buzutku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yeni sitemize adsense ekledim, 3 günlük sitede günlük kazanç 1-2 liradan 3-4 liraya çıktı. Başarılıç.
Sadraf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 3-4 gün önce reklam yerleştirme hizmeti aldım. Yaklaşık %400 gibi bir artış var. Bazı arkadaşlar yazmış, okuyoruz ama insan yinede inanamıyor Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
musbay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 2 ay önce arkadaşa düzenleme yaptırmıştım. Gerçekten de çok fark ettirdi. Gelirim önemli ölçüde arttı. Tekrar yazmak istedim, kesinlikle öneririm.
Tr38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanında hızlı teslimat. Site hitimiz şu an için düşük olmasına karşın gelir farkedilmeye başladı. Emeğinize sağlık.
mkara61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşimiz işinin ehli geçen hafta reklam yerleşimi yaptırdık. İlgi, alaka, müşteri memnuniyeti, tam iletişim harika. Ancak yazabildim, ellerine sağlık herşey sorunsuz. İyi bayramlar
Gece_Mavisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam yerleşimi yaptırdım arkadaş bu işin ustası diyebilirim yaptığı çalışmanın faydasını gördük tşkler.
mkara61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedat hocama bir kez daha reklam yerleşimi yaptırdık, tek kelime ile işinin uzmanı ellerine sağlık gayet memnunuz. Teşekkürler üstad.
jewelraex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aldığımız hizmet sonrası reklam gelirlerimizde %300 gibi bir artış meydana geldi. Arkadaş ile tanışıp hizmeti aldığımız için memnunuz. Adsense kullanan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.
qrphcr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TBM düşük olan bir site için çalışma yaptırdık, faydalarını kısa sürede gördük. Teşekkürler.
serLife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş ?07-07-2018???'de verildi 15 günlük gözlemlerim sonucunda 25.07.2018 itibariyle %300 gibi bi artış görüldü. arkadaş ilgili alakalı ve çok mütevazi gerekli yerlere de yerleşimi yaptı, kesinlikle tavsiye ederim. A+++
basicgoods adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk tecrübemde @deLi; ile çalıştım, gayet mutluyum.
İlgili ve bilgili bir arkadaş, reklam yerleşiminden sonra TO'da dahi artış yaşadım.
YasakLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmamız yeni yapılmış olmasına ve sektörün kısırlığına rağmen artış gözlemlendi.
İlgili, işini takip eden ve yardımcı olmayı seven bir arkadaş.
Daha önce de çalışmıştık tekrar çalıştık daha da çalışacağız inşaAllah.
Tekrardan teşekkür ederim.
Saygılarımla
Adem AKDOĞAN
LemaX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş teslim ettim ve ertesi gün sabahında teslim ettiler sağolsunlar.

TBM'de bir artış gözlemleyemedik hatta 0,28'lerden 0,22'lere geriledi. Fakat TO oranında gözle görülür bir artış var... %2,20'lerden su an %3,30'lara geldi. Kazancımda yaklaşık 2.5 kat bir artış mevcut...

Ellerine sağlık mükemmel iş çıkardılar..
BurakDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanım olmadığı için reklam yerleşim çalışması için arkadaşla anlaştık. İşinin ustası reklam yerleşimi konusunda. Gelirlerimde artışlar başladı. Çalışırken ikinci kez düşünmeye gerek yok

Emeklerine sağlık
genebu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yaptırmakta kararsız olanlar için okla gösterdiğim gün sabah 06'da çalışma teslim edildi.Gelirlerimde 2-3 katı artış oldu tekrardan teşekkür ederim.

GalipErdem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bayram öncesi çalışma yaptırdık. Sağolsun bayramda bile çalışma takibi için mesaj gönderdi. Bayram nedeniyle düşüş olduğu için hitlerin oturmasını bekledim.

TO'da %25 ve TBM'de %25 civarı bir artış söz konusu. Aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor. Teşekkürler
t4ka96 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma teslimi - Şuan aralığında; %25 oranında hit kaybı olan sitemin kazancı düşmedi. Bu da demek oluyor ki; Sedat hocamın çalışması verim sağlamış.
İlgi ve alakası için kendisine tekrardan teşekkürler.
aquablue35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma sonrası to ve tbm yükseldi. Eline sağlık hocam.
genebu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Reklam yerleşmesi öncesi 1 hafta

Sonrası 1 hafta

MeSsO_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocamla bende bir çalışma yaptım, güzel bir artış sağladık umarım yeni işlerde birlikte oluruz.
NPYazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 gün önce çalışma yapmıştı bugün etkilerini görmeye olumlu anlamda görmeye başladım çok teşekkür ediyorum kendisine.
f_desak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma 1 hafta dolmadan etkisini gösterdi. TO bir günde iki katına çıktı ve halan bu durum devam ediyor. TBM ise hemen hemen aynı kaldı. Ama yine de eskiye nazaran faydası oldu. Kazançta tıklama oranının artması ile 40%'lık bir artış söz konusu. Arkadaş konusunun ehli imiş. Güzel çalışma tavsiye ederim.
MediAck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma sonrası ciddi bir artış oldu işi bilen ve kaliteli hizmet veren ilgili bir üye tavsiye ederim.
musfar85 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ile yaptığımız çalışma sonrası adsense gelirim ciddi ölçüde arttı,teşekkür ederim.
miranx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş baya ilgili. Sağolsun benim site ile ilgili çalışma da yaptı. sayfa tosu çok yükseldi. Gelirde de ciddi bir artış sağladı. Teşekkürler
denizguzelkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma sonunda tbm düştü ancak to artınca gelirde %35 civarında bir artış oldu. İş teslimi belirtilen zamanda yapıldı. İş teslimi sonrasında da sorulan sorularla ayrıntılı açıklamalar yaptı. Herkese bol kazançlar
gosha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma teslim alındı , hemen ardından tıklamalarda gözle görülür bir artış yaşandı,kazançlarda da %60-70 civarı bir yükseliş var-en azından siteye verdiğim emeklere değiyor artık .
Çok teşekkür ediyorum tekrar
Leadman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yaptıralı sanırım 1 seneden fazla olmuştur. Gelirlerim çalışmadan hemen sonra anında 2 kat artmıştı. Şu an buraya tekrar yazmak istiyorum çünkü artış halen devam ediyor. Google News'te aktif yer almaya başlaması ile birlikte sitenin, gelirde ve tıklama oranında artış oldu.

