Merhaba,
@SouL; hocamın ilgi ve alakasından dolayı öncelikle çok teşekkür ederim. Çalışmamızı 2 gün önce yaptırdık. 07.07.2021 tarihi saat 19:30 da tamamen bitmiş bir şekilde teslim aldık. Yaptırmayı düşünen arkadaşlara bir fikir olması için paylaşmak istediğim durumlar var.
Beğendiğim veya tekrar çalışmak istesem neden tercih etmeliyim? gibi soruların cevabı:
- @SouL; hocam gayet ilgili ve bilgili.
- Reklam çalışmasında size eksiksiz her bilgiyi sunuyor ulaşamama gibi bir durum kesinlikle yok.
- Çalışma sırasında sitenizde göze batan eksik veya politika ihlali oluşturabilecek durumları da düzeltip paylaşıyor.
- Çalışma sonrasında ise nelere dikkat etmeniz gerektiği ve sitenizde varsa eksi bir durum bununla ilgilide bilgi veriyor.
Gelelim Para kazanma kısmına

- Doğal olarak çalışmada bir garanti belirtilmiyor kazancınız artar vs gibi. Burada ki kritik nokta şu siteniz bazında kazanç sağlayacak tecrübe aktarılıyor aslında. Sitedeki reklam çalışmaları sanırım denemeler sonucu en verimli gördüğü çalışmalar.
- Kazanç noktasında daha tam anlamıyla 1 günü devirdiğimiz için güncel rakamları zaman içerisinde sizlerle paylaşmayı düşünüyorum. 1 Günlük tahmini kazanç verimiz baz alınırsa %30 bir artış söz konusu.
- Daha önce her yerde okuduğum Yazı içi reklam en çok tıklanandır mantığı ile eklediğim 3 adet manuel reklam ve google site kit ile otomatik eklenen reklamları kullanıyordum. Manuel eklediğim reklamlardan bu kadar kazanmıyordum.
- Akşam saati biten reklam yerleşiminden sonra %10 gibi bir artışla günü kapattık. 24 saatlik reklam sonucu ise %30 artış ile kapattık. 1 haftalık veri sonrasında detayları sizlerle paylaşmayı düşünüyorum.
Burada tekrar belirtmek isterim bu işlerde artışla alakalı bir garanti sağlanamıyor fakat işi bilene yaptırmak dediğimiz konuda SouL hocama %100 güvenebilir, çalışabilirsiniz. Verdiği hizmette dediklerinden bir tanesini dahi atlamadan çalışmasını yapıyor. Tekrardan teşekkürler.