Farabi_54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa bir iş verildi. Zamanında teslim etti. Ayrıca skyp üzerinden sorduğumuz her konuya cevap verdi. Gayet sabırlı ve işini özen gösteren bir arkadaş. Yaptığı çalışma sonrası reklam gelirlerimizde %300'lük bir atış oldu. İşinin ehli bir kişi. Verdiğimiz ücret helal olsun. Allah (c.c.) cümlemizi dürüst insanlarla karşılaştırsın...

Kardeşimize işlerinde başarılar, kazançlarından bereketler dileriz..
Whynex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haber sitesi için adsense yerleşim çalışması yaptık oldukça yararlı oldu. TO yüzde 400 oranında yükseldi! Teşekkürler ellerine sağlık. Herkesin memnun kalacağı birisi. Her açıdan ilgili ve her konuda yardımcı olmaya çalışıyor. Teşekkür ederim. İnşallah Tekrar çalışmak nasib olur.
ahmeTRz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha günün ilk yarısında, %200'lük bir artış var.. Kesinlikle faydalı bir çalışma oldu, arkadaş fazlasıyla da ilgili. Tekrardan teşekkür ederim, bol kazançlar
teknomag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense kazancınız beklentinizin altında ise kesinlikle hiç düşünmeden çalışma yaptırabilirsiniz. %200 kazançlarda bir artış mevcut ve ayrıca tbm- tık miktarı da arttı. Kendisine tekrardan buradan teşekkür ederim. Hayırlı işler dilerim.
SuskuN42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş teslim alındı gelirler de %100 artış oldu.
snnakrs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş, ilgili ve dürüst birisi. Oldukça memnun kaldım. Haber sitesi için adsense yerleşim çalışması yaptık oldukça yararlı oldu. TO yüzde 300 oranında yükseldi! Teşekkürler ellerine sağlık
ReddApple adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yerleşim çalışması yaptırıldı, teslim edildiği gün sayfa to oranında %100'e yakın artış gözlemledik, Tbm > gelire de yansıyacaktır kısa sürede. Teşekkürler, hayırlı işler dilerim.
Ownl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş gerçekten işinde başarılı, reklam çalışması yaptırdım ve 2 gün denedim. Sonuç: %200 kazançta bir artış sağlandı. Tekrar teşekkürler.
TurkmeeN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla çalışmamızı tamamladık. Üstünden de bir süre geçti. Gelirlerim de 2 kattan fazla artış oldu. Oldukça faydalı bir çalışma ve oldukça iyi bir arkadaş kendisine teşekkür ediyorum.
adanali01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yapıldı, çalişmadan sonra %200 artış var işini çok iyi bilen efendi durust bir arkadaş çok teşekkur ederim,
bikerboys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün çalışma yaptırdım, kural ihlallerim vardı onları düzeltti ve yerleşim düzenlemesi yaptı. Hem ihlaller kalktı hemde gelir 1.5 kat arttı. Çalışmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum.
Haberportalim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ile reklam çalışması yapıldı güvenilir ve dürüst birisidir, kesinlikle memnun kalacaksınız aldığı parayı fazlası ile hakediyor başarılar dilerim Sedat Bey elinize sağlık tekrar çalışmak üzere.
murath adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 tane web sitem için adsense yerleşim çalışması yaptırdım. günlük adsense gelirinde %100'den fazla bir artış sözkonusu

web sitenizde adsense reklamının olmasından ziyade yerleşimin doğru yapılmasının önemini daha iyi anladım

teşekkürler
camfroger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş teslim edildi.

Arkadaşla sadece iş konuştuk gelirimiz 25 dakikada arttı. Siteye elini sürdüğünü düşünemiyoruz bile.
firtinalim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş yaptırıldı Memnun kalındı
Serguzest adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş teslim edildi , ilgili ve anlayışlı bir arkadaş. Çalışmanızı şiddetle tavsiye ederim.
masterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam çalışması yaptırıldı. Çalışma sonrasında kazanç %300 arttı gerçekten de başarılı teşekkür ederim
pamela adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar daha önce sizlere ödeme yapıldıgını ve sonuçlardan bilgi vereceğimi bildirmiştim. Sizlere faydalı olmak için ve arkadaşın hakkını vermek için yazmak zorunlulugu hissettim.
arkadaş yapmadan önce 400 tekil hite 3 tıklama alırken şimdi yaklaşık ortalama 22-23 tıklama alıyorum tabiki bu tıklama sitenin dahada hitlenmesine bağlı

arkadaşa buradan r10 aracılıgı ile teşekkür ederim.
kpsshaberlerim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam yerleştirme çalışması yapılmıstı eline sağlık. Tavsiye ederim.

http://prntscr.com/809sw7
PatikliPenguen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üyeliğim olmadığı zaman arkadaşla reklam çalışması yapılmıştı 1 ay önce. Arkadaş çalışma yaptıktan sonra etkisi görüldü gerçekten işini son derece ilgili bir şekilde yapmaktadır.
ahmetcem96 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çalışma tamamlandı ve gelirlerde %30 artış oldu. Tbm 0.20 nin altına hiç düşmedi. kendisine teşekkür ederim.
SeviNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Etkisini daha yaptığı günde gördüm. 2 sitemde de mükemmel değişim oldu 2 katına çıktı tıklamalar. İlgi ve alakanıza çok Teşekkür ederim.