Teşekkür ediyorum kendisine.
zeytin8899 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tıklanmalarda artış oldu teşekkür ediyoruz inş sonraki projedr çalışacaz
BurakDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla çalışmalarımız sonucunda gelirlerimde belirgin bir artış oldu. Emeklerine sağlık
dezperado adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir site için çalışma yaptırıldı. Önceki günlük gelirden %25 daha fazla bir kazanç bırakıyor.

Sitelerim arttıkça çalışma yaptırılacak (yolun ve önün açık olsun)
FekoCan69 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çalışmayı yapalı 2 hafta oldu bu kadar zamanda günlük 15 lerden 25-30 arasını görür olduk çok teşekkür ederim tekrar çalışmak kısmet olur inşallah
ThePartizan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kaç deva çalıştığım dürüst bir kardeşimiz, 5 gün önce yine bir sitede reklam yerleştirme çalışması yaptık %250-300 hem tıklama sayısında hem de gelirde artış oldu. Gözünüz kapalı çalışabilirsiniz dediğim nadir kişilerden birisi.
Enoh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma başarılı oldu. Sedat arkadaşımıza teşekkürler.
Sevdalilar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
elinize saglik hocam
siz reklam yerlestirdikten iki gun sonra kazancim artmaya basladi
başarılı calisma icin tekrar teşekkür ederim
herkese tavsiye ederim
mytr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düzenleme bugün teslim etti,

Daha gün bitmedi günlük ortalama kazancın şimdiden 2 kat fark ettirdi. Ödemenin Her kuruşu helal olsun.

Tşk.
FullY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçtiğimiz Perşembe günü çalışma yaptık, aynı gün gelirlerde 2 kat artış oldu, gerçekten çok faydasını gördüm çalışmanın, teşekkür ediyorum.
OrdanBurdan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@deLi; hocamla güzel bir çalışma yaptık. Reklam yerleşiminden sonra görüntülenme ve tıklama sayısında oldukça artış yaşadım. Bu kazanca da etki etti.
Kendi yaptığım reklam yerleşiminde adsense reklam yerleşim kurallarına uymuyormuşum. Onu fark ettim. O konuda da kuşkum kalmadı. Bu konuda aklınızda soru işaretleri varsa kendisine danışabilirsiniz.
Bu çalışmayla birlikte aynı zamanda güzel bir dostta kazanmış oldum İyi çalışmalar dilerim.
OmerMuhtar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Hafta önce Kendisinden reklam yerleşimi için anlaşma sağladık. Kısa bir sürede işi teslim etti ve 10 larca soruma hiç sıkılmadan cevap verdi. Tıklama oranında %50 lere varan tbm lerde %30 lara varan bir artış gözlemledim bu sürede. Gelirde aynı oranlarda %50-60 civarlarında bir artış yaşadı.

Kendisiyle çalışmayı düşünen arkadaşlar hiç düşünmesinler pişman olmazlar. Tek pişmanlıkları daha önce neden çalışmadık ki diye olacak. Ben 1 haftada kendisine verdiğim ücreti çıkardım.
ozcanbodr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk başlarda ön yargılıydım ama gerçekten sonuçları gördükten sonra şaşırdım. Tıklanmalar 2 katına çıktı. Teşekkür ederim hocam. Yeni projelerde görüşmek dileği ile...
FatihSELMAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma Sonrası %100 den fazla artış olmuştur. İşlemlerden sonra bile destek olmaktadır.
LadRe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 10 gün önce reklam yerleşim çalışması yaptırdık. Geri dönüşü gördükten sonra cevap yazmak istedim. Gerçekten harika geri dönüş aldık. Çalışma yaptırmayı düşünen arkadaşlara duyurulur.
arkeo20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 1 hafta önce reklam düzenlemesi işi verilmişti. Bilgilendirmek adına yazıyorum.

Arkadaş 1 gün içerisinde tüm düzenlemeleri yaptı. Hiçbirşeyin garantisini vermediğini söyledi biraz şüpheliydim fakat ilk 3 günden sonra %150 den fazla gelir artışı oldu. TO %1.30-1.40 larda gezerken şuan TO %3.50-%4 civarına kadar geldi.

Arkadaşa verdiğim parayı böyle giderse 4-5 gün içerisinde çıkaracağım.

