OxiGeN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paypaldan ödeme yapabilirsiniz ama yinede kredi kartı istiyor...Size önerim eğer kendiniz alacaksanız garanti bankasından bir hesap açtırın internet bankacılığınıda aynı şekilde açtırıp sanal kart açın internet üzerinde alış veriş yapabilmeniz için paypalıda o kredi kartı ile onaylatın. parayı garantiye yatırın ve garanti bankasından internet şubesi işlemlerinden sanal kartınıza transfer ediniz. tabi bunu illa paypal ile yapmak zorunda değilsiniz. Hemde kredi kartınızı aynı bankamatik gibi internet üzerinde içinde para yükleyerek her şekilde ve her yerde master/visa kart olarak kullanabilirsiniz.
Yorumunuz için teşekkür ederim zaten onaylı paypal hesabım var ancak orada yanlış seçeneklerimi tıklıyorum nedense 150 $ üstüne çıkıyor fiyat )

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:29:48 -->-> Daha önceki mesaj 13:27:45 --

CnCServer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fransa Vergisi %19'dur, ilk ay bunu ödemek zorundasınız, sonra support dan tr.de yaşadığınıza dair adresli herhangi bir faturanızı adınıza kayıtlı olmak suretiyle ovh ya gönderin nüfus kağıdı da isteyebilirler isterlerse onu da gönderin, 2nci ay bu vergi sizden alınmaz.

Birde burda ovh her önüne gelen 4 aydır satmaya başladı, o serverınızı kapatan yerler neresi ise yazın herkezin bilgisi olsun o kişilerden, extra bilgi ; burdan fatura kesemeyen kişilerden ucuz diye server kiralarsanız bu tarz aksilikler oluşabiliyor. Bu konuya dikkat edip hizmet alacağınız kişilerin firmamı yoksa sadece Y.S belgesi ile firma olmadanmı sunucu hizmeti vermekte bunu tam öğrenmeniz yararınıza olacaktır.
Ben kimseden ovh sunucu kiralamadım kiralayan arkadaşlarım bana sorunlarını bildirdiği için bu şekilde satın almayı düşündüm.