Kesinlikle tavsiye ediyorum.
amiral79 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yapıldı to %15 e vurdu
Teşekkürler
bobbege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yaptırıldı faydasını hemen gördük kendisine ilgilisinden dolayı çok teşekkür ederim.
ModaMarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siteyi yeni aldım ilk 2 gün adsense kazancı 5 6 tl arası 3. gün arkadaşa reklam yerleşim işini yaptırdım 1 gün sonra sonuç 10tl üzeri kazanç oldu, ellerine sağlık kardeşim.
Kaan Fakılı adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce bir mesajımda arkadaşa yerleşim yaptırdığımı söylemiştim. 5 günlük süreçten sonra bir değerlendirme yapmak istedim. Aşağıda iki farklı resim var. İlk resim 1 Mart ile 18 Mart arasını kapsıyor. Aralığı mahsus geniş aldım. Bu süreçte benim eski reklam yerleşimim vardı. İkinci resimde de 21 Mart ile 25 Mart arasını yani yeni yerleşimden sonraki hali var. Aslında verileri daha iyi değerlendirmek için diğeri gibi bu yeni yerleşimi de 18 günlük yapmak gerekirdi ama burada birkaç arkadaş özel mesaj atıp fikrimi sorunda yardımcı olayım dedim.

Sonuç olarak sitede bir trafik artışı olduğu için gelir arttı ama çoğunlukla trafikle eşit para kazanırken şimdi 1,5 veya 2 katına çıkıyor. Örneğin eskiden 5K hite 5 TL gelirken şimdi 7 ile 10 arası nadiren de 10 üzeri geliyor. Benim açımdan başarılı buluyorum.

Eski yerleşim:

Yeni yerleşim:

enkisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet işlem teslim edildi 2 günlük raporlar eskiye göre gayet başarılı bir adet daha site verildi ve haftalık bir rapor ile tekrar konuya yazacağım..teşekkürler
FaLCoN_TiGeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma teslim edildi 3 gündür test ediyorum gelirler yaklaşık 2 katına yükseldi, teşekkür ediyorum.
Semotion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense konusunda tedirgin bi adamım 7 yıldır adsense hesabım var. tıklama oranlarım düşüktü , sedat hocama yazdım durum böyle böyle diye, çalışma yapmaya başladık , adım adım , 80 milyar tane soru sordum o öyle değil dedim kurallar dedim linkler attım , kafama yatana kadar herşeyi sordum oda sağolsun bıkmadan hepsini cevapladı, yerleşimlerimizi yaptık , 100% den fazla artış var. Kendisine teşekkür ediyorum. ben olsam kendimle bu kadar uğraşmam : )
murat709 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trafiğimin o kadar iyi olmamasına rağmen TO: 2.48 oldu. Çalışma sonrası faydasını gördüm. Teşekkürler Sedat Hocam.
TugraAli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa çok teşekkür ederim. Karşısındaki ile diyaloğu, konuşma üslubu ve canayakın olmasını en başta belirtmek isterim. Adsense kazançları ile ilgili olarak, günlük kazançta %100 üzerinde artışımız oldu. Henüz tam anlamıyla belirtilen yerlere reklam yerleşimleri yapmadığımız halde durum bu. Ben fazla birşey söylemeyeyim aşağıdaki ekran görüntüsü size herşeyi anlatsın..

furkanbedir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş çalışma yapmadan önce siteyi detaylı bir şekilde inceliyor , sitenin içerik ve alanına göre reklam yerleşimlerini yapıyor. Ayrıca herkes için önemli olan Adsense Politikalarına uygun olarak düzenliyor. Çalışmadan sonra %60-70 oranında artış oldu. Çalışmanızı tavsiye ederim.
Linker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam gelirlerim düzene girdi ve artış oldu, sağolsun hocam gayet ilgili ve bilgili bi arkadaş bu konuda.
SixtyOne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk siteden memnun kaldığım için 2. ve 3. siteler içinde anlaşma sağlanmıştır.
adanali01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yerleşim çalışması yaptırıldı ve özellikle mobil hitte inanilmaz bir artiş oldu gelirde teşekkur ederim
enkisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çalışma yapılalı çok oldu arkadaşımdan özür dilerim geç cevap verdiğim için..Çalışma konusunda ise arkadaşım gayet başarılı,dikkatli ve yaptığı işten gayet emin
http://postimg.org/image/zazb6yj29/
bir siteme yapılan çalışma linkteki gibidir ve düzenli olarak artış devam etti.Bu işten sonra farklı bir siteme daha işlem yaptırdım ve ondada başarı sağlandı..
tekrar teşekkürler ellerine sağlık hocam
CyBeRPrenS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda işinin hakkını verenlerden biride bu kardeşimiz. Şüphesiz en memnun kaldığım çalışmalardan birisi oldu.

Reklam yerleşimim gayet iyi olduğu halde Yinede çalışma yaptırdım % 50 artış sağladı. Çalışmayı düşünenler akıllarından acaba kelimesini dahi geçirmesin direk sitelerini emanet etsin.
Linker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam gelirlerim düzene girdi ve artış oldu, sağolsun hocam gayet ilgili ve bilgili bi arkadaş bu konuda.
realist34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence her kullanıcı bir kere de olsa arkadaşı tanımalı çalışmalı. İşin üstadı bence gelir olur olmaz tık alır almaz sonuna kadar hakeden bir arkadaş. Yaptığını görünce saten anlayacaksınız.
Ayrıca 2 site için muhteşem geri dönüşler aldık daha 24 saat olmadan. Çok teşekkürler.
realist34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
müthiş çalışma sonrası 1 hafta içinde yeni bir siteyle daha anlaşılmıştır. Daha çok siteyle anlaşacağız hocamla
SteersMan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Çalışma sonrası rapor ileceğimi belirtmiştim. Düzenleme yapıldıktan sonra hem sitemin hitinde ufak bir artış oldu. Hem de gelirlerde artış oldu. Teşekkürler hocam, farklı sitelerim için çalışma yaptıracağım kesinlikle