Teşekkürler.
AnkeeBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reklam çalışmasıyla ilgili olarak yazıyorum; Sayfa tıklama oranı TO %2'lerden %4-4.5 lara kadar çıktı. Günlük gelir birden 2 katına çıktı teşekkür ediyorum.
jewelraex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense reklam yerleşimi yaptık. Adsense gelirimiz neredeyse 2 katı arttı. Daha önce de çalışmıştık arkadaş ile. Gayet memnunuz. Tavsiye ederiz.
viakep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Blog sitesi için adsense yerleşim çalışması yaptık oldukça memnun kaldım. Etkisini daha yaptığı günde gördüm, kesinlikle faydalı bir çalışma oldu, Sedat Bey fazlasıyla da ilgili. Tekrardan teşekkür ederim başka bir projemizde çalışmak üzere.
daywalkertr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nicki gibi çok deli bir iş yaptı @deli arkadaşımız .Ellerine emeğine sağlık TO %2 lerden %5 %6 lara geldi geliri de katladı. Gözünüz kapalı iş verebileceğiniz bilgi ve birikime sahip
UmuTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlgili ve işinde gerçekten başarılı bir arkadaş. Reklam yerleşimi hassas bir konu ve @deLi; arkadaşımla çalışmaktan gerçekten memnun oldum. Çalışma kısa süre içerisinde etkisini belli etti ve kendiside çalışmadan sonra ciddi anlamda ilgili davrandı. İş bitiminden sonra yaptığı geri dönüşler ve hasas yaklaşımı ile takdir edilesi bir kişilik. Farklı projelerimde de çalışmak isteyeceğim biri. Başarılarının devamını dilerim.
YaGMuR_PreNSi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz. Çok memnun kaldım Çok teşekkür ederim.
SqReaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 gün önce mobil ve web tema için reklam yerleşimi yaptırdım. Sonuçlar muhteşem, kesinlikle tavsiyemdir 👍
ectinhaiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reklam yerleşimi yaptırıldı, eskiye oranla çok daha iyi. eline sağlık teşekkür ederim.
K0bra131 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Websitelerim için reklam yerleşim çalışması yaptırıldı ve 2 günde başarılı sonuçlar alındı. Sayfa to oranında gözle görülür bir artış var ve gelirlerim yükseldi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum
Gokhankaya25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla daha önce anlaşıp bir site teslim ettim. Çok kaliteli anlayışlı bir insan. Tüm sorularıma sıkılmadan cevap verdi. Yapılan çalışmanın ertesi günü reklam kazancında artış olmaya başladı. Şöyle diyim 10 TL kazancı varsa 20 TL oldu. Kazanç 20 TL ise 40 tl oldu. Hitler aynı değişen şey sadece reklam çalışması sonrası kazançlar. Gözünüz kapalı çalışabileceğiniz bir arkadaş. Tekrar teşekkür ederim nasipse diğer projelerde görüşmek dileğiyle.
ChostFreak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Şubat'ta iş verildi. 2 Şubat'ta teslim alındı. Henüz 2 gün oldu fakat %400 lük bir artış söz konusu. İşini gerçekten iyi biliyor. Gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.

GokayGunay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Sitede çalışma yaptırdım ve geri dönüşlerden çok memnun kaldım. Emeğine sağlık kendisinin, her konuda da destek oldu kendisi.
Denizciyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15-20 gün önce bunu yazmıştım şimdi gelelim sonuçlara. Normalde bu kadar uzamaması lazım dı fakat google reklam verenler şubat ay'ında hiçte iyi değildi düzelmesini bekledim. sonra site taşınması durumum oldu ( 2-3 gün ) sunucu problemlerim oldu. neyseki 1 haftadır hem sitem hızlı hem reklam yerleşimim tam olarak oturdu. Sedat bey'in çalışması sonucu tıklanmalarım gözle görülecek şekilde arttı. Tek kelimeyle harika : ) Resim eklemiyorum kendisine whatsapp üzeri iletiyorum. isterse editleyip koyabilir.
Ceyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 hafta önce çalışma yaptık tıklama oranı %100 arttı gelirler dolayısıyla arttı daha önce çok iş yaptık bu arkadaşlarla, çok teşekkür ederiz.
gknacr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 sitem için uyguladığımız çalışma etkisini hemen gösterdi. TO ve kazanç ertesi gün iki katına çıktı. Kesinlikle işinin ehli bir arkadaş. Tavsiye ediyorum.
bFeeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedat beyle geçen hafta çalıştık. Günlük gelir, bir önceki hafta aynı güne göre %200 arttı. TBM de %50 arttı. Teşekkür ediyorum.
FZaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Çalışma yapar yapmaz hiç ulaşmadığım rakama ulaştım, kesinlikle öneririm
SohbetbooK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 gün önce çalışma yapmıştı sedat hocam gelirde %200 artış oldu tekrardan teşekkür ederim
GiacomoVoli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 hafta önce adsense yerleşimi yaptırmıştık. Adsense tıklamalarında gözle görülür bir artış var ancak beklentimiz daha yüksekti.
iphone5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayın 1 de yapılan çalışma ile tıklamalar da %40 gözle görülen bir artış olmasına rağmen en güzeli kurallara uygun bir çalışma olması güven verici.
Üstadımıza yine burdan teşekkür ediyorum.
Zalmoxis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yapılan ilk günden beri farkını gösteriyor. Reklamlar site ile uyum içerisinde. Teşekkürler @deLi;
nkursun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir hafta önce çalışma yaptırıldı uzun süredir stabil getirisi olan site de 2-3 kat gelir artışı oldu. Teşekkür ediyorum tekrardan...
Promedyanet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yorumlara dayanarak kişisel blog sitemde adsense yerleşimi yaptırdım. Gerçekten gözle görülür bir artış oldu.
DesDeRe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedat hocam ile pinterest sitem için adsense reklam yerleşimi çalışması yaptık; daha 24 saat geçmeden Tıklamalarda %400 artış oldu. Vallahi ne kadar dua etsem azdır kendisine. Forumda ticari ahlaki ve samimiyetinden ötürü sayılı kişilerden kendisi. Tanımamama rağmen bu samimiyeti verdi sağolsun. Eğer hitiniz var ve kazancınız yoksa kesinlikle bu çalışmayı yaptırın arkadaşlar. İnanın pişman olmazsınız. Hocama buradan tekrar teşekkürlerimi sunuyorum Allah bol kazanç nasip etsin hocam ellerine emeğine sağlık baştacısın
Calbor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Allah razı olsun kazançta büyük bir fark oldu. Verdiğiniz ücreti zaten fazlası ile geri iade ediyor. Bence Kimse kaçırmasın...
cengizclskn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen hafta Sedat hocamla reklam yerleşimi için anlaştık ve çalışma tamamlandı. Bir önceki haftanın ortalaması ile yaklaşık 4 günlük reklam yerleşimi çalışmasının ortalamasının karşılaştırma sonuçları (Bu yerleşim sonrasındaki 4 günün 2 günü gelirlerin düştüğü hafta sonuna denk gelmiştir):

