...
Om89 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocamın yaptığı çalışma sonrası bariz artış oldu reklam tıklamalarında. Optimizasyonu en güncel ve kullanıcı deneyimine uygun şekilde yapıyor. Sorularınıza ve kafanıza takılan her şeye cevap veriyor.
Aldığım hizmetten memnun kaldım, herkese tavsiye ederim...
faikbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2020'nin ortalarında sitem günlük 7-10 tl kazandırırken reklam çalışmasındaki ilk 24 saat sonra bile gözle görülür bir artış oldu. Neredeyse 2 ye katlanan bu rakamlar siteyle ilgilenince daha çok artış gösterdi. Eminim eski düzenle olsaydı belki şuan bile önceki kazancını ikiye katlamamış olurdu bu net. Çalışmalarınızdan ve desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum hocam.
Altayli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitelerimiz için yapılan çalışma sonrası % 100 - 200 arası gelirlerimiz arttı.
Teşekkürler.
gulyaprak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitedeki çalışmalar bitti ve Bugün 3. gün, reklam gelirlerinde ciddi artışlar var. Çok teşekkür ederim tekrardan
AhsMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir hizmet daha alındı, sayfa to oranı %1'in altında idi şimdi daha iyi rakamlara ulaştı tebrikler.
peksocial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende SouL dan adsense yerleşim hizmeti alanlardanım ilk aldığım gün direk hizmet aldım teşekkürler yazmak istemedim.
Arkadaşlar durum şu şekilde..

Kendisiyle anlaşmamızın ve ödemeyi yapmamın ardında hızlı bir şekilde yerleşimi gerçekleştirdi.
ilk gün bir önceki günden 3-4 liralık bir zarar yaşadım ama......

ertesi gün %200 ve bir sonraki gün %300 artıştayım şuan gözlerime inanamıyorum... Kendisine çok ama çok teşekkürler
mutlaka denemelisiniz...
UGURAYAKKABI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrardan selam geçen aylarda arkadaş ile adsense için yerleşim yapmıştık. Sonuçları yazmak istedim. Allah razı olsun 2 katı değil belkide 10 katına çıktı. Çok memnunum kesinlikle öneririm. Hiç düşünmeyin Bu arada önceki adsense ayarlarım kural dışı tıklamaya teşvikmiş bilgim olmamasına rağmen daha düşüktü gelirim. Ama arkadaş onuda halletti çok teşekkürler...
blackblade32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
forumda şuana kadar aldığım en faydalı hizmet bu desem yanlış olmaz hem Gösterim sayısında % 80 artış hem tbmde % 67 lik bir artış oldu kesinlikle adsense ile para kazanmak istiyorsanız mutlaka @SouL; adlı arkadaştan reklam yerleşimi yaptırın
medyaway adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Serhat Hocamla, 3. web sitem için de çalışma yaptım. 10 numara 5 yıldız bir iş disiplini var, çok hızlı teslim edip; 10 numara yerleşim gerçekleştiriyor. Diğer 2 sitede TO oranlarında %200'e varan yükselişler yaşadık. Darısı yeni sitemize inş.
mlhmr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedat Hocam'a teşekkür ediyorum. Güvenilir ve dürüst birisi. Çalışma sonrası tıklama oranı ve gelirde %50 oranında artış oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Teşekkür ederim.
fratkuru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmalarınızdan sonra, %150 kadar kazanç artışı oldu. Tıklama oranları minimum %1 ortalama 1.2 oldu. İnanılmaz bir başarı diyebilirim.
yhs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptırılan işlem sonucunda reklam gelirleri ve tıklama oranlarım yaklaşık 4 kat arttı. Çok teşekkür ederim. Aldığınız ücreti sonuna kadar fazlasıyla hak ediyorsunuz.
Vortex38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
18.05.2021 tarihinde kendisinden reklam yerleşimi hizmeti satın aldım. Çok ilgili ve sabırlı şeklide işi aynı gün teslim etti. 8 günlük süreçte gelirde gözle görülür artış meydana geldi. Kendisine yeniden teşekkür ediyorum. 18'ine kadar 1 günde kazandığım ortalama değerdeki artış aşağıdaki gibidir.
1. gün +%24,9
2. gün +%60,1
3. gün +%94,2
4. gün +%90,5
5. gün +%75,07
6. gün +%10,8
7. gün +%15,4
8. gün +%49,2
Bugün +%95,1 (Saat 18.05e kadar olan artış)
Metsun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Site için yapılan reklam yerleşimi çalışması ardından 1 hafta olmadan sonuçları almaya başladık.