netustad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma sonrası gayet memnun kaldım. ilgi ve alakası için teşekkürler.
ismoz82 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yaptırıldı ve bir hafta olmadan adsense geliri 3 katına çıktı.İşinde çok başarılı ve dürüst birisi güvenerek işinizi emanet edebilirsiniz.
Nijat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş kısa sürede teslim alındı, 1 yıldır farklı tasarımlarla tıklama oranında artış yakalayamamıştım. Şu an için %20-%25 lik bir artış var. Arkadaş sabırla her sorumu cevaplayıp gözlemlemelerimde yardımcı oluyor hala.
nuh1986 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reklam çalışması yapmıştık gelirlerim eskiye göre bayağı bi arttı bu işlerden iyi anlayan bi arkadaş
osari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayın 3'ünde öğlen 12 gibi reklam çalışması yapılmasına rağmen o gün de etkisini gösterdi. Gözle görülür bir artış oldu. Teşekkür ederim
dmsezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam Yerleşim Çalışması yaptırıldı.İşinin ehli.Gayet başarılı bir çalışma oldu. Yaptığı çalışmanın etkisi gün içerisinde kendini gösterdi. Ayrıca Karakter ve iş ahlakı da süper.İlgisi alakası herşeyi ile dört dörtlük bir arkadaş. İyiki yollarımız kesişmiş Allah bol kazanç nasip etsin. Herşey için teşekkür ederim.
SeoAjani adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam yerleşimi yapıldı ve gayet iyi kazanç bırakıyor
Defineci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa teşekkür ediyorum. Çalışma öncesi pek umudum yoktu ama mecburdum denemeye onca hit boşa gidiyordu. Arkadaş yerleşim çalışması yaptı sitenin gelirleri artmaya başladı.

Ben biliyorum demeyin mutlaka Sedat ile çalışın.
tetik77 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş teslim alındı.
ben gelirin bu kadar aratacağınuı beklemiyordum ortalama günde 0.2-0.3 kuruş getiren bir sitem hatta konu açmıştım 1k hite az kazandırıyor diye hocamım çalışmasından sonra 3 tl getirdi daha dün. yüzde 1000 gibi artış oldu yani. kendisine çok teşekkürler hitsiz olan sitelerim hitlensin kendisiyle tekrar çalışacağım. tekrardan teşekkürler benim gibi adsense e yabancıysanız arkadaş ile çalışmanızı tavsiye ediyorum.
korti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk gün bir artış olmayınca biraz panik olsam da, değerli arkadaşın önerisiyle 2 gün bekledim. İnanılır gibi değil ancak gelirimiz tavan yaptı, tbm de muazzam bir artış var. Çok teşekkür ediyorum diyecek başka söz yok.
aztech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işi teslim alalı birkaç gün oldu, eline sağlık hocam tekrardan olumlu sonuçlar aldım tavsiye ederim keşke daha önce çalışsaymışız diyorum
aldığın para helal olsun..
Mf.Rub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Aylık sitemde özel tema ve yerleşim çalışması yaptırdım 100-150 hitli sitede 50-60 tık var

Teşekkürler sedat
Leadman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yaptırıldı ve gösterim sayısı olarak aynı kalan reklamlar 2 kat fazla tıklanmaya başladı. Gerçekten başarılı bir çalışma oldu.
Bilgiofis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılanları okuyup,2 site için Sedat Bey'le çalışma fırsatım oldu.Bu derece beklemiyordum,R10'da ticaret yapıp,en memnun olduğum çalışmalardan birisi oldu.Kesinlikle bu işi biliyor.Şiddetle tavsiyedir.
korti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma sonrası %200 gibi bir gelir artışı oldu. Kesinlikle öneriyorum, gözünüz kapalı çalışabilirsiniz.
velikz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sırf teşekkür etmek için yazıyorum.Arkadaşı daha önce tanımadığım gibi alışverişim de olmadı. Bana bir indirim de yapmadı. Yakın zamanda da bir kez daha çalışma ihtimalim de yok.
Dün gece geç saatte işi teslim ettim. Bugün öğleden sonra bana siteyi teslim etti. Öğlen tık oranı ve kazancım bir anda arttı. Arkadaş bu işi biliyor ve titiz çalışıyor.
Eğer ki profesyonel bir şekilde bu işi yapıyorsanız. Zaten arkadaşa iş vermeye gerek duymazsınız.
Hobi ve yan kazanç olarak bu işi yapıyorsanız ve sitenizin hitide biraz varsa eğer reklam yerleştirme konusunda uzman desteğini mutlaka alınmalı.
ThePartizan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rusça bir sitede çalışma yaptık. Gelirlerimiz beklentimizin üzerinde oldu. Memnun kaldık ve aynı siteye şimdi Yandex reklam çalışması yapacağız. Güvenebileceğiniz işinin ehli arkadaşımız.
AppleFoni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle tavsiye edilir. Düne göre %50 daha az hit alınmış durumda ama gelir düne göre %70 daha fazla
hiphopurfa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gerçekten beklediğimden fazla gelirler yükseldi. kazançlar az hitli olduğu halde iyi gelir getiriyor yerleşim. teşekürler en kısa zamanda başka siteler içinde iş verilecek
serhatrmy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haber sitesi için reklam yerleşimi yaptırıldı. aynı gün tabloda etkisini gördüm diyebilirim. Hit aynı gelir 2 katı Teşekkürler tekrar
kadirking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsensem sürekli banlanıyordu sedat abiyi biri önerdi çok met ettiler. dedikleri kadar varmıiş yüzde 200 arttı artışlar ve işine çok önem veren bi abi, en ince ayrıntısına kadar destek ve yardımcı oluyor. güven bakımından içiniz rahat olsun. seviyorum seni sedat abi tanıdıgıma memnun oldum. (Y)
zaynet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
%70 bir artış oldu. Çok teşekkür ederim kendisine
RammyHandy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu kadar fark ediceğini hiç ummazdım! t,o arttı malumunda bgbler inanılmaz
TahaSelim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmasını dört dörtlük bir şekilde yapan ve anlayışlı birisi. Çalışma sonrası tıklamalar çoğaldı ve artı olarak belkide hesabımın engellenmesini kurtardı diyebilirim.
SixtyOne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma sonrası bilgilendirme: Arkadaşın demesine göre 3 tane reklam ihlalini ortadan kaldırdı. Gelirlerde ise artış oldu, gözüm kapalı tavsiye edebilirim.
CLCKN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedat Bey işinde uzman. Hızlı geri dönüşü için teşekkürler. Yaptırdığımız çalışmadan çok memnun kaldık.
zaynet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu adam işini layıkı ile yapıyor. 2 katına çıktı gelirlerim. Teşekkür ederim kendisine tekrar
AEU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşini biliyor.

