi
site.com/kayıt ,giris, sifre-degis, gibi linklendirme yapıp tamamen temaya uygun hale getiriyoruz

ayrıca normal üye olanlara mail onaylı yönetici onayı vs. üyeliği onaylatıyorlar
üye olurken hoş geldin maili şifre değiştirirkenki mail vs. mailleride düzenlemekdedir
facebook üyelik sistemi ise facebook ile sadece kullanıcı adı ve şifre seçerek üye olabiliyorlar
üyelere içerik yzda linkleri görmeleri için üyeliği zorunlu hale getirmek

bunu kendi sitemde saydığım özelliklerin bir bölümünü yaptığımda
günlük 800 tekilde günlük 5-10 kullanıcı kayıt olduğunu fark ettim(facebook login hariç )

yanı kısaca facebook blog veya portaınızı tamamen üyelere özel hale getiriyorum

bütün bunları temaya lisanslıyorum.

bunları yapsaydım hala yapım ve test aşamasındayım ön siparişden öte böyle birşeyi kimler isterdi eğer istek olursa bunu test aşaması bittikden sonra satışa sunmayı planlıyorum

şuan benden demo istemeyin dediğim gibi yapım ve test aşamasındadır.

lütfen yorumları esirgemeyelim.