1. Sitede tıklama sayılarında %25 civarında artış ve TBM'de artış oldu ki bu bile yeterli aslında benim açımdan.

2. Sitede beklediğimiz verimi alamadık ama sağ olsun yeniden düzenlemeler yapılıp, tema için ve diğer olası sebepler için farklı öneriler de sunuldu. Burada gerekli çalışmaları yapıp yeniden duruma bakacağız ilerleyen süreçte.

Güzel olan, çalışmanın veriminden ziyade işi yaptık artık benden çıktı gibi bir anlayış yerine, ardı ardına durumun gidişatı hakkında bilgi talep edilmesi ve olası sorunlarda başka ne yapabiliriz gibi fikirlerin sunulması.

Müşteri memnuniyeti açısından da zaten konuda tek bir olumsuz yorum olmaması yapılan işin doğruluğunu gösteriyor.

Tekrardan teşekkür ediyorum.
Canakkaledeyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmaya başlamadan önce günlük x TL'lik bir tıklanma dönüş oranı var idiyse, şimdi yaklaşık 10x civarında. Elbette çalışma öncesinde çok düşük olduğu için 10x çok büyük bir miktara tekabül etmiyor ancak çalışma öncesinde sitemde Adsense hiç yokmuş, onu fark ettim şu an.

O yüzden çalışmadan dolayı memnunum, başka sitem olduğunda yine yaptıracağım.
EuroMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bağlantı reklamlarının kaldırılmasının ardından büyük bir düşüş yaşamış olduğum bir sitem için kendisi ile reklam çalışması yaptık. Her ne kadar bağlantı reklamlarından gelen gelirler yerini aratsa da Sedat bey elinden geleni çok güzel bir şekilde uyguladı. Gelirlerde %100 e yakın bir artış oldu. Kendisi ile ilk çalışmam değil son da olmayacak muhtemelen. İş öncesi ve sonrası göstermiş olduğu ilgi, alaka için çok teşekkürler.
starksan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptığımız çalışma etkisini gösterdi TO oranlarında ortalama %40 bir artış aldığımı söyleyebilirim ayrıca çalışma sonrası da bir sorun olursa size yardımcı olacaktır arkadaş.
ruacoronal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmayı bitireli 3 gün oldu, üstüne ertesi gün hosting taşıdım vs. derken 2 günlük bir süreçte 1 TL'lerden 4 TL'lere çıktı kazanç üstelik henüz günün yarısındayız İnşallah diğer sitelerimizde de çalışma imkanı buluruz hocam
Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugüne kadar reklam yerleşimi yaptırdığım 10. Site olmuştur. Yeni başladığım projemde de yine Sedat'la çalıştım. Daha öncekiler gibi bunda da faydasını göreceğimden hiç şüphem yok. Hayırlı işler kardeşim.
dogasever adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha öncede tercih etmiştim tema değişikliği nedeniyle çalışmamı tazeledim. Çok teşekkür ediyorum her sitemde çalışacağımın sözünü verebilirim. Çok memnunum. Gelirimde çok iyi bir artış var....
mehmetcalisir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

@SouL; hocamın ilgi ve alakasından dolayı öncelikle çok teşekkür ederim. Çalışmamızı 2 gün önce yaptırdık. 07.07.2021 tarihi saat 19:30 da tamamen bitmiş bir şekilde teslim aldık. Yaptırmayı düşünen arkadaşlara bir fikir olması için paylaşmak istediğim durumlar var.