+- %40 civarı bir artış oldu.
technoturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yapmadan önce reklam yerleşimleri politikalara uygun değildi, diken üstünde kazanç sağlıyorduk. Arkadaşla çalışma yaptıktan sonra hem artış oldu, hemde reklam yerleşimi politikalara uygun hale geldi. Demekki sıkıntı sitede yada kullanıcılarda değil, reklam yerleşimindeymiş. Eline sağlık üstadım. Çalışmayı düşünenler hiç düşünmeden arkadaşa ulaşsın.
KarAkademi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaştan hizmet alındı, bir günde iş tamamlandı, tıklama oranı ve gelirde %100 üzerinde bir artış oldu. çok teşekkür ederim
dahiorganizasyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar selam
Sitem için reklam yerleşimi hizmeti aldım. Kendisinede önce sonuçları göreceğim sonra yorum yazacağım demiştim. Reklam kazancımız 2 kat arttı. Arkadaş işi biliyor. Başka söze gerek yok
vera adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma sonunda gelirlerimizde önemli bir artış oldu. Tavsiye ederiz.
Greenangel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşlem yaptırıldı bence başarılı gözle görülür artış mevcut.
umutkosse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşi yaklaşık 1 hafta önce teslim edip ertesi gün teslim aldık. İlk günlerde 18TL olan kazancımız ikinci gün 44TL üçüncü gün ise 85TL'ye kadar çıktı.. Kalite diyorum, arkadaş tamamen işin ehli, uzman bir arkadaş. Herkese öneriyorum, iyi çalışmalar dilerim.
fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uzun zamandır sitelerle pek ugraşmıyorum,youtube dan kazanıyorum.en son site işleriyle ugraştıgımda arkadaşa çalışma yaptırmıştım,2-3 kat artmıştı kazancım.diger işlere ek olarak şimdi site işlerinede tekrar döndüm ve arkadaşa yine reklam yerleşimi yaptırayım dedim.inşallah daha önceki çalışmamda oldugu gibi,konudaki memnun arkadaşlarda oldugu gibi yine kazancı artırırırız

çalışma için arkadaşa iş verildi.benim ödemem yarın eline geçer,kendiside yarın işi teslim eder kısmetse
Gtech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma Sonrasında Sitemin Hit Sayısı 2 katına Ulaştı Çok teşekkür ederim...
xAsAx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hit var para yok diye ağlarkene seday beyin kollarında bulduk kendimizi haber sitemiz için yapılan çalışma ilk günden verimini gösterdi şimdilik %150-200 bir artış söz konusu ve çok rahat hissedilebiliyor tabi biraz yerleşimi kendi işlerimden dolayı zamana yaydım bir iki güne fark daha da yansıyacak inşallah... gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.
wphp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısa süre içerisinde yardımcı oldu, sayfa to %50-60 civarında arttı. Teşekkür ederim kendisine. İyi çalışmalar diliyorum.

decobaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Mart-15 Mart (15 Günlük Kazanç) = 33,33
15 Mart Çalışma Yaptırıldı
16 Mart-30 Mart (15 Günlük Kazanç) = 73,27
Kazançtaki artış ortada Onlarca referansla arkadaş kendini kanıtlamış durumda zaten. Çalışma yapıldıktan bir hafta sonra bile dönüş yapıp yerleşimle ilgili bir şikayetimin olup olmadığı sordu. işini takip eden, İleride de çalışacağım bir arkadaş. Çok teşekkür ediyorum.
webmaster1994 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam yerleşim çalışması alındı. Arkadaş ne yaptığını bilen birisi. Kesinlikle çalışmanızı öneriyorum.
Old adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrar çalışma yaptırıldı. Çok kaliteli bir kişilik ve ne yaptığını çok iyi biliyor. Her çalışmadan fazlasıyla verim alıyorum.
skype adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocama yaptırmış olduğumuz reklam yerleşiminden sonra %200 bir artış oldu. Kendisine tekrardan teşekkür ederim.
SoulHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 hafta önce verdiğim işi çok hızlı bir şekilde teslim etti. Reklam çalışmasında yaptığı yerleşim güzel fakat benim sitemde tbm düşmüştü. kendi yaptığım birkaç değişiklikle tıklama seviyesini yükselttim. Püf nokta olarak kullanabileceğiniz bölümleri resimlerle detaylı gösteriyor tavsiye ederim
gugulata adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hizmeti aldığımız günden itibaren ortalama 3 hafta geçti. bir şeyler gözlemlemek ve yazmak için yeterli bir süre olduğunu düşünüyorum.
Çalışma sonrasında gelirler sıçradı. İlgili ve profesyonel bir arkadaş, çalışmanızı tavsiye ederim.
sott adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşi teslim aldım. Çok ilgili bir arkadaş. Sorularıma net açık cevaplar aldım. Reklam politikalarına uygun şekilde reklam yerleşim çalışmasını tamamladı. Teşekkürler.
att_7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedat işini çok doğru ve dürüst olarak teslim etti.Çok dürüst ve çalışkan biri tavsiye edilir...
camfroger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa uzun zaman önce güzel bir çalışma yaptırmıştık. memnuniyetimiz hala devam ediyor. Hayırlı işler dilerim kendisine.
asral01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işi yapıştırmış şimdi geri dönüyorum tıklamalar 3 katına kadar cıktı ve bazen sitem aksama kadar cok cok aşırı az tık gelırdı şimdi oda çözüldü güzel bi mıktarda tatmın ediyor teşekkürler yaptırmanızı tevsiye ederim
yasinuysal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 site için çalışma yapıldı sonuçlar başarılı haftaya tekrardan tam net bilgi vereceğim teşekkürler üstad ellerine sağlık
Sarper_SS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisine yaklaşık olarak 10 gün önce reklam yerleşimi yaptırdım.
Gelirlerim ortalama olarak 9 - 10 kat civarında artış gösterdi. Gerçekten muhteşem iş çıkarttı.
Kendisine çok teşekkür ediyorum.
mkara61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşimizden 2 defa destek aldık. Bugün 3. işimizi yaptı. İşler sorunsuz teslim edildi ve ilk günden itibaren %100 ile %200 artış sağlandı. Teşekkürler r10 deLi .
arkadaşa daha önce çalışma yaptırdım,konusunu görmüşken sonucuda yazayım.aradan bayagı bi zaman geçti çalışma öncesi günde 5-10 tık alırdı sitem,ortalama 6-8....çalışma sonrası ise 15-20ye çıktı tık sayısı,hit aynı seviyelerde olmasına ragmen.tık artınca dogal olarak kazançda artmış oldu tabi.

yıllar önce arkadaşla çalıştıgımda yine olumlu sonuçlar almış,kazancımı 2-3 kat artırmıştım.yine çalışma yaptırdım ve yine memnun kaldıgımı,yine tıklamaların ve kazancın 2 kat arttıgını belirtmek isterim...
nanotech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedat hocam ile çalıştık gelirler %30-40 civarı yükseldi. Çok teşekkürler.
Angelicakaka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa çalışma yaptırdıktan sonraki ilk 1-2 gün kadar gelirler aşağı yukarı aynı seviyede seyretti gibi. Sonrasında da yavaş yavaş artmaya başladı. Aynı anda sitemde hit yükseliği olduğu için çok net anlayamadım ama oturup ayrıntılı inceleyince anlaşıldı ki, gelirlerde hitten bağımsız olarak gözle görülür bir artış var ki sitemdeki reklam yerleşimi tamamen amatör şekilde yapılmamıştı öncesinde de. Aslında yazmak için bir kaç gün daha bekleyip istikrarı görmek istedim ama sonradan düşündüm ki hakkını bir an önce teslim etmek lazım
bluemansiiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 gün önce bir çalışma yapmıştık beraber. Çalışmayı yaptığımız günden itibaren tıklama oranlarında iyi bir artış yakaladık.

Reklam yerleşiminden endişesi olan var ise, kesinlikle çalışmalı.

Teşekkürler.
slymngk62 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir kaç gün önce bir site için çalışma yaptırdım, çalışma öncesinde biraz endişem vardı ama sonuçları görünce iyi ki yaptırmışım diyorum, ciddi bir faydası oldu.

teşekkürler tekrardan.
Angelicakaka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşa daha önce bir iş yaptırmıştım. Faydasını ciddi şekilde gördüm. Şimdi yeni bir iş daha teslim ettim.
Eğer bundan da aynı düzeyde fayda görürsem ki göreceğimi düşünüyorum, bundan sonra tüm yerleşimleri sorgusuz sualsiz kendisine yaptıracağım.
İş verildi, teslimat bekleniyor. Teşekkürler
tavshan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş verildikten 2 gün sonra gelirler %200 kadar arttı. desteklik birşey yok ama sorularıma sorunsuz cevap almaktayım. işin gücün rasgelsin hocam.
ondercemal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma öncesi reklam yerleşimlerim adsense politikasına uygun değildi. Sedat hocamın yaptığı çalışma ile hem reklam yerleşimlerimde ihlal ortadan kalktı hemde aynı gösterim ile gelirim de artış oldu. Kendisine teşekkür ederim.
fthm06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha öce çalısıldı 100% 300 artış olmustu gelirlerimde çok saol kardeşim süper çalışma yapıyorsu
MegaMakale adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Kendisi gerçekten işinde çok başarılı birisi, başarılarının devamını diliyorum.
hero87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi ile dün bir çalışma yapıldı. Çok ilgili ve adsense konusunda tecrübeli bir arkadaş. Bugün adsense tıklamalarında saat:11.00 olmasına rağmen %100'lük bir artış oldu. Adsense'den para kazanmak isteyen her arkadaşın mutlaka bir çalışma yaptırması gerekmekte olduğunu anladım. Kendisine çok teşekkür ederim, emeğine sağlık.
Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 Ağustos tarihinde işi teslim aldım. Geçtiğimiz 3 gün içerisinde aşağıdaki grafikte de görebileceğiniz gibi çok iyi bir artış oldu. Siteleri bir kenara atmıştım. Tekrar ilgilenesim geldi Eline sağlık Sedat. Hayırlı işler.