Sayfa gösterimleri: +%135
Tıklamalar: +%70
Sayfa TO’su: %110 (%2,4’tan %4,98)
TBM: +%17 (0,83’dan 0,97’ye) (üçüncü dünya ülkeleri tıklamalarını çıkarırsak yükseliş çok daha fazla)
Sayfa BGBG: +%96 (23,35’ten 45,74’e)
Günlük gelir: +%100+

Çalışma yapılan sitemiz birçok kelimesinde rekabetin aşırı yoğun olduğu bir sektörde dünya genelinde otoriter bir sitedir. Sitemiz çeşitli üretim alanlarına yönelik sadece kişisel kullanım için teknik projeler ve tasarımlar içermektedir. İçeriğin tamamı U.S. Copyright Office’te kayıtlı ve sıkı telif hakları ile korunmaktadır. Daha önce bu projeleri ücretli olarak yayınlıyorduk. İçeriği 2 yıldan bu yana ücretsiz reklam geliri amaçlı yayınlıyoruz. Bu bizi tatmin etmedi. Reklamları kaldırıp içeriği yeniden ücretli yayınlayacaktık. Bu kararı almadan önce son bir reklam yerleşimi değişikli için Sedat hocamla tanıştık.

Sedat hocamla çalışmadan önce biz en az 50 farklı reklam yerleşimi denemesi yapmıştık. Birinden çok iyi sonuç aldık bunda karar kılmıştık. Kitlemizi ve sitemizi iyi tanıdığımızı düşünüyorduk. Bundan daha iyi bir yerleşimde olmaz diyorduk. Nihayetinde Feed reklam birimini eklemek ve masaüstü ile mobil yerleşimde birkaç farklılaştıracağımız yerleşim değişikliği için Sedat hocamla görüştük. Görüşmemizin başında tüm yerleşimi bana bırakın dedi. Kabul ettik ve yerleşimi tamamen değiştirdi. Sonuçlar yukarıdaki gibidir.

Sitemizde farklı sektörlerden makine firmalarının, teknik servislerin ve yazlım firmalarının reklam rekabeti yoğundur. Yeni reklam birimler ve yerleşim algılandıkça yukarıdaki ortalamalar çok daha fazla değişecektir. Geçmişle kıyasladığımızda işi ehline vermemekten dolayı yaptığımız zarar çok büyük olmuş.

Sedat hocamın yaptığı yerleşimle şu anki gelirlerin ulaştığı seviyeye mi sevinsem, ya da hesabıma göre Sedat hocamla daha önce tanışmamış olmaktan dolayı şimdi ortaya çıkan 2 senelik acayip zarar rakamına üzülsem bilemedim.
SiyahGiyen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmamızı tamamladıktan sonra 1 gün bile beklemem gerekmedi. Reklama tıklama ve kazancın 2 kat arttı.
Bunun yanı sıra sitemdeki adsense ihlalini de düzeltti. Gerçekten nazik ve işini iyi yapan bir arkadaş.
İnşallah tekrar çalışacağız.
re_cox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hitlerimin azalmasına rağmen gelirim de artış oldu oldu hocamın sayesinde teşekkür ederim. Kolay gelsin.
superfly adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Blog için reklam yerleşim çalışması almıştım, doğru yerleşimiyle reklam tık sayımı belirgin olarak arttırdı. Doğru hamlelerle birleştiğinde muazzam uyum sağlıyor. Her sorumu yanıtladığınız için de teşekkürlerimi iletiyorum
YalcinHoca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 gün önce iş verilmişti ve aynı gün teslim almıştım. O günden sonra TO 3 kat arttı. Kesinlikle tavsiye ederim.
Kadir TUTAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tam olarak ne zaman satın aldığımı hatırlamıyorum fakat sitem aylık 10 tl kazanan site 100 tl 150 tl kazanç gördü hiç bir şekilde banlanma olmadı şimdi 2. sitem için tekrar satın alacağım.
gerçekten parasını kazandırdı.
Neopsy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
News kayıtlı haber siteme reklam yerleştirme çalışması yaptık gözle görülür bir artış oldu . % 100 Tavsiyemdir.
dogasever adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 yıldır yayına devam ettiğim blogum için Adsense reklam yerleşimi yapmak amacıyla R10'a girdim ve bu konuya rastladım. Yorumları okuyunca işi uzmanına bırakmam gerektiğini düşündüm ve 22 Haziran akşamı saat 22:00 gibi reklam yerleşim çalışması yaptık. Dün adsense gelirim 24 saat içerisinde 11,27₺ iken bugün ise 13 saatte 10,98₺ olmuş durumda. Fark bariz ortada arkadaşlar. Bence adsense yerleşimi bir internet sitesi için olmazsa olmaz. Bu işi de uzmanı olan @deLi; arkadaşımıza bırakmak gerektiğine inanıyorum. Detaylara görselden ulaşabilirsiniz. Teşekkür ediyorum yaptığı çalışmayı ve aldığı ücreti sonuna kadar hak ediyor.
Civciv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes bildiği işi yapsın sözünün cuk oturduğu hali reklam yerleşimi dikkat isteyen riskli bir iştir ,Sedat arkadaşımızın başarılı çalışması ile bende mutlu müşteri kervanına katılmış bulunuyorum kendisine teşekkür ederim , tekrar çalışmak dileğiyle .
gorunmezm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumlarda görüyordum “hemen ertesi gün etkisini gördüm” diye inanamamıştım en başta. İş bitiminden 15 saat sonra hiç görmediğim kadar bir artış yaşandı (neredeyse 2 kat artış yaşandı). Kendisi adam kelimesinin vücut bulmuş hali👍👍
Sinemium adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmayı yaptırdıktan sonra tıklanmalarım 1.5 katına çıktı parasını ilk günden fazlasıyla çıkarttı ucuza kaliteli iş için teşekkürler
turkuaz63 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birkaç gün önce yapılan çalışma yeni olmasına rağmen iyi gidiyor. bu yaz sezonu normalde bizim site için durağan gidiyor. ancak ona rağmen kazançlar normal sezon seviyesine geldi. kendisine teşekkür ediyorum. güzel bir çalışma oldu
emrecanondes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş bitti ve kazanç istatistiklerini sizinle paylaşmak istedim. Mükemmel bir artış söz konusu, kesinlike gözü kapalı bu hizmeti almanızı tavsiye ediyorum.
Yakutbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş teslim edilmiştir, arkadaş gerçekten ilgili birisi kazançlar ise son düşüşlere rağmen yeniden yükseldi. Siteniz trafik alıyorsa ve o siteyi para basma makinesine çevirmek istiyorsanız gerçekten arkadaş ile çalışmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
emrecang7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmayı yaptırdıktan sonra tıklamalarda ve hitlerde ciddi yükseliş oldu. Normalde gün içersinde ortalama 15 tık alırdım siteye, işlemi yaptırdıktan sonra 50 tıka kadar çıktı . Tavsiye ederim işini gerçekten kaliteli yapan birisi.
KingCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten çok ilgili bir arkadaş, sitemdeki yerleşim sayesin günlük kazançlarım 2 katıma çıktı kesinlikle tavsiye ederim
MeteOguzhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kazancım arttı teşekkür ediyorum, bilgili ve çok hızlı teslim aldık. Şuan reklam yerleşimimiz oldukça güzel
ByIcemaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş teslim edildi harika çalışma çıkardı.1 Haftalık sitem kazanmaya başladı
selimrio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmanın üzerinden henüz 2-3 gün geçti ve gerçekten TO %1 iken %3'e kadar fırladı, hatta bir günde kazandığımın 3-4 katını kazandığım bir iki gün bile oldu. Hocamın ellerine sağlık gerçekten, bu kadarını beklemiyordum açıkçası
AquaBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş siparişi verildikten kısa bir süre sonra sorunsuz bir şekilde iş teslim edildi.