Beğendiğim veya tekrar çalışmak istesem neden tercih etmeliyim? gibi soruların cevabı:
  • @SouL; hocam gayet ilgili ve bilgili.
  • Reklam çalışmasında size eksiksiz her bilgiyi sunuyor ulaşamama gibi bir durum kesinlikle yok.
  • Çalışma sırasında sitenizde göze batan eksik veya politika ihlali oluşturabilecek durumları da düzeltip paylaşıyor.
  • Çalışma sonrasında ise nelere dikkat etmeniz gerektiği ve sitenizde varsa eksi bir durum bununla ilgilide bilgi veriyor.
Gelelim Para kazanma kısmına
  • Doğal olarak çalışmada bir garanti belirtilmiyor kazancınız artar vs gibi. Burada ki kritik nokta şu siteniz bazında kazanç sağlayacak tecrübe aktarılıyor aslında. Sitedeki reklam çalışmaları sanırım denemeler sonucu en verimli gördüğü çalışmalar.
  • Kazanç noktasında daha tam anlamıyla 1 günü devirdiğimiz için güncel rakamları zaman içerisinde sizlerle paylaşmayı düşünüyorum. 1 Günlük tahmini kazanç verimiz baz alınırsa %30 bir artış söz konusu.
  • Daha önce her yerde okuduğum Yazı içi reklam en çok tıklanandır mantığı ile eklediğim 3 adet manuel reklam ve google site kit ile otomatik eklenen reklamları kullanıyordum. Manuel eklediğim reklamlardan bu kadar kazanmıyordum.
  • Akşam saati biten reklam yerleşiminden sonra %10 gibi bir artışla günü kapattık. 24 saatlik reklam sonucu ise %30 artış ile kapattık. 1 haftalık veri sonrasında detayları sizlerle paylaşmayı düşünüyorum.
Burada tekrar belirtmek isterim bu işlerde artışla alakalı bir garanti sağlanamıyor fakat işi bilene yaptırmak dediğimiz konuda SouL hocama %100 güvenebilir, çalışabilirsiniz. Verdiği hizmette dediklerinden bir tanesini dahi atlamadan çalışmasını yapıyor. Tekrardan teşekkürler.
kktn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2-3 günde inanılmaz artış olduğunu farkettim. Bu zamana kadar boşa vakit kaybetmişim kendi üstünkörü bilgimle yapmaya çalışarak. İşini ehline teslim gerekiyormuş. Kesinlikle tavsiye ederim. Gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.
Canakkaledeyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçtiğimiz günlerde blogumda bir reklam çalışması yaptı. Mevcut reklamları düzenledi ve kapsamlı bir optimizasyon gerçekleştirdi. Reklam geliri ortalamam 5 TL birden arttı. Ama zaten kendisiyle daha önce de çalışmış olduğum için şaşırmadım. Gelecekteki projelerimde de kendisiyle çalışacağım.
Alperennn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yaptırmamın üzerinden 1 gün bile geçmeden kazançlarım artmaya başladı. Bundan sonra hep @SouL; Hocamla çalışma yapacağım.
shopdanc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, uygulamanın %200 ile %300 oranında kazancı arttı. Teşekkürler.
miranx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yaptırmayı düşünen arkadaşlar için kısaca çalışmadan bahsetmek isterim. Sedat HOCAM bu işin piridir ve yıllardır bu işi yapmaktadır. Bundan 2-3 sene önce yine bir web sitem için çalışma yapmıştı ve o zaman %100 üzerinde artış olmuştu. Şimdi ingilizce sitem için çalışma yaptı. Özellikle 7 gün bekleyip sonuçları gördükten sonra yazmak istedim. Çünkü sonuç alabilmeniz için belli süre beklemeniz gerekiyor.
  • İşini iyi yapan saygılı bir arkadaş.
  • Sorduğunuz tüm soruları üşenmeden cevaplar.
  • R10'daki bazı kubuz arkadaşlar gibi değildir.
  • Çalışma sonrası reklam tıklama oranları ve gelirde 2 kat artış olduğunu söyleyebilirim.
  • Adsense reklam yerleşimi konusunda bilgili değilseniz vakit kaybetmeden çalışma yaptırın.
  • Zira Sedat HOCAM'a ödeyeceğiniz adsense parası zaten yerleşimden sonra kendiliğinden ve daha fazla çıkıyor.
  • Reklam yerleşimi çok önemlidir. Doğru yaptığınızı ve kimsenin tıklamadığını düşünürsünüz ama aslında doğru yapıldığında öyle olmadığını anlarsınız.
Teşekkürler Sedat HOCAM. Eline sağlık.
GoldenBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisiyle çalışma fırsatım oldu, çok deneyimli olduğu aşikar. Çalışma yapılalı 4 gün oldu ve gözle görülür derecede artış var, kendisini rahatsız edip soru sorsam bile kırmayıp cevapladı, inşallah ileride tekrardan çalışma fırsatımız olur.
joNeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eksik olmasın, hızlı bir şekilde titiz bir biçimde düzenleyerek teslim etti. Artış olur olmaz -ki bunun garantisini kendisi de vermiyor. ( Bu arada benimki 1 günde yaklaşık %30 arttı) Fakat çalışma sonrası siteye girdiğimde görüntü itibariyle de içime sinen bir çalışma olmuş. Doğru ve ilgi çeken noktalara, olması gerektiği kadarıyla gösterim yaptırıyor.
Çok reklamın değil de doğru reklam yayınlamanın etkili olduğunu ispatlayan ve işinin erbabı görüntüsünü her adımında hissettiriyor. Keşke daha önce çalışsaymışım, neyse bir sitem daha olursa Adsense onayı aldığım gibi kapını çalarım hocam. 1 saniye beklemem valla. -Pp
emrecanondes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

