Gerekli Bilgiler ;
Telefon'un garantisi bitmiştir ve faturası bulunmamaktadır.
Telefon Turkcell çıkışlıdır. ( Tüm hatlar ile çalışmaktadır, ben vodafone kullanıyorum )
Bizzat kendi kullandığım cep telefonum olmak ile beraber BlackBerry almayı düşündüğüm için satıyorum. BlackBerry ile üzerine para verilmek şartı ile takas yoluna da gidilebilir
Kullandığım süre boyunca bir kere bile beni zor durumda bırakmayan ve gerçekten hayran kaldığım Nokia'nın bu işi harbiden iyi bildiğini gösteren bir cep telefonudur. Mükemmel mesaj yazma kolaylığı ve klavyesi en çok hoşuma giden özelliği olmak ile beraber, 2.0 megapixel olmasına rağmen çok daha üst düzey fotoğraflar çeken kaliteli bir kamerası vardır. Ayrıca internette çok kolay bir şekilde gezinme özelliğinin yanı sıra örneğin internette dolaşırken bir anda menüye dönüp gelen mesajlarınızı cevaplayabilir ya da müzik dinleyebilirsiniz. İş için kullanacaklar için de office programları mevcuttur. Saymakla bitmeyen birçok özelliği daha vardır ve zaten internet üzerinden araştırdığınızda ne kadar beğenilen ve kullanılan bir telefon olduğunu göreceksinizdir.
Uzun süreli kullanımdan dolayı telefon üzerinde ( ekranında yok ) ufak çapta izler vardır. Hiçbir şekilde orijinal kabı değiştirilmediği için o şekilde durmaktadır.
Fiyat : 180 TL
seomakale@hotmail.com.tr Az da olsa pazarlık payı vardır, pazarlığın durumuna göre kargo parası şekillendirilebilir.
Bunun yanı sıra taksitli olarak sanalpazar veya gittigidiyordan almak isteyenler için de vereceği fiyata göre komisyon paylaşılabilir.
Pazarlık isteyen arkadaşlar pm'den son ne kadar olur şeklinde değil de teklifim budur şeklinde mesaj atarlarsa memnun olurum. Telefonun resmi özellikleri ve resimleri aşağıdadır.
Telefonun özelliklerine
buradan ulaşabilirsiniz.
http://imgim.com/2670incii7916329.jpg Güncel fiyat 180 Tl olarak devam etmektedir.