IceBlue yalnış anladınız herkes her yere yorum atabilir herkes özgürdür ancak kitap alanları ben belirttim ; adamlar pm den ulaşıyor nedense yazmıyorlar garibime giden o ; adam ******* üzerinden sipariş etti gelip konusunu burada açıyor orada da açmış ancak ben buradan sipariş vermedim ama adam konu acıyor hakkımda
http://*******.com/forum/sikayetim-v...m-52343-3.html Öncelikle herkese selamlar hakkımda konu açılmış r10 da da aynı kişiler açmıştır ;
1.si konu sahibi *******.com üzerinden sipariş vermiş ve *******.com içinde olay geçmesi gerekirken r10 platformuna taşımıştır olabilir çok şükür kimseyi dolandırmadık haksız kazanç sağlamadık.
2.si kişiye ilk kitap gidenlerdendir ve ne hikmetse sadece 10 dk içinde ebooku bile okumadan vay anam paramı gönder demesi vs iyi niyetim dahilinde belki hatam vardır dememe ragmen gönderdigim dosyası açtım inceledim ; bir program gönderecektim onu atmayı unutmuşum ve listelerden bir kaçı çalışmıyor ve anında bakın anında diyorum hemen 2012 şuanda konumda satış yaptıgım listeleri göndermedim mi ? gönderdim ( Eğer çalışmıyorsa ben nasıl olurda bir ayda msn üzerinden olsun vs r10 olsun 300 tl üstü sipariş alayım )
3. idm olayı bakın ben buna %100 inanıyorumki bu adamın amacı farklıdır ; dosya içinde 5 adet key bıraktım ve bu keyler 1 yıllıktır ve aktif olarak kullanabilirler diye keyleri test ettim belki adam kullanamaz bilmez diye txt içinde detaylı bir şekilde anlatılmış ve belki bunuda anlamaz diye diğer dosyayıda içine bıraktım ulu orta yerde paylaşıldımı veya linklendirme verildimi Forum kuralları çerçevesinde bu şekilde yasak değildir.
4. Diyorki çok eksik var ya hu kardeşim allahından hiç mi korkun yok sana o pm den sonra attıgım mesajlarda exstra hangi programlar atıldı dizin gönderme edu list yenisi vv bir çok liste daha atılmadı mı ilgili linke hiç mi girmedin.
5. si nedense attıgım şifreli ebook sadece senin tarafından 10 kez dağıtılıyor ve şifreli olduğu halde şifresini başkasına verip indirme hakkını sana kim veriyor ?
6.sı zaten r10 da konu açtım beğenmeyenler için geri iade
https://www.r10.net/genel-webmaster-k...-hakkinda.html
7.si forum yöneticilerinden objektif bir yorum alırsam sevinirim
ancak isim soy isim zorunlu kıldım zira benim kitabını alıpta şuanda başkasına satan o şahısı bulmam gerek.
saygılar