1 aylık sonuç.. Gerçekten işinde iyi birisi.
WebDunya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SS Eklendi. Çalışma yapıldıktan sonraki gün gece 23.00 da alınan ekran görüntüsü. Ortalama günlük 40 TL bırakan site, 90 TL'yi gördü. %1,35 olan Sayfa TO %2,20'ye yükseldi. Ayrıca reklam yerleşiminin düzgün yapılmasından dolayı, reklamlardaki beyaz alan sorunu da çözüldüğünden gösterim sayısı da epey arttı. Teşekkürler, tekrardan çalışmak üzere iyi akşamlar!
Argosy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar @SouL; Hocam hem hızlı hem güvenilir bunların yanında bir de çok ilgili sorularımıza usanmadan cevaplar verdi sağ olsun. Tüm projelerimde kendisi ile çalışacağım.
Sonuca gelirsek de TO ve TBM ciddi oranda arttı. Bu kadar bir fark beklemiyordum, kendim de çok şaşırdım. Kendisine tekrar teşekkür ederim.
furkandesu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yerleşim sonrasında 3 gün analiz ettim 3 gün de gözle görülür bir artış yaşandı. Günlük 10 tıklama alıyordum artık 40-45 oluyor. Hocama teşekkürlerimi iletiyorum.
KaraKartaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SouL hocamıza geçtiğimiz hafta 2 site için reklam yerleşimi işi verdik. İşleri kısa sürede teslim etti. Birinci sitemizde neredeyse %100 bir artış söz konusu. Diğer sitemizde ise %25-30 seviyelerinde bir artış oldu. Gönül rahatlığı ile iş yapabilirsiniz.
indirimcity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu 3. çalışma oldu , çok teşekkür ederim
Sonft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yaptırıldıktan sonra gözle görülür bir artış oldu. Dürüst güvenilir arkadaş. Tekrar teşekkürler hocam.
Startupmania adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek kelimeyle mükemmel iş çıkaran bir arkadaş. En öenmli özelliği de dürüstlüğü. Gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.
mtagay_41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yaptırdık çok büyük faydasını gördüm. Gelir neredeyse 2 ye katladı. Sayfa to ciddi anlamda arttı. Buradan kendisine teşekkür ederim.
mrtony97 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma sonucu to oranında oldukça iyi artış olmuştur, teşekkürler
Argosy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağolsun hocam, çok ilgili ve deneyimli. beraber çalıştığımız 2. proje yine artış yaşandı TBM ve TO'da oldukça memnunum teşekkürler.
Behrem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmanın 5. günü ve gösterim sayısı %43, TO ise %21 yükselmiş durumda, bir ihtimal artar mı diye çalıştım fakat fazlası ile memnun kaldım, buradan da teşekkür etmek istiyorum.
DSajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@SouL; sitenize fayda sağlayacağından emin olabilirsiniz. Çok başarılı bir çalışma yaptı. Sayesinde kazançlarım %50 oranda arttı.
TheLek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş mükemmel bir şekilde tamamlandı. Sayfa to ve tbm çok iyi aldığı her kuruşun hakkını veren birisi. Siteyi kendi sitesi gibi gördü ve gereken neyse hepsini layığıyla yerine getirdi kendisine çok teşekkür ederim.
CodeDev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedat hocamla 7 yil önceden bir tanışıklığımız vardı bir çalışma yapmıştı bize sağolsun, büyük bir aradan sonra bugün tekrar çalışma yaptık, kalite ve güven aynı seviyede 10 yıl sonra tekrar görüşmek dileğiyle sedat hocam
5 yıldır blog sitem var ve tüm Google Adsense reklam güncellemeleri ve özel reklam alanları çalışmalarını birlikte düzenliyoruz. Gerçekten herkese tavsiye ederim gözünüz kapalı şekilde sitenizi teslim edebilirsiniz oldukça güvenilir bir çalışma şekli var. Yeni iş teslim edildi Google Adsense 2022 güncellemeleri yapılacak ve özel reklam alanlarımın bannerları değiştirilecek teşekkür ediyorum Sedat Bey emeklerinize sağlık. Her seferinde kazançlarımda %150-200'lük bir artış oluyor emeklerinize sağlık....

