TuruncuMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
seo yaptırdınız ancak sabrettiniz mi peki? Seo yapan kişi eğer gerçekten işini biliyorsa direk 1-2 gün içerisinde belli etmez kendisini zamanla oturması lazım. Belkide şuan önceki yaptırdığınız işlemlerin meyvelerini topluyorsunuz ?
Bakın ben denileni ve söylenenleri ve sonuçları açıklıyorum.Denilen aynen şu; 1 ay sonra hitleriniz en az 1K olacak. 1 ay bekledim zaten. hala aynıydı. Hiçmi artmaz 1 ayda.
O zaman bu işi yapanlar şu ifadeleri kullanmasınlar..Siteniz 1 ayda 1k olacak,2-3 ay sonra 20k lara ulaşacak.Böyle demesinler. Böyle konuşulunca güveniyorsunuz ve içinizden şunları geçiriyorsunuz 1 ayda 1k olacaksa bende 250 tl para harcarım.Ama bana deseki ben bu çalışmaları yapıyorum ama senin siten zamanla oturacaktır.Zamana ihtiyacın var alan gibi söylemler kullansa sesim çıkmayacak. Böyle söylemiyorlar ama.Malı satmak için uçururum,kaçırırım.Mal satıldıktan sonra ne uçan var ne kaçan.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:07:51 -->-> Daha önceki mesaj 11:03:33 --

les adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel açıklama ama yeni açılan bu sitenize şayet baştan seo çalışmaları ile 1000 er banklink aldı iseniz sizi google direk filitreye sokacaktır. Yani o seo çalışmarını yapmasa idiniz temiz ilerleseydiniz şu an hitleriniz belki 500 1k larda olacaktı.
Yok hayır asla öyle backlink ler almadım.Sadece site içi optimizasyon yaptırdım ve uygulanması gerekenleri uyguladım. Daha önce e-ticaret siteme bu 1000 backlink 1000 wiki gibi şeylerden çok zarar geldiği için bunları zaten yapmayacağımı öğrendim.