Merhaba,
Yanılma konusunda bir problemin olacağını sanmıyoruz. Bir de şu şekilde düşünmekte yarar var, siz tekstil modülünü istiyorsunuz ve nasıl çalıştığını test edip görmek istiyorsunuz. Bunun için lisansı satın alıp sitenizde kullanmaya başlamanız gerekecek. Herşeyi yaptınız herhangi bir sebepten sorun çıksa ve siz de "mağdur" oldum derseniz?.. Dolayısıyla demo.proticaret.org sitesinde test edin, isteğinizi karşlıyor ise satın alın, kullanmaya başlayın.
İyi çalışmalar.
@promist hocam Vakıfbank Sanal pos başvurusu yapıldı ve onaylandı Banka tanımlama ekranında gerekli bilgiler girildi fakat 3D aktif edildiğinde store key istenmektedir. bankaya konu ile ilgili mail atıldı fakat banka 3D key gerekmemektedir diye mail attılar daha sonra ise şöyle bir mail geldi
Merhaba,
Bankamızla çalışmakta olduğunuz Sanal POS çalışma modeliniz 3D Secure programına dahil olmasına rağmen ödemelerinizin kartın 3D Secure şifresi doğrulanmaksızın provizyona gönderildiği tespit edilmiştir. Bu durum uygulamadaki prosedüre aykırı olduğundan işlemleriniz kart bankaları tarafından reddedilmektedir. İşlemlerinizi sanal POS tanımlarınıza uygun olacak şekilde yani kartın 3D secure şifre doğrulamasını yaptıktan sonra provizyona göndermeniz gerekmektedir. Ödemelerini non-secure almak isteyen üye işyerlerimiz, tarafımıza sanal POS larının 3D Secure uygulamasına kapatılmasını isteyen bir mail göndermeleri yeterli olacaktır.
3D Secure uygulamamız özetle şu şekildedir: Kart hamili ilk etapta 3D Secure şifre doğrulama sayfasına yönlendirilmelidir (get274 url adresi :
https://get724.vakifbank.com.tr/Get724/get724uye.aspx) . İşlemin devamı standart Sanal POS uygulamasındaki gibi devam etmelidir (tek fark provizyon talep mesajına ucaf parametresinin eklenmesidir. Bu parametre ile 3D Secure işlemden dönen CAVV değeri provizyona gönderilmelidir.)
Örnek provizyon talep mesajı:
https://subesiz.vakifbank.com.tr/vpo...caf=CAVVdegeri
*Gerekli düzenlemeleri yapışsanız veya yarım 3D secure işlem akışını doğru uyguluyorsanız bu uyarıyı dikkate almayınız.
İyi çalışmalar.
Ne yapabiliriz ?