İş teslim edildi.
Sevdalilar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinize sağlık hocam yine başarılı bir çalışma gözle görülür artış oldu...
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yerleşme yapılınca artış mı olacak? Diye sakın düşünmeyin. Ben böyle düşünüyordum ancak bir şans vermek istedim. Çalışma sonrası tıklanma oranlarındaki artış gözle görülür şekilde oluyor. Kendisi bu konuda zaten master yapmış birisi. Benim kendisini tavsiye etmeme gerek yok, referanslardan iyi yorumlardan konu açılırken kasıyor . İyi çalışmalar dilerim teşekkürler.
hakanergun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın kendisiyle bir site için anlaşmıştık uzun bir süre bilerek yorum yapmadım reklam yerleştirmesi harika yanıt vermeye başladı kendisine sonsuz teşekkür ederim hayırlı işler dilerim başka bir site için yakın zamanda dönüş yapacağım hocam
Harika bir çalışma yaptık ve şimdi meyvesini yiyorum 3 yıldır çalışıyoruz ve oldukça memnunuz. Harika bir artış sağladık ellerinize emeklerinize sağlık...
busranane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş teslim alındı. Yaklaşık bir hafta oluyor. Sedat Bey platformda bulunan en iyi reklam yerleşimi yapan kişi olabilir. Fİyat/performans açısından gerçekten iyi bir iş çıkartıyor. Şimdiden faydasını oldukça gördük. Umarız bu şekilde devam eder.
ybagislar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş, ilgili ve dürüst birisi. Oldukça memnun kaldım. Haber sitesi için adsense yerleşim çalışması yaptık oldukça yararlı oldu. TO yüzde 300 oranında yükseldi! Teşekkürler ellerine sağlık
captainyep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki sitem için çalışma yaptırdım mükemmel bir artış oldu gelirlerde hocamın ellerine sağlık çalışmanızı şiddetle tavsiye ederim
TaskinD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Web sitem için reklam yerleşim çalışması yaptıralı ortalama 2 hafta oldu ve bu sürede reklam tıklanma oranında %50, kazançlarda ise %100 e yakın bir artış oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Çalışma yapacak arkadaşlara da kesinlikle tavsiye ederim.
Midowe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma sonrası ciddi bir artışımız oldu. Her şey için teşekkürler. Aslında kurallara uygun bir yerleşim olsun düşüncesiyle yaptırdık. Ama böylesi bonus oldu. Tavsiye edilir. Başka projelerde iletişime geçeceğim.
Yazardurur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 1 hafta oldu. Gösterimler ve kazanç 2 - 3 katına çıktı. 2 adsense eklemiş gibi oldu. İşin güzel yanı aynı anda gösterimlerin de artması sayesinde tıklama oranını ideal bir seviyede tutması. Teşekkürler her şey için
baykabus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soul ‘den sonra En en en az yüzde 70 bir artış oldu ellerini sağlık. İşinin ehli. Çok teşekkür ediyorum
zuman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işinde çok ilgili ve uzman bir arkadas gelirim ertesi günü %150 arttı
ödediğim parayı ilk günde cıkardı kendisi.
cok tesekkür ediyorum kendisine.
mtagay_41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedat hocamla reklam yerleşimi çalışması yaptık. 24 saat dolmadan sayfa TO 0,50'den 2,50 'lere yükseldi. Kendisine teşekkür ederim. Ve herkese tavsiye ederim, gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.
