amacınız baltalamak mı? yada siz çok biliyorsanız neden kendiniz de ilan vermiyorsunuz?
Doğrudur,kullandığımız sistemlerin çoğu hazır sistem. joomla,drupal,wp ve hazır site paketlerimiz. Domain+host+kurulum+adwords+ içerik yükleme ve bir çok ayar yapılmış haliyle teslim edilmetedir. Hazır kodlama sistemlerimiz de vardır, fakat malesef FİYAT bakımından tercih edilen sistemler ve yönetim paneli kolaylığından bu hazır sistemlerdir. Ankara organize sanayi bölgesindeki bir çok küçük çapta firma,şirketler bunları kullanmaktadır.
Buralarda 300 TL üzerinde fiyata site yapmak çok zordur...
Sizde kodlayrak bu fiyatların altında yapıyorsanız ilan verin de sizi tercih edenler de olacaktır. konuyu baltalamak yerine biraz yapıcı olmayı tercih etmelisiniz,bizce...
Saygılar
Ben sıfırdan yazıyorum isteyen olursa ilan da açmıyorum bilen bilir ancak konuyu baltalama gibi bi niyetim yoktu... Ben dedim ki sizin kullandığınız ana site ve yaptığınız sitelerin tamamı daha önceden başkasının yaptığı hazır sistemler... Kurulumu next next next finish sistemlerdir.
Siz de bunu doğruladınız zaten bunun baltalaması nedir ben onu anlamadım yanlış olan birşey mi söyledim ben "hazır" dedim evet siz de "hazır" dediniz...
Arkadaş kendince bir kampanya yapmış tutar veya tutmaz. Zaten işine gelmeyen yaptırmaz burada bunu belirtmeniz gerçekten hoş değil örnek olarak müşteriniz bir blog yaptırmak istedi gidip sıfırdan blogmu yazıyorsunuz siz ? hocam hayırlı satışlar ama fiyatlar yüksek fiyatlar ile oynarsanız paket satışınız kolaylaşabilir diye düşünüyorum.
konuyu açan bizim arkadaşımız olacak fakat bu konu altında hizmet alacaklar arkadaşımız olmayacak yani? burada bir aileydik ya?
yukarıda yazdıklarımı okursanız demek istediğimi anlarsınız
"Opencart tema satışı var" eminim sen de başkasının yaptığı temaları satıyosundur...
Saygılar. kolay gelsin hayırlı alışverişler...