fener20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 Ağustos itibari ile adsense reklam yerleşimi yapılmış olup etkisi,teşekkürler sedat bey

Erd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa yaptığı çalışma için teşekkür ederim. Tıklama oranları ilk günden %50 artış gösterdi.
Aziranea adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedat bey gerçekten çok nazik ve işinin erbabı birisi. Kendisiyle çalışmaktan çok memnun kaldım. Çok kısa bir sürede teslim edilmesi ve günün yarısında tıkların artması ise şahane. Gönül rahatlığıyla iş yapabilirsiniz kendisiyle.
bygreen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedat beyle 1 site için çalışmamız oldu. Yarım günlük görüntüde STO %1,4'ten %5'e çıktı. Kendisine tşk. ederim.
afy107 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa iş vermiştim sonuçları yazayım:

Sayfa TO'da %90-100
Gösterim TO'da %20-25
Gelirde %40-50 artış oldu.

Bence gayet güzel bir sonuç. Elinize sağlık.
Ayan1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocama gerçekten çok teşekkür ediyorum çalışmaya dün başlandı bugün öğlen tamamlandı ve tıklanma oranım tam 3 kat arttı gün sonuna doğru 4 kata doğru çıkıcak gibi çok teşekkürler. Tıklanma oranı düşük olan tüm arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim
Ayan1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocama gerçekten çok teşekkür ediyorum çalışmaya dün başlandı bugün öğlen tamamlandı ve tıklanma oranım tam 3 kat arttı gün sonuna doğru 4 kata doğru çıkıcak gibi çok teşekkürler. Tıklanma oranı düşük olan tüm arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim
makaletakimi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce yaptırmadığım için kafamı duvarlara vuracağım
sakarya18 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma alındı sonuçlar görülmeye değer. Kazançlarım ilk günün yarısından tavan yapmış durumda, çok teşekkür ederim. Ayrıca yaptırmayan tüm herkesin bu çalışmayla kazançlarının artacağını tahmin ediyorum, tavsiye ederim.
Hetfield adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle bu çalışmayı yaptırmayı düşünüyorsanız , düşünmeyin yaptırın. 3-4 gün önce arkadaş sağolsun siteme çalışma yaptı. Şuan tıklamalar 6 kat arttı. Yani kazancım 6 kat arttı. Forumda bir arkadaş yazmış keşke daha önce yaptırsaydım diye, kesinlikle öyle. Herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmem ama ben hem yapılan işten, hem yapan kişiden hem de yapılan çalışmadan ziyadesiyle memnun kaldım. Allah razı olsun. En kısa zamanda diğer sitelerime de çalışmak dileğiyle.
Daha önce 2 sitem için çalışma yapmıştık. Çok memnun kalmıştım. Sayfa to oranları %4-5 arasına çıkmıştı. Şimdi 1 site için daha çalışma yaptık. Hayırlısı bakalım
konurhanhoca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yapılır yapılmaz gelirlerim 2ila 3 kat arasında arttı. Çok teşekkür ederim.
dogukanh4wk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yerleşim çalışması yaptırıldığı andan itibaren to uçuşa geçti. Yaklaşık 3 katlık bir artış oldu keşke çok daha önceden yaptırsaydım. Kararsız kalan arkadaşlar çok geç olmadan reklam yerleşim çalışması yaptırsınlar.
Ek olarak müthiş ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.
Slyt2006 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedat hocam güvenilir ve ilgili birisi. Özel yazılım yapılmış siteme nerelere hangi reklamları koymam gerektiğini resimlerle iletti. Her şekilde yardımcı olmaya çalıştı. Sayfa TO %0.7 ler de iken %2 - %2,5 lara çıktı. Gelirlerde en az %50 bir artış var. Keşke daha önce yaptırsaydım reklam çalışmasını.
Gyrfalcon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz uzun olabilir ama arkadaşla çalışmak isteyenlere yardımcı olmayı hedeflemekteyim. Kendisine 20.10.2017 tarihinde iş teslim edilmiş ve 21.10.2017 tarihinde iş teslim alınmıştır. Öncelikle iş teslim etmeden önceki 1 aylık veriyi, sonra reklam çalışması yapıldıktan sonraki 1 aylık veriyi sizlere sunuyorum. Site mobil oyun odaklı Türkçe rehber/blog sitesidir. Değerlendirirken bunu da göz önünde bulundurun lütfen.
21.09.2017 - 20.10.2017
Tahmini Kazanç: 61 TL, Sayfa Görüntülenmeleri: 199.000, Gösterimler: 520.000, Tıklamalar: 400, Sayfa TO: %0,2, Gösterim TO: %0,08, TBM: 0,15 TL, Sayfa BGBG: 0,30 TL, Gösterim BGBG: 0,12 TL
22.10.2017 - 21.11.2017
Tahmini Kazançlar: 148 TL, Sayfa Görüntülenmeleri: 205.000, Gösterimler: 1.133.000, Tıklamalar: 1.410, Sayfa TO: %0,68, Gösterim TO: %0,12, TBM: 0,10 TL, Sayfa BGBG: 0,72 TL, Gösterim BGBG: 0,13 TL
Kendisine yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Veriler yukarıdadır ve oyun gibi gayet cimri bir alanda yer alan siteye yönelik yapmış olduğu çalışmanın sonucu bellidir. Ben aldığım hizmetten memnun kaldım. Ancak, agresif reklam politikasına hassas ziyaretçileri olan siteler için reklam çalışması yaptıracak olan kişiler mutlaka Sedat Bey ile diyalog halinde olsunlar. Çünkü çalışmanın geri tepme olasılığı olabilir. Ona gerekli bilgileri sunmanız durumunda elinden geleni yapacaktır. Herkese bol ve hayırlı kazançlar dilerim.
cypresshilltr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedat beye ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Kendisi ilgili sorduğum sorulara net cevaplar verdi. Yaklaşık bir hafta oldu çalışma yapılalı. Çalışmadan sonra sitemde %30 oranında bir artış gözlemledim.
Bir çok yorumda %100'lerin hatta %300 gibi rakamlar var. Tabii bu oranlar her sitede olacak diye bir şey yok. Herkes olsun ister tabii ama %30'da bana göre iyi bir rakam. Sedat beyle bir görüşme yapmanızı tavsiye ederim.
CihanAksoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tıklamalarda çok ciddi oranda bir artış mevcut. Gerçekten kaliteli iş yapıyor arkadaş. Herkese tavsiye ederim
peerless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayfayı dün itibari ile teslim aldım, özellikle bir gün beklemek istedim ne kadar artış olduunu görmek için.. Tıklamalarda gerçekten artış var normal kazancıma göre neredeyse 8 - 10 kat artış var ilk günden... tekrar teşekkür ederim
FahrettinKilic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi ile çalışma yaptık. Çalışma sonrasında gelirler de gözle görülür düzeyde artış sağlandı. İşinin ehlidir ve güvenilirdir. Tereddütsüz çalışabilirsiniz.
korteks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çalışma sonrası bir artış yaşandı. henüz 2günlük. daha sağlıklı sonuç için biraz daha beklemek gerekli sanırım. teşekkürler
WebGezgini adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisinden 3 gün önce reklam çalışması yaptırmıştım. Şu ana kadar %40'a varan bir artış söz konusu oldu. Yine de takipteyim. İlgi ve alakasına tekrar teşekkürler. İyi çalışmalar dilerim.
cagatayturgut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla benim gelirlerim zaten düşüktü ve açıkçası çokça bir artış beklemiyordum ancak düşündüğümün aksine arkadaşın çalışmalarından sonra gelirlerim 3 hatta 4 kat fazlasına çıktı artık. Çalışmalarından ve emeklerinden dolayı arkadaşa teşekkür ederim.
yasinilin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten işini hakkıyla yapan biri kendisi.Çok çok memnunum.Sitelerimi revize ettirdim.Reklam yerleşimlerini komple elden geçirdi ve kazançlarda %60 a yakın artış oldu.Ciddi anlamda farketti.Ellerine sağlık yeniden teşekkür ediyorum.
ReCRuit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam yerleşim çalışması yapıldı. Çalışma sonrasında tıklamalarda artışlar gözlendi. TBM oranın düşük olmasından dolayı biraz sıkıntı var onda genel olan bir durum. Arkadaş işin ehli tavsiye ediyorum.
yorum yapmak için biraz bekledim.geçen ay çalışma yapmıştık yine bi sitem için ve sonuçlar yine herzamanki gibi...

