Kesinlikle kendi işinizi kendiniz yapacaksınız. Ben bunu öğrendim. Hele wordpress kullanıyorsanız zaten bununla ilgili o kadar çok kaynak varki seo adına. Ben artık şu düşünceden vazgeçtim. sitem 2 ayda 4k hite ulaşsın. Yok arkadaş bu iş bu kadar basit değil. Ha hacklink vs gibi şeyler yaparsınız ulaşır ama sonradan da sanırım çakılırsınız ( bunu tecrübe etmedim.Bilmediğim konularda da ahkam kesmem,ama sanırım böyle olacaktır.) Ben kaliteli işler yaparsam elbet birileri farkedecektir ce o birileri diğerlerine farkettirecektir sonundada google farkedecektir. Ama bütün bunları 2 ayda değil 2 yılda yaparım. Zaman çok. Ama toplum olarak 2 ayda zengin olmayı kafamıza koyduğumuz için malesef sabredemiyoruz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:24:34 -->-> Daha önceki mesaj 11:20:04 --
Herkesin her dediğine inanıp iş yaptırırsanız bu tür sonuçlar kaçınılmaz olur. Doğru analiz ve doğru iş siparişi yapmazsanız 1 ayda 100.000 lirada harcasanız hitiniz yada pozisyonunuz hiç değişmeyebilir. Aksine doğru bir analiz ve planlama ile ayda 100-200 lira harcayarak hitinizi ve pozisyonunuzu katlayabilirsiniz.
Seo çalışmalarına başlamadan önce parayla seo hizmeti işi yapmayan sadece ve sadece seo analiz ve planlaması yapan uzmanlardan görüş alıp ona göre seo çalışmalarına başlanmadığı sürece hiç bir zaman başarılı olunamaz.
Kesinlikle haklısınız. Burda ilk suçlu benim bunu itiraf etmeliyim. Ancak yüzlerce kişi arasında seçim yapmak o kadar zorki. Tavsiye alıyorsunuz oda fayda etmiyor. İş yaptırmak şöyle dursun,tavsiye alacağınız kişiyi bile düzgün seçmek lazım. Ülkemizin sosyo-ekonomik konumu nedeni ile birçok üç kağıtçı türedi ve yine bu ekonomik şartlardan dolayı kısa yoldan para kazanmak isteyen mağdurlar. Bu çark böyle dönerse vay halimize. Hiç görmediğiniz bir insana güvenmek ne kadar mantıklı bu da tartışılır zaten.