windturks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam düşünceniz gerçekten çok güzel ama benden bir tavsite eticaret sistemine başlamayın daha yenisiniz

Ben kendim çok sisteme başlayıp hatta bitirdiğim ve sonra klasörü shift delete yaparak sildiğimi bilirim yaklaşık 3 senedir php ile haşr neşirim 1-2 senedir prof derecede biliyorum ama eticaret sistemine yine girmiyorum halen biriktiriyorum bi yerde muhakkak açık veriyorum çünkü

Şevkinizi kırmak istemem ! ama bırakın e ticaret projesini ve daha farklı şeyler yapın mesela gelişmiş bir blog sistemi olabilir yada ne biliyim soru cevap sistemi olabilir FORUM sistemi bile olabilir çünkü bu sistemlerin mantıkları basittir ve istersen bu basit sistemi 1 numara bile yapabilirsin nasıl yaparım dersen mesela bi blog sistemi yazar süper bir alt yapı hazırlar panelden modül tema eklemeli olur süper sef link yapısı olur vs.vs.vs..

Kolay Gelsin..
yorumlarınız için teşekkür ederim hocam zatn eticaret için buraya kadar yaptım daha ilerisine gitmeye çalışmayacağım. aynen daha ilerisi çok zor farkındayım buraya kadar gelebildim. bundan sonrası için başka script ile ilerlemeye devam edeceğim üzerine koyarak tabiki. bunu buraya kadar yaptım önerilerden sonra bende shift del yapıyorum emlak scripti ile devam edeceğim biryere geldikten sonra yine kon acıp fikirlerinizi almak istiyorum sağolun vakitte arıyorsunuz. önerilerinize göre geliştireceğim.