çalışma öncesi günde 3-5 tık alıyordu site,7-8 tık alırsa seviniyordum çok tıklandı bugün diye.arkadaş çalışma yaptıkdan sonra 3-5 olan tık sayısı 15-20ye çıktı direkt.hatta son 1 haftadır sitenin hitide biraz artınca günde 45-50 tık gelmeye başladı.günde 3tl kazanan site şuan 15-20tl kazanıyor.bu kaçıncı oldu artık hatırlamıyorum ama yaptıgı her çalışmada en az 3 kat arttı tıklama sayılarım.adsense yerleşiminde bu kadar iyi bi adam bulmak zor gerçektende.yeni sitelerde biraz hitlensin,yine ugrarım
metalfun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam yerleşim çalışması yapıldı. Çalışma sonrasında Günde 10-15 tık alan site şu anda 40'dan aşağı düşmüyor yaklaşık üçe katladı tüm sorularıma sıkılmadan cevap verdi beklediğimden çok daha kaliteli bir hizmet aldım teşekür ederim
bilal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedat bey ile birkaç gün önce çalışma yaptık.
tık sayısında %80 artış oldu. Oranlar her geçen gün yüksekliyor. Tavsiye ederim
myfurkanoymak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
%200 artış oldu gayet ilgili teşekkürler
SemazaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma Sonrasında gayet güzel artışlar oldu
teşekkürler iyi çalışmalar diliyorum
fener20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş teslim edildi ve teslimat yapıldı.Adsense reklam ayarında Sedat Bey'i tek geçerim,teşekkürler...
yasinuysal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah razı olsun hocam hala ekmeğini yiyorum ellerin dert görmesin.
teacherdem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlatmaya gerek yok. Görüyorsunuz. Yok şöyle olmuş yok böyle olmuş... Konuşmam... ))
ÖNCESİ

