Hazır scriptler hariç kodlamanın tamamı bana ait.
Sitedeki hemen hemen her şey panelden değiştirilebiliyor
Panelin çok küçük bir kısmı kaldı ama fikir sormak için biraz geç olduğunu düşünüyorum

Link: http://www.itemsatis.com

panelden resimler:

Panel Anasayfasında Genel İstatistikler ve Ayar Bilgileri Gösterilir.

Site Anasayfasına İlk Girildiğinde Gösterilen ve Sağ Üstte Uyarı Linkine Tıklayınca Görünen Duyurunun Düzenlenmesi

Banka Bilgileri Sayfasındaki Bankaların Düzenlenmesi

Slider'ın Düzenlenmesi

Sitenin Genel Ayarları

Sabit Sayfa Ekleyip Çıkarma

Sabit Sayfaların Düzenlenmesi

Sol ve Sağdaki Kutucukların Düzenlenmesi(Resimdeki Sadece Sol Kutulardır.)

Ürün Kategorilerinin Düzenlenmesi (wordpressteki gibi sürükle bırak mantığı ile kategorilerin sıralamaları ve üst kategorileri değiştirilebilir.)

Ürünlerin Düzenlenmesi (Sürükle-bırak yöntemiyle sıralaması değiştirilebilir, kategorisi değiştirilebilir ve yandaki ayar düğmesine tıklayınca tüm detayları değiştirilebilir.)

Serialsiz Siparişler(Onaylanmamış olanlar beyaz renkli olur, onaylanmışlar yeşil ve reddedilmişler kırmızı.)

Ödeme Bildirimleri

Tüm İşlemler(Sitede Kullanıcıların Yaptığı Her İşlem Takip Edilmektedir. Tüm İşlemler Adım Adım Kaydedilir. İstenilmesi Durumunda İşlemin Yapıldığı İP Numarasının Üzerine Tıklanarak İP Numarasının Siteye Erişimi Engellenebilir.)

Yorumların Yönetimi

Biraz Uzun Oldu Sanırım Şu anda kullanıcılar sayfasını yapıyorum. bittikten sonra, sağdaki kısma tüm işlemlerdeki gibi 20 işlemi ekleyip facebooktaki gibi anlık olarak güncellemeyi altına da son 1 dk içinde online olan üyeleri ve bulundukları sayfayı eklemeyi planlıyorum. Sitenin kodlaması CodeIgniter Framework üzerine kuruldu. Kullanıcı taraflı kodlamayı 3 haftada tamamlayıp siteyi yayına koydum ve phpmyadmin den kontrol ederek bir süre kullandıktan sonra panel kodlamasına başlayıp 1 ayda da paneli kodladım.

Şimdiye kadar tek başıma yaptığım ilk büyük projem. ne düşünüyorsunuz acaba