Herkese merhaba, uzun yıllardan beri Adsense hakkında çalışıyorum ve onlarca site sahibiyim. En çok hit/gelir alan sitemde bugüne kadar "en iyi yerleşimi" yaptığımı ve bundan daha iyi bir reklam yerleşimi olamayacağını düşünüyordum. 4 seneden beri aynı temayı kullanıyorum ve sadece reklam yerleşim testleri yapıyordum. En son "bundan daha iyisi olamaz" dediğim noktada bu konuyu görmüştüm. Verdiği rakamlar "hadi canım, olur mu öyle şey!" dedirtse de denemekten bir şey kaybetmem diye Sedat Bey ile anlaştık.
Kendisi reklam yerleşimini yaptı ve açıkça söylemek gerekirse ilk etapta benim hoşuma gitmedi. Güya bu işi "ben daha iyi biliyorum" ya!

Kendisine de dedim, olmaz bu, benim yerleşimim daha iyiydi. Neyse amacımız test etmek zaten, bir hafta deneyelim bakalım... Ne mi oldu?
Gelirim 2 kat arttı!
Allah kendisinden razı olsun, reklam yerleşimi konusunda büyük bir önseziye sahip, kullandığınız temada reklamın nerede duracağını gerçekten çok iyi biliyor. Gözünüz kapalı sitenizi onun zekasına teslim edebilirsiniz. Değişimi kısa sürede göreceksiniz. Herkese tavsiye ederim.