Gerçekten fark yok denemez, grafiği atacağım en kısa sürede ancak yaklaşık 2-3 kat arttı diyebilirim.

Teşekkürler.
arifcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmeti henüz yeni aldım. Aradan 24 saat geçti. Kazanç şu anda tam 2 katına çıkmış durumda. Tekrar teşekkür ederim

RasitGokhanSucu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisiyle bende çalıştım. Sonuçlar anında etkisini gösteriyor. İlgi ve alaka konusunda diyecek söz yok zaten. İş bittikten sonra bile ilgilenmeye devam etti. Aldığı para cüzi bir miktar, sonuçta yaptığı değişikliklerle hızlı bir şekilde amorti edersiniz.
firattan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteme, Adsense reklam yerleşim hizmeti aldım. Reklam tıklamaları ve kazanç neredeyse iki katına çıktı hem de kısa sürede. Teşekkür ederim.
eflatun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hit aynı kalmasına rağmen gelir artışı çok iyi. Oldukça faydasını gördüm. İlgi ve alakası için arkadaşa ayrıca teşekkür ederim.
goldmund adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
degerli hocamla yaptigimiz calismanin ardindan gunluk 3 4 lirayi gectigini gormedigim sitelerin durumu asagidadir. tekrardan tesekkur ederim.
RHNegatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son 15 günde reklam geliri %500 arttı. Teşekkür ederiz.
Ulgorikac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptığımız çalışmayı kontrol ettiğimde gelirlerimde %15'lik bir artış oldu. Mükemmel bir reklam yerleşimi, teşekkür ederim +1
dlkcspt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş verildi, gerekli açıklamalar kendisi tarafından yapıldı, 4-5 saat içerisinde teslim edildi, İşinde başarılı bir arkadaş. Hızlı ve titiz. TO oranında görünür bir değişme oldu. Dilerim devam eder, tüm siteler için çalışma fırsatı buluruz.
tirol07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitem'de @deLi; arkadaşa adsense çalışması yaptırdım, faydasını kısa zamanda gördüm tavsiyemdir. Başarılarının devamını dilerim...
redfiredoor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptırmış olduğum işte oldukça iyi bir sonuç aldım. Arkadaşın sayesine adsense ile ilerde ciddi bir gelir kazanmayı hedefliyorum. Elinize bilginize sağlık teşekkürler..
SYSVERI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocamın işi de, kendisi kadar kaliteli, ilk haftadan belirtilerini görebilirsiniz, ilgisi alakası, mükemmel bir insan. Sattım bitti yok,ticaretimizden 10 gün sonra bile işi olmadıgı halde adsense ile alakalı yardım talep ettigimde hocam direk bilgisayarima baglanip bana destek olmuştur. Her arkadaşıma tavsiye ederim. Tekrar tekrar teşekkürler !!
AAB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmayı tamamladıktan 1 hafta sonra adsense gelirim %100 arttı. Çok teşekkür ederim. 3-4 sitem daha var onlarda da çalışma yaptıracağım. @deLi; hocam emeğin için çok teşekkür ederim.
FaikEmreYILMAZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi gayet nazik ve işten anlayan bir arkadaşımız, yeni bir türkçe site için çalışma yaptırdık. Günlük tekil hiti 500-1k aralığında çalışma öncesi ve sonrasını burada paylaşıyorum.

İnşallah yeni projelerde de çalışacağız, kendisine bir kez dah ateşekkür ediyorum.
Snorlax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
14 Kasımda çalışma yapıldı. Ekran görüntüsünden gelişmeyi görebilirsiniz. https://imgyukle.com/i/RYZniG

Arkadaşın çalışması haricinde. BGBM düşük olan reklam ağlarını engelledim. Bu kaliteli hizmet için arkadaşa teşekkür ediyorum.
yasinilin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeniden bir çalışma yaptık.Sonuçlar standartların üzerinde çıktı.Çok başarılı bir yerleşim oldu.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Recepguler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmadan hemen hemen 1 hafta geçti t.o 1.5 kat artış söz konusu çalışmadan herşeyden memnun kaldım daha önce yapsaydım keşke
Çok Teşekkürler
AvrupaGelinlik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş teslim edildi, rapor bekleniyor.