SpeNN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haber sitem için çalışma yaptırdım faydalarını görmeye başladım teşekkürler @SouL; hocama
Luciquad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam çalışması yaptırıldı ve %15'lik bir artış oldu. Bu oran az gelebilir fakat 1000'de 150 tıklama arttığını düşünün arkadaşlar. Ek olarak sitenizdeki diğer eksikleri de not alıp sizlere bildiriyor. Sonuç olarak: tavsiye ederim, güzel ticaret döndü.
Luciquad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. site için tekrardan çalışma yapıldı, %75 artış yaşandı. Artık açılan bütün sitelerde çalışacağız. Teşekkürler tekrardan!
Mert.in adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptırdığım günden itibaren 2-3 gün geçti ve bu 2-3 günlük süreçte kazancım günlük %100 olarak arttı. Ellerinze sağlık.
joseph34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocamla dün bir adet site için anlaştık bilgileri ilettim ve 2 saat içinde reklam yerleşimi yaparak siteyi teslim etti. öğleden sonra olduğu için pek bir değişiklik olmadı ama bugün adsense girdiğim zaman maşallah reklam tıklaması %30 oranında artmış. Bundan sonra ki her site için gönül rahatlığıyla çalışmayı düşünüyorum.
EPinTedarik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 günce sitem için anlaşma yaptık anında bilgileri ilettim yarım saat belki sürmemiştir. Sonuç aşağıda ilgi alaka için çok teşekkür ederim son kuruşuna kadar helal olsun.
T3NGRi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haber sitemiz için çalışma yaptırdık. Adsense tıklanmaları %40 arttı. Tavsiye ederim mutlaka adsense için yapılması gereken çalışmalardan.
Serhat_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem reklam yerleşimleri harika oldu, hemde tıklanmalarımda ciddi bir artış oldu. Hocam reklamları nereye koyacağını ve hangi format olacağını çok iyi biliyor. İnternet siteniz varsa bu kesinlikle almanız gereken hizmetler arasında bence. Tekrardan teşekkürler hocam.
propertytr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ellerine saglik baskan
Iki gunde gelir farkini gorebiliyoruz
Tekrardan tesekkurler.
qoksuqunes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma tamamlandı. Gözle görülür artış oldu. Sedat hocam gerçekten çok kaliteli biri. Teşekkür ederim.
BZC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk başlarda bende yerleşim yapıyorum zaten ne faydası olacak dedim. Daha sonra çalışmayı görünce fark olacağına inanmamıştım. Ancak 1.5 ile 2 kat gelir artışı oldu. Teşekkürler.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet hızlı ve işinde de söylediği gibi başarılı. Sitemizde ki reklamlar arttırıldı ve gelirde de daha şimdiden bir artış söz konusu! Teşekkürler hizmetiniz için.
haberxserhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ellerin dert görmesin inş. Sayenizde artık site hak ettiği şekilde kazanç sağlıyor.
KayiFamily adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmanın hemen ardından hem reklam gösterimi hem de gelir gözle görülür derecede arttı. SouL hocam işinin ehli.
waenna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar çalıştık memnun kaldım reklamlarım amerikada gösteriliyor bin gösterim başına 1.5 2 kat ortalama artış yaşadık teşekkürler
GalipErdem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam yerleşimi sonrasında %50'ye yakın bir gelir artışı oldu. @SouL; teşekkür ederim.

