Gerçekten sizi taktir ederim, çok güzel bir konuya değinmişsiniz. Bende bir kaç ekleme yapmak istiyorum tabi sizin içinde bir mahsuru yoksa.
Dediğiniz gibi gerçekten yazar sıfatı ile satış yapan arkadaşlar düşündüğümden daha fazla. Özellikle de imla ve yazım hataları. Tahminen bir saat önce deneme amaçlı bir makale satın aldım ve sonuç hüsran. bütün makalede ki kelimelerin baş harflerini büyük harfle yazılmış bir şekilde elime ulaştı. Yazım, imla ve anlam bozuklukları bolca var ve makaleyi okuduğum da kar amaçlı yazıldığını anladım. Makalede laubali bir dil kullanmış ve içerisinde hiç bir doyurucu bilgi yoktu.
Satın aldığım makale 150 kelime civarındaydı ve şuanki hali 600 kelimeyi geçti. R10.nette traderim olmasa da buradan bir çok kişiye makale yazdığımı çok iyi biliyorum. Müşterilerimi ise memnun etmek için elimden geleni yapıyorum. Bu devirde makale satın almadan önce arkadaşımızın dedikleri ve satın alacağınız makalenin girişi veya makale yazılmamışsa örnek makale istemeyi unutmayın. 1-2 noktalama hatası var diyede yazarı dışlamanıza gerek yok. Çünkü ben bile arada koymayı unutabiliyorum.
Saygılarımla,
KoteElektronik.