Edit: Çalışma yapmadan önceki günlük reklam tıklaması 25 iken, çalışmanın yapıldığı gün bu sayı : 106 oldu.Kesinlikle sektörün en iyisi.

Teşekkürler @deLi;
Eny adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yapalı daha 3 gün olmuş olmasına rağmen, ciddi anlamda gözle görülür artış söz konusu.
Tüm projelerim için gözüm kapalı tercih edeceğim sektöründeki tek kişidir.
Tekrar teşekkürler.
Caprivan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş çok ilgili ve profesyonel, ilk günden artış olmaya başladı maşallah
Teşekkürler
volkan06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam yerleşimi yaptırdım arkadaş bu işin ustası diyebilirim yaptığı çalışmanın hemen etkisini gordum tesekkurler.
LemaX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmeti almamdan 1 haftalık bir süre geçti ve çok güzel dönüşler alıyorum tekrardan. @deLi; üstadımızın eline sağlık...
FightForHonor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reklam yerleşimi yapıldı

günlük 20 tl kazanan sitem şuan 50 tl kadar çıktı
sevcanfrht adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteme yapılan çalışma sonrasında 1 hafta süre tamamlandı. Site kazançlarında gözle görülen bir artış oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. İşini bilen insanlarla çalışmak insana ayrı bir zevk veriyor.
Adrian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla yapılan Adsense yerleşim çalışmasından sonra Adsense gösterim ve gelirlerinde %35-40 civarında bir artış oldu. İşini takdire şayan şekilde yapan birisi, tekrardan teşekkür ederim
BR Medya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.5 lira olan gelir şuan 5 katına çıktı ve daha gün bitmedi başarılı iş.. geç kalmayın arkadaşlar
Orralet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
29 ocak yerleşim çalışması yapılan tarih https://prnt.sc/qw17eo

