Facebook Sayfalarımızın linki : Pm ile verilir
Facebook Sayfalarımızın içeriği : Tanınmış Kişi & Söz
Sayfanızın Üye Sayısı : 1.000.000
15 Dk İçin İstenen Ücret : 10 TL
( 15 Dk En Üstte Durur, Ardından Silinir ) 30 Dk İçin İstenen Ücret : 20 TL
( 30 Dk En Üstte Durur, Ardından Silinir ) 24 Saat İçin İstenen Ücret : 50 TL
( 60 Dk En Üstte Durur, Ardından Aşağı Kayar 24 Saat Sonra Silinir ) Hiç Silinmeyen Reklam İçin İstenen Ücret : 100 TL
( 60 Dk En Üstte Durur Ardından Aşağı Kayar 24 Saat Sonra Gizlenir Asla Silinmez ) Ödeme Seçenekleriı : Misli, Akbank, İş Bankası, Paypal
Fırsat 1
7 günlük alım yapana, +1 gün 24 saatlik reklam hediye...
Fırsat 2
Aynı gün için 3 ve üzeri reklam verene, ertesi gün 30 Dk lık 1 adet reklam hediye...
R10 Dışı İletişim Bilgileri: Msn: webinclassreklam@hotmail.com < DİKKAT Bu adrese atılan mail'lar takip edilmiyor..! Mail: tibet4@gmail.com Telefon: 0507 662 20 74
Arkadaşlar üzerine basa basa söylüyorum, "Şu kadar, bu kadar tık gelecekmi, garanti veriyormusunuz" gibi sorular lütfen sormayın. Hak verirsinizki ben hiçbirşeyi garanti edemem! bunun için medyum olmak gerekiyor...Aşağıda resimleriyle 2 farklı sitenin istatistikleri mevcut... Söylüyorum ve daima söylüycem: Sayfalarımızın potansiyeli Resimlerde görüldüğü üzere çok iyi.! İYİ BİR SONUÇ ELDE ETMEK İÇİN, HAZIRLAYACAĞINIZ REKLAM STRATEJİNİZ ÇOK ÇOK ÇOK ÖNEMLİ..!
Resimli İstatistikler
AŞAĞIDAKİ RESİM saglamkazanc ADLI ÜYEDEN ALINTIDIR.
AŞAĞIDAKİ RESİM bay_mad ADLI ÜYEDEN ALINTIDIR.
[CENTER]
R10 REFERANSLARIMIZ
reklam alındı tşkler
bir reklam çalışması daha yapıldı ilgili arkadas
1 adet bağlantı için anlaşıldı.Tekrar teşekkür ederim kolay gelsin, tekrar çalışmak dileğiyle
aynı gün içinde 3 reklam aldım 15'er dakikalık. geri dönüşü çok iyi.
reklam vermiştim gayet güzel geri dönüşler aldım. tavsiye ederim.
1.000 TL lik reklam alımı yapıldı. İlgili arkadaş teşekürler.
hocam sana minnettarım çok teşekkür ederim bundan sonra sizinle çalışmaya devam edeceğim..adsenseden kaçanç fotografını koymayayım dudağınız uçuklayabilir
ilgili arkadaş...hızlı alışveriş..bir reklam alındı..
arkadaşlar sayfalar gerçekten güzel aynı reklamı defalarca yayınlatmama rağmen hep 500 hitten aşağı gelmiyor
reklam alındı ve yayınlandı. teşekkür ederim.
Reklam verildi tibet kardeşimize olumlu sonuç alacagımdan eminim.
arkadasdan reklam aldım gercekten dönüşler mükemmel oldu tesekkür ediyorum
Reklam verildi anlayışlı bir üye.
Reklam verdim. Teşekkürler
1 haftalık reklam alındı. İlk konusundaki sayfası gayet iyiydi şimdi sanırım uçuracak beni
reklam alindi tesekkürler
hayırlı olsun hocam

bol kazançlar 1 reklam siparişi verelim kardeşimize
1 adet reklam için anlaşıldı daha önce de memnun kaldığım bir arkadaştır tavsiye edilir
1 adet reklam yaptırıldı.
arkadaştan reklam alındı çok başarılı bir iş çıkardık bundan sonra da çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum
Bugün için çıkardığı kampanyadan yararlanarak reklamı verdik geri dönüşleri yine konu altında iletirim.
tekrar 24 saatlik paket alındı.Teşekkürler.
3 ayrı maç günü için reklam baglantısı için anlaşıldı ark ilgili biri sonuçlarını hep birlikte bekliyeceğiz.
reklam alındı, ilgili arkadaş teşekkür ederim.
2 adet reklam alındı. teşekkürler.
Daha önce 1 bağlantı reklamı almıştım. Şimdi bir haftalık reklam anlaşması yaptık. Hayırlı olsun.
Walla Korti'den reklam alan vazgeçemiyor

, 1 AYLIK SABİT ANLAŞMA yaptık kendisiyle fiyat biraz yüksek geldi kendisi indirimde yaptı saolsun, şiddetle tavsiye edilir ...
1 adet daha reklam anlaşması sağlandı teşekkürler
EDİT: Memnun Kaldık... Sağlam arkadas...
1 adet 24 Saat İçin İstenen Ücret : 15 TL ( 60 Dk En Üstte Durur, Ardından Aşağı Kayar ) alınmıştır .
Reklam alındı, dönüşler gayet iyi.
2. Kez, 2 Saat'lik Reklam Verdim, İlgili ve Düzgün Birisi. Çalışmanızı Tavsiye Ederim.
2. reklamımı yaptırıyorum. 1 haftalık reklam aldm. Güvenilir ve ilgili bir satıcı.
30 dk da 400 kişi geldi uygulamama teşekkürler tibet
Tibet kardeşimle çalışmak güzeldi. İlgili dürüst bir arkadaş.
reklam alındı teşekkürler. İlgili bir arkadaşımız
Reklam alındı, ilgili arkadaş.
teşekkürler.
2 Adet Site'm için Ödeme Yaptım, Eklenmesini Beklemekteyim. İyi Çalışmalar.
reklam alındı, ilgili arkadaş.