Efe_INCE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Thecrazy nickli üye, son veritabanı sorunu meydana gelmeden önceki nicki ; TatilSevinci.

V2 Turizm - Otel - Tatil Scripti

konusunda satışa sunduğu scripti 02.08.2012 tarihinde konusu üzerinden iletişime geçerek satın aldım. Satın alma işlemi, 2 saat içerisinde kendisinin Misli.Com şansoyunu hesabına ödeme yapılarak gerçekleştirilmiştir. Ödeme, satışın yapıldığı aynı gece yapılmasına rağmen, Thecrazy'nin öne sürdüğü bazı aksaklıklar ( Ofis ortamında olmaması vs.. )dan dolayı 3 - 4 gün içerisinde yapılmıştır.

Konunun buradan sonrasını ayrıntılarıyla, 06.09.2012 tarihine kadar - Geri Ödeme Yapılmaması - durumunda devam edecektir.

Bu konu şikayetten öte, kendi tecrübelerime dayalı bir uyarı konusu olacaktır.

Teşekkürler.
Hocam kusura bakmayın ama scripti incelemiş satın almışsınız. Yok incelemedim diyorsanız, neye güvenerek ödeme yaptınız? Hostunuza kurulum gerçekleşmiş ve satıcının parayı geri ödeme zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum. Bir scriptin işinize yaramayacağını anlamanız 4-5 saat mi sürdü? Ayrıca satıcı mecburiyeti olmadığı halde eline para geçince geri ödeme yapacağını söylüyor. Sonuçta burdaki insanlar da Sabancı'nın oğlu değil. Scripti kurdurup "beğenmedim" diyip, geri ödeme talebinde bulunmanız doğru değil.

Edit: Ayrıca sonuçta script 2.5 gb değil resimleri almadan da script dosyalarını indirebilirsiniz. Ve bunu hiç bir şekilde kanıtlayamazsınız.