Hocamın ellerine sağlık
dfganer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 sitem için reklam çalışması yaptırdım sedat kardeşime gayet ilgili 1 günde işimi çözdü gelirlerimde artış oldu sonuna kadar tavsiye ederim
Gerrard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hizmet satın alındı. 1. gün daha şimdiden kazançlar arttı. çok teşekkürler sedat abi
FiekGames adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@deLi; hocamıza 1 adet iş verilmişti. Gerekli düzenleme yapıldı 1 hafta takip ediledi tbm ve tıklanma sayılarında ciddi artışlar görüldü eline koluna emeğine sağlık kendisine bir adet daha iş verilmiştir..
sevcanfrht adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkinci sitem için çalışma yaptık. Kuruşlardan liralara yükseldik. Kesinlikle tavsiye ediyorum. İşin hakkını veren bir kardeşimiz tebrik ediyorum.
maliyassi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense kurulumu yapar yapmaz kendisine teslim ettiğim için öncesi ile kıyaslamam mümkün değil ama şu ekran görüntüsüne bakarak çıkarım yapabilirsiniz. Bence mükemmel bir çalışma, gözü kapalı çalışabilirsiniz. Teşekkürler @deLi;
bydex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet reklam çalışması yaptırıldı çok teşekkür ederim faydası oldu.
magos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çalışma sonrası gelirler direkt arttı. %20-%50 arası artış oldu. kendisine çok teşekkür ediyorum. ileride tekrardan çalışmak dileğiyle
3. sitemiz için de çalışma yaptık ve çok ciddi artış oldu. Teşekkürler
kentaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arkadaş bir mucize gerçekleştiriyor.
Gelirlerim 2 katına çıktı
busranane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedat Beyle çalışalı 1 hafta olacak neredeyse,daha yeni kayıt olduğumuz için şu an yazabiliyoruz,gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz çok hızlı ve etkisi net bir çalışma oldu,TO'daki artışa rağmen TBM'de çok ciddi (yarısından az) bir azalma görüldü fakat bunun ay sonuna bağlı olduğunu düşünüyoruz.TBM'deki bu sert düşüüşe rağmen gelirdeki artış tatmin edici.Teşekkürler...
erankucuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
An itibariyle çalışma yapılalı 24 saat bile olmadı fakat şimdiden gelirde %40+ bir yükseliş var. Ayrıca iletişime geçtiğimizde ki hızlı çözüm sunması, açıklayıcı ve anlayışlı olması da gayet iyi. Ellerine sağlık hocam.
ozelguvenliknet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adsense reklam yerleşim çalışması yaptırıldı, yaklaşık %30 civarında gelirde artış oldu, arkadaşımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.
Cankarmil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Artış kesinlikle söz konusu.
Bazen %20 bazen %50.
Bugünkü artış %100
Teşekkür ederim hocamın ellerine sağlık.
#Evdekal
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
normalde sitem günlük 2-3 tl anca getirirdi gün boyu . hocam saolsun bi calişma yapti öğle 3 te başladi reklamlar akşam 7 de 4 tl olmustu teşekkürler elinize saglik hocam
egeli435 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 hafta sonrası tbm ve to uçuşa geçti bu kadar beklemiyordum eline sağlık usta...
dogasever adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 hafta önce bir çalışma yaptık ve oldukça etkili bir çalışma oldu diyebilirim. Siteye hiç hit çekmediğimde günlük 5 TL olan kazanç, hiçbir şey yapmadığım halde günlük 20 TL'ye kadar çıktı. İşinde oldukça başarılı. Gözüm kapalı tavsiye ederim. Herkese bol kazançlar...
CoinOtag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 site için birlikte çalıştık. Gözle görülür bir artış oldu. Mutlaka tavsiye ederim, ilgili bir arkadaş.
griffon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar olumlu ve ticaret puanını kimse düzgün iş yapmadan alamaz. Bir hafta önce yapılan çalışma sonrası TO oranımızda %300 civarında bir artış oldu. Tekrardan teşekkür ediyorum.
Myilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisiyle çalıştım, çok memnun kaldım.Şiddetle öneriyorum
rfttllgl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haber sitemiz için Sedat hocamla bir çalışma yaptık ve faydasını gördük. Gelirlerimizde gözle görülür bir artış oldu. Ayrıca Sedat hocam hem çalışma öncesi hem çalışma sonrası oldukça ilgili ve nazik biri. Gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.
dmRy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşımız ile dün birlikte çalıştık. Daha ilk saatlerde etkisini göstermeye başladı. Güzel çalışma oldu, teşekkürler.
Raymond adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalıştırma yaptırmıştım biraz zaman geçti ve gözle görülür ciddi şekilde tıklama ve to oranları yükseldi. Diğer tüm projelerimde arkadaşla çalışacağım.. herkes bildiği' işi yapsın..
CyBeRPrenS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tecrübeli olduğum bir sektör ve tema üzerinde kendi yerleşimlerimi yaptım Gelirim fena değildi hite göre. Sonra Sedat hocamdan hizmet aldım günlük gelir 5 katı arttı, başka söze göre yok sanırım. Teşekkür ederim aldığım hizmetler arasında en kalitelisi ve en iyi adamlardan birisi sensin hocam. Çalışmak isteyenler hiç çekinmesin.
AsiLTurK025 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yaptığımız gün fark görülmeye başladı ancak tam anlamıyla oluşan farkı ertesi gün gördüm tıklama oranı %70 oranında artarken kazançda 2 katına çıktı ellerine sağlık harika bir çalışma oldu.
KutluSeo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TO oranlarında artış yaşadık. Kendisine teşekkür ederim
hedefniche adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
28 mayıs çeyrek gün sonuç
29 mayıs tam gün sonuç
sonuç ortada %90 artış var.
gurhansahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş çok ilgili. Sorduğunuz her soruya ayrıntılı ve sabırla cevap veriyor. Daha ilk günden fark belli oldu. Çalışma yapıldığı günden itibaren:
Reklam gösterimi %29 arttı.
Tıklamalar %137 arttı.
Sayfa To'su %127 arttı.
Gösterim To'su %86 arttı.
FBerkayBahceci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görüş bildirmek için biraz zaman geçmesini bekledim, tıklama oranlarında ciddi bir artış yaşadım. @deLi; tekrar teşekkür ederim hocam.
ekarum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha önce de defalarca çalısmıstık arkadasla. yeni sitemizin de reklam yerleşimini sağolsun özenle yaptı. gözle görülür, kulakla duyulur artıs oldu gelirlerde. daha önemlisi, sabırlı, özenli, anlaşılır bir iletişim kurabiliyorsunuz arkadasla. eline sağlık tekrar hocam.
turanay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam çalışması yapıldı. Sayfa to artışı gözlendi. Güvenilir. Tekrar çalışmak dileğiyle
Emre19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam tıklamalarım 2 katına çıktı 1 günde. Şiddetle tavsiye ederim
firattan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam yerleşimi sonucu tıklar artmaya başladı. Başarılı bir iş çıkarıldı. Teşekkürler...
medyaway adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Serhat Bey ile; aylık yaklaşık olarak 3.000.000 tekil hiti bulunan 2 sitemiz için reklam yerleşimi çalışması yaptık. İlk sitemize 4-5 ay önce, ikinci sitemize ise yeni yaptırdık. İlk sitemizde 4-5 aylık uzun vade verilerini ele aldığımızda %400'lere kadar ulaşan çok büyük bir TO artışı yaşadık. İkinci sitemizden verileri; 1 - 2 hafta sonra vereceğim. Kendisinin bu işteki başarısı takdire şayan. Gayet de ilgili birisi. Özellikle haber sitelerine bu noktada kesinlikle önerimdir.
Çalışma sonrası gelirde ciddi artış oldu. Teşekkürler
teknoloji_org adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş resmen bir sihirbaz. Çalışmayı çok hızlı bir şekilde -kendisini çok uğraştırmama rağmen- bitirdi.
Reklam yerleşimleri tamamlandıktan sonra gün içerisinde gelir artışı kendisini göstermeye başladı bile. Umarım bu şekilde devam eder performansı.
Kendisine tekrardan teşekkür ederim.
mayruk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam yerleşme çalışması yapıldı. gelirimiz artış oldu teşekkürler
dastaguir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 tane web sitem için kod düzenlemesi çalışması yapıldı ve gelirler muazzam derece de arttı, cok ilgili kod calısması sonrası cevap yazıp düzenleme de yaptı allah razı olsun yine calısacagız kesinlikle
mtrkmn61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitemin hiti az olmasına rağmen. Çalışma sonrası artış olduğunu gözlemledim.
Umarım yine çalışırız.
dastaguir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 sitemde yaptığı değişiklik sayesinde gelir tekrar yükselişe geçti, gerçekten çok ilgili iyi çalışıyoruz daha bir çok işte beraber olacağız. Eksik olma hocam.
Cankarmil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Calışma sonrası artış oldu.
Ellerine sağlık Hocam
Teşekkür ederim.
neselisusevim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen hafta aldığım hizmetten dolayı oldukça memnun kaldım. Kazancım 2 katına çıktı. Kesinlikle güvenebilirsiniz. Gösterim sayımda herhangi bir değişiklik olmadığı halde tıklamalarım 2 kat artış gösterdi. Emeğinize sağlık.
AhsMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 gün önce çalışma teslim edildi, reklam gösterimi ve sayfa to rakamlarında %25 artış oldu, reklam yerleşimi için gözü kapalı çalışabilirsiniz.
Fecth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteme Adsense reklam yerleştirilmesi yaptırmak adına beraber bir çalışma yaptık. Çok memnun kaldım, kendim düzgün bir şekilde para kazanamazken sağ olsun çok yardımcı oldu ve sayesinde gelirlerimde gözle görülür düzeyde bir artış yaşadım. Herkese tavsiye ederim.
Kobiwebajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 5 gün içinde gözle görülür artışlar olmaya başladı dahada iyi olacak böyle giderse teşekkürler sedat bey
Quantaism adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense çalışması sonrası gelirler gözle görülür şekilde artmaya başladı, emeğinize sağlık hocam.
scorpil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeniden bir çalışma yaptık.Sonuçlar standartların üzerinde çıktı.Çok başarılı bir yerleşim oldu.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
OAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4300 yorum var zaten bir etkisi olacağını düşünmüyorum ama 2-3 kere çalışma yaptırdık kendisi işinin ehlidir.
Hayırlı çalışmalar (:
derliyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense Reklam Çalışması Yapıldı ve Çok Kısa Zamanda Olumlu Bir Şekilde Adsense Gelirlerin de Artış Başladı. Bu Konuda Gerçekten Konuya Hakim ve Sitenizin Yapısına Göre Adsense Ayarlaması Yapıyorlar. Bu Alanda Başka Bir Kişi Aramanıza Gerçekten Gerek Yok, En Güzeli de Çalışma Sonrası Takip Edip Sitenizin Reklam Perfonmansını Takip Etmeleri. Çok Teşekkür Ederim. +++++++++++
melih0629 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, 27 Kasım tarihinde, yeni aldığım sitenin reklam yerleşimlerinin çalışmasını yaptık.
Site trafiği yüksek olmasına rağmen sayfa to %1,5-3 arasında gidip geliyordu. Bu nedenle gelirler de düşük seyretmekteydi.
Çalışma yapıldığı gün %1,88 olan to aynı gün %3,90 civarına yükseler kapattı.
O günden bu yana ortalama %3,90 altına da düşmedi. Ayrıca reklam yerleşimlerinin ceza kapsamında dışında olması da içimi rahatlatan başka bir durum.
Helal olsun, işinin ehline. Başarılarınızı devamını dilerim...
sanalrisk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma sonucunda tıklama sayısı 2 katına çıktı, gelirde de 1,5 kat artış oldu. Çok memnun kaldım. Çok teşekkürler hocam.
Irfan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eline sağlık @deLi; .Çalışma ile birlikte site gelirinde kayda değer yükseliş oldu.
VodkaKarpuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yaptırıldı sonrasında artış gözlemledim teşekkürler
werfection16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelirde ki artış ilk günlerden farkettirdi, elinize sağlık çok teşekkür ederim.
serhatitap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma tamamlandı birkaç gün içinde reklam gösterimlerinde ciddi artış meydana geldi. Ayrıca arkadaşın ilgisi için teşekkür ederim. Çalışmayı kesinlikle yaptırın derim.
dgngns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmadan önce %3 olan T.O oranım çalışmadan sonra %5 civarına geldi. Çok memnun kadım. Teşekkür ederim
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedat hocamla gün içinde reklam yerleşimi için anlaştık . Gün sonunda kazanca baktığımda etkisini gördüm . Hitim az , tıklama yok demeyin reklam yerleşiminizi yaptırın kullanıcı odaklı reklamlar oluşturuyor başarılar hocam
kuzeyturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
13 günlük bir süreçte %30 oranında artış gösterdi eminimki tam 1 ayda %50 gibi bir artış gösterecektir. Verdiğiniz parayı 1-2 ayda amorti edersiniz. Sonuçta herkes emek veriyor, böyle bir imkan varken değerlendirmenizi tavsiye ederim.
cnrsgr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş kısa bir sürede teslim alınmıştır. Tüm ihlaller giderildi. Oldukça memnun kaldık, tavsiye ederim, teşekkür ederim.
VuralBilgisayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam çalışması yapıldı faydalı bir çalışma oldu teşekkürler
Levent37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş teslim edilmiştir umarım hayırlısı olur.