SONRASI
Vunpado adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam yerleşimini geçtiğimiz günlerde yaptırdım.Gözle görülür bir artış oldu çok teşekkür ediyorum.Herkese tavsiye ederim .
Mujdat61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma sonrası to oranında ve tıklanma oranında ciddi artışlar oldu.
BOZTOPRAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma önce günde 4 5 tl bırakan sitem çalışmadan sonra 15 20 tl bırakmaya başladı kardeşler çalışmayı yaptırım artış olmaz ise çalışma paranız ben öderim
kayabatuhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dün çalışma yaptırdım yazımı gören varsa benim gibi düşünen illaki vardır hiç mi kötü yorum olmaz diye valla hakkını helal etsin Sedat Bey düşündüm böyle yaptırdıktan sonra gelirim arttı siteye düzen geldi resmen Ellerine sağlık bundan sonra yeni çalışmam olursa direk sizdeyim
izgaraci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
%8 CTR den %10-11 e çıktı. Eline sağlık tekrardan.
Gokhanfinans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedat bey ile bir sitemize çalışma yapıldı faydasını gördük kendisine iyi çalışmalar dilerim
ugurgulal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün 1 sitem için adsense yerleşimi yaptırdım. Dün ile şu an arasında %50 kazanç artışı var. İlerleyen günlerde daha fazla görmek dileği ile. Teşekkür ederim kendisine tekrar.
bugraunver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100-200 Hitli sitemde günlük 1-2 tıklama 5-7 arasına çıktı. Günlük 0,60-1₺ arasında gelir getiriyordu reklam çalışmasından sonra 2,50-2,80₺ ye çıktı. Günlük ortalama 150 hitli Türkçe bir site için muazzam bir rakam. Etkisi gerçekten oldu çok teşekkür ederim.
Fatal35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yapıldı ertesi günden itibaren sitenin gelirinde 3 kat artış yaşandı kendisine teşşekkür ederim
musfar85 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yapıldı ve gelirde hemen ciddi bir artış gözlemlendi,teşekkür ederim.İşinin uzmanı kesinlikle.
YavuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahminen %50 ve üstü bir artış sağladık arkadaşın yerleşimi sayesinde. Ayrıca gerçekten reklamlar göze hoş geliyor göze batmıyor. Önceden dağınıktı. Politika ihlali konusunda da rahatsızdım bir durum var mı diye sağolsun o konuya da uygun bir yerleşim yapması sayesinde gönlüm rahat bir şekilde kazanç sağlıyorum. Ellerine sağlık ileride başka sektörlerde birlikte çalışmak üzere inşallah.
bugraunver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu çalışmayı 2 resimle göstermek istiyorum.

1.Resim: Çalışmanın yapıldığı Mart ayı. 26 Mart tarihinde çalışma teslim edildi. 1-31 Mart ayı toplam gelirim 26₺

1.Resim: Çalışmadan sonraki Nisan ayı. 17 Nisan Saat 15:00'a kadar olan gelir 35,94₺

Yeterli olmuştur umarım. Tekrar teşekkürler
musbay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 10 gün önce düzenleme yapıldı. Yorum yazman için biraz beklemek istedim:
- Sayfa TO iki katına çıktı.
- Sayfa TO'da artış olduğundan haliyle TBM'lerde düşüş yaşandı.
- Ancak sonuç olarak toplam kazançta yaklaşık %30 oranında artış sağlanmış görünüyor.
- Arkadaş hem ilgili hem de işini iyi biliyor.

Birkaç da aksi görüş yazmak istiyorum ki, objektif olabileyim:

- Reklam yerleşiminde eklenti kullanılıyor. Haliyle, diğer türlü tek tek dosya düzenlemesi her tema için zor olacaktır ve arkadaşı anlıyorum. Ama benim gibi eklenti sevmeyen bir yapınız varsa, yerleşimi görüp eklentiyi pasif hale getirmeniz ve dosyaları tek tek editleyerek manuel olarak tekrar yerleştirmeniz mümkün.
- Reklam sayısı çok arttı. Sayfa başına reklam kısıtlamasının kalktığını biliyorum, arkadaşımız da politikalara aykırılık konusunda garanti veriyor ama yine de, fazla reklam yerleştirmek istemeyenler için sıkıntılı olabilir.

Genel görüşüm ise; yüzde yüz tavsiye ederim ve hitli sitelerinizde, arkadaşa ödediğiniz ücreti çıkaracağınıza emin olabilirsiniz.
Kumulatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmamız dün tamamlandı, ihlallerimi kaldırdı ve eklenti ile reklamları yerleştirdi. Bugün TO yaklaşık 1.5 - 2 katına çıkmış durumda TBM düşse bile kazançlarda gözle görülür artış söz konusu. Arkadaşa ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.
adig3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şöyle söyleyim ben ilk başta çekiniyodum ama gerçekten kazanç arttı saolsun dediği gibide çıktı çalışacaksanız bu adamla çalışın saolsun
Kaçıncı kez yerleşim yaptırıyorum unuttum Fakat bu işi bildiği konusunda hiç şüphem yok. Ben çok memnunum. Hayırlı işler kardeşim.
ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapılan başarılı çalışma için teşekkür ediyorum. Tekrar çalışacağım.
markabatarya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
%100 artiş görüceksiniz bu paketi alinca çok teşekür ederim hocam
osari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet iyi iş çıkardı. Daha önce de kendisinden hizmet almıştım. Gene çok memnun kaldım. Teşekkürler!
markabatarya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşa 2 nci defa iş verildi %100 kazanç sağladım
...