radmin konuya göstermiş olduğun ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim vermiş olduğun bilgi ben ve benim gibi insanlara yararı olucağına eminim

Firmayı kötülememek için konu başlığını bilgi alma amaçlı açtım yasadığım olayı önce bilgi sahibi olan insanlardan dinlemek ve daha sonra paylaşmak istedim

04.09.2012 tarihinde birmilyonnokta.com sitesinden bulunduğum firmayı arayıp firmanızı google üzerinden çok cuzi bir ücret ile 25 kelimede ilk sayfada bulunabileceği fiyatının 10 tl ve 28 gün içerisinde işlemlerin başarılı olucağını söylemişler merakımdan firma yetkileri ile görüşme yaptım

görüşme esnasında sorularım hep yanıtsız kaldı site üzerinde seo çalışması mı yapıyorsunuz sorusuna siz bizi anlamadınız biz çok kolay bir işlemle sizi ilk sıraya çıkarıyoruz gibi bir cevapla karşılaştım

sitelerinde sitemin hiçbir linkinin geçmemesini istedim bunu da kabul ettiler deneme amacı ile bir ay çalışmak istiyorum dedim telefon onayı gerektiğini söylediler ve gelen mesaj

onay bekleyen 24tl lik mobil ödeme işlemi bunu 24 tl ücretin nedenini sordum ilk başta 10 tl demiştiniz neden 24 tl çekiyorsunuz 24x5=120 tl bir senelik ücreti peşin aldıklarını kampanyanın bu şekilde olduğunu söylediler bir aylık ön çalışmayı kabul etmiyorsanız benimde 12 aylık paketi kabul etmediğimi söyledim

Telefon konuşmamızda sitelerinin ana sayfasında türkkızılayı vatancomputer gibi firmaların logoları var ve ilk telefon görüşmemizde internet karşısındaysanız sitemize girin ana ekranda çalıştığımız firmaları görüceksiniz diyorlar bir nevi beyin yıkıyorlar vay türkkızılayı bunlarla çalışıyormuş demeden edemedim )

inşallah araştırmadan kimse bu anlaşmayı yapmaz

İyi Çalışmalar