İşi biliyorum diye gezer ,işi yapamaz . Hazır scripti 20 gündür editlicekti. Bi ton buglu şekilde verdi en son ben verdım tasarım al bari bunu yap dedım. Onuda yapamadi...
Eski tasarımı verdi , destek sıstemı falanda vardi sıstemın içinde gitti ingilizce hazır destek sıstemını verdi.
Ve dalga geçer gibi bana Editledigi tema : metin2 pazar scripti .
Dicek birşey yok , çalışmayın.
İlk etapta parayı konuştuğumuz zaman özellikleride konuştuk, onları yaptım. sen hergün bir özellik söylersen ve ben onları yapmam dostum.
ben metin2 pazar scriptini felan editlemedim, onun temasını kullandım ve başlarken de bunu sana belirttim. sen ise güzel olduğu şekilde istediğin temayı kullan dedin.
Arkadaşa 2 tane dolu dolu script bitanede en son verdiği scriptin yarısını yazdım. hakaret yağmuruna tutunca salakmıyım ben bedavaya script yazıyorum ? sorusunu sordum kendime. ve diğer scripte küçüük bir bug vardı çözdüm sitesine kurdum.
Destek sistemine gelir isek başlangıçta öyle birşey konuştuğumu hatırlamıyorum sizinle. ben onu ekstra isteğiniz diye ekstradan yardım etmek amacı ile kurdum. herhangibi bir zorunluluğum yok. size verdğim fiyatta bunun için düşüktü.
En son sitene tam müdahale ederken şifreyi değiştirdin, senin için birkaç jest yapmıştım onlarda silindi. sen bilirsin sağlık olsun.
Ama ettiğin hakaretler akla hizmet değil.
En son bana ne dedin? veya neyi ima etmeye çalıştın ?
" Ben sana para veriyosam köpek gibi yapacaksın "
ne demeye getiriyorsun peki ?
"Parasını verdim köpeğim olacaksın"
kendine güzel bir çalışma ortağı bul, benden iyi.
son verdiğin scripte bot bile yazdım ben, hiç deneyimim olmamasına rağmen!
Neyse sen haklısın sayalım.
ÇALINTI SAYFALAR İLE İYİ ÜYE ÇEKİMLER