Edit;

Arkadaş işinin ehli projeleriniz varsa ne düşüneceksin reklamı nasıl koyayım nasıl edeyim.

Ben memnun kaldım hakkımızda hayırlısı olsun diğer projelerde görüşmek üzere.

A++++
efeergun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Hafta önce reklam çalışması yaptırdım, tıklamalar gerçekten çok tatmin edici seviyede. Arkadaş çok bilgili birisi, teşekkürler.
seomedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düzenme alındı ve faydasını gördüm günlük ücret 3 tl den 7 tl ye çıktı. Tavsiye ederim.
Levent37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yoğunluktan dolayı yazamadım, yaptırdığım çalışma sonrası gelirlerimde artış oldu kendisine teşekkür ediyorum. Başka projelerde görüşürüz inşallah
MrGatsby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocamıza iş verildi, sonuçlarını çok merak ediyorum
Edit:
Çalışma yapıldı ve 24 saat olmadan sitemdeki ihlali buldu ve düzenledi. Gelirlerimde artış meydana geldi. Çalışmadan öncede düşünmeden aldım ve iyiki almışım diyorum. Bu hizmet için sürekli çalışırız bunda sonra.
Cemedo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 site için Adsense reklam yerleştirme çalışması yapıldı. Sonuçların güzel olması dileğiyle.
1 hafta sonra Edit: Sayfa TO'da %50'ye yakın artış oldu, kesinlikle tavsiye ederim
systemkruger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben yeni sitem için en baştan sağlam başlamak adına ilk içerikten hemen sonra hocamızı da önceden bu işin nirvanası olduğu bildiğim için anlaşma yaptık.
web sitem henüz 2 gündür hitlenmeye başladı. Sonuç mu?
To oranı yüzde 30, tbm 6-7 tl arası. Sadece 2 günde verdiğim ücret çıktı zaten.
aklınızda şüphe kalmasın. İnanmayan olursa da konuya resim ekleyebilirim. Açıkcası bu kadarını beklemiyordum.
“ Bizim başımıza hiçbir zaman Allah’ın yazdığından başka bir şey gelmez. . ”