Site adresi : ilkindir.net
Hemen Al Fiyatı: 350 TL (teklife açık, lütfen konu içinde teklif verin)
Sitenin günlük getirisi: 1-2$ arası (adsense)
Sitenin açılış tarihi: 04/2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: Program indirme sitesi (legal)
Günlük hit sayısı, kaynak link: 190-200 (onlinewebstats.com)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5 aylık, PR0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: Birkaç ay kalabilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: dahil wordpress + Özel kendi yazdığım tema
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Arkadaşlar sitede 119 program eklidir. Hiti google resimlerden çekmektedir genel olarak. Tema bu site için tarafımdan özel olarak yazılmıştır ve sadece bu sitede kullanılmaktadır. Google images'ten hit çekmesinin nedeni temayı Google imagesten hit çekmek için yapılandırdım. Alan kişiye bunu detaylı olarak anlatabilirim. İlgilenecek çok sayıda site olduğu ve hepsi ile ilgilenemediğim için elimden çıkarmaya karar verdim.

Programlar kendi hostumuzda değil, plugin yardımı ile kendi hostumuzda gibi gösteriyor, ancak indirirken dosyayı asıl dosyanın bulunduğu sunucudan çağırıyor.

Ayrıca site daha önce ücretsiz olarak dağıttığım bir film temasının demo sitesiydi, bu nedenle birçok sitede demo site olarak linki var.

https://www.google.com.tr/#hl=tr&saf...w=1280&bih=627

Satışta acelem yok, almaya niyetli olan kişi parası yoksa kapora vererek siteyi aldım diyebilir (1 ay bekleyebilirim ödeme için site bende kalır). Amaç elimdeki siteleri azaltmak, çünkü elimde durdukça sürekli kendimi hepsi ile ilgilenmek zorunda hissediyorum ve ilgileneyince işimi iyi yapamadığım psikolojisine kapılıyorum