Çalışma yaptıracak arkadaşlarda umarım daha fazla artış olur. Hepinize bol kazançlar.
decobaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocamla kaçıncı anlaşmamı yaptım bilmiyorum. kendisi ile sürekli çalışıyorum. Çalışma yaptıktan sonra her defasında ciddi yükselmeler oluyor. kendisine çok teşekkür ederim. .Calışmaya devam edeceğim.
zekibakan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şaka gibi 1-2 tık aldığımız site aynı gün 23 ertesi gün 24 tık alarak kendi rekorunu kırdı Hocam tekrar teşekkürler.
emeleksah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reklam yerleşimi yapıldı 1 günde 2 katı farketti çok teşekkürler
ferhatacil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma sonrası hemen artışın olduğunu görmek son derece mutlu etti. Çok teşekkür ederim
nevsehirden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelirim %30 oranında arttı. Yaptığı için arkasında duruyor. Zaten yıllardır kendini kanıtlamış birisi. Başkasını aramanıza gerek yok. Şuan işini en iyi yapan kişi.
Auto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reklam yerleşimi sonrası haftasonu gelirlerinde artış olmuştur teşekkürler
kriptokulu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yapalı tam 1 hafta oldu. Çalışma sonrası T.O ve TBM'de gözle görülür bir artış oldu.
Teşekkür ederim, tekrar çalışmak ümidiyle
mert1923 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir site için çalışma yaptık, hızlıca işlemleri tamamladı. Şimdiden gelirlerde %50 oranında artış sağladık. Teşekkür ederim.
cagri06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam çalışması yapıldı. Aynı sektördeki diğer sitelerime kıyasla reklam çalışması yapılan sitede reklam tık oranı daha fazla. Diğer sitelerim için de yakın zamanda çalışmak dileğiyle...
ALTAY25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Hocam sağolsun sitemiz için reklam yerleşimi için çalışma yaptı herşey zamanla değişti çok şükür emeklerimizin karşılığını almaya başladık. Kendisine çok teşekkür ediyorum...
DOGACREATIVE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedat beye yüksek hit alan bir sitemiz için çalışma yaptırdık. İşini hakkıyla yapan ve bildiğini paylaşmaktan çekinmeyen gerçekten konusunda uzman bir arkadaş. Reklam yerleşimlerini birlikte yaptık, yaptıktan sonra aynı gün içinde 2x gibi bir artış oldu reklam gelirimizde. İş yapılalı 3 4 gün geçti ve şu anda reklam gelirleri 3.5x - 4x arası artış yakalamış olarak görünüyor. Tekrar teşekkür ederim.