yildirimx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhabalar; Garanti bankasına dün 100 lira yatmıştı ve bugfün bankaya para çekmeye gittiğimde 100 lira çikicemi soyledım hesaımda 60 li,ra oldugu soylendı. Hımm demek eksik yatmış diyerek cıktım ve şimdi internet bankacılıgından kontrol ettıgımde 39 lira hesa işletrim ucretı kesıldıgını goruyorum ve garanti bankasını iptal ettiricem ve de artık kullanmayacağım. Bana hesas işletim ücreti almayan bir banka önerebilir misiniz ?
Şunuda belirteyim ayda ortalama 10-15 lira netten eft,havale parası ödemekteyim adamlara birde işletim ücreti kesiyor adiler.
Ben yaklaşık 15-20 gündür Kuveyt Türk'ü kullanıyorum. Hesap işletim ücreti, EFT Havale ücreti falan yok ayrıca kredi kartı aidatları da makul yıllık 10 lira falan sanırım.