İş Alımı: Kapalı

İletişim: Özel Mesaj, Konu Üzerinden, Whatsapp

wertaces adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa reklam yerleşimi yaptırdım. TO uçuşa geçti. Günlük gelirde %300 artıs oldu. Sorun reklam yerlesimindeymis. Çok tesekkur ederim Sedat kardesim. Siddetle tavsiye ederim. A+++++++++
snnakrs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş, ilgili ve dürüst birisi. Oldukça memnun kaldım. Haber sitesi için adsense yerleşim çalışması yaptık oldukça yararlı oldu. TO yüzde 300 oranında yükseldi! Teşekkürler ellerine sağlık
ahmeTRz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha günün ilk yarısında, %200'lük bir artış var.. Kesinlikle faydalı bir çalışma oldu, arkadaş fazlasıyla da ilgili. Tekrardan teşekkür ederim, bol kazançlar
evilsith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedat hocama ne kadar teşekkür etsem azdır. Deskop görünümdeki başarısının devamını Mobil Temada da sağladı.
Mobil için yaptığımız çalışmanın sonucunu yazacağımı belirtmiştim.
1 ocak - 13 ocak arası gelir 202 lira - 2413 tıklanma
1 Şubat - 13 Şubat arası gelir 314 lira - 3353 tıklanma (çalışmadan sonra)

Ve daha saat 17:24 Gün sonuna daha çok var Kısaca %56'lık bir artış söz konusu. Ve şuanda tbm'in yerlerde olduğu günlerdeyiz. Belirtmekte fayda var.
Tek diyebileceğim Adam işini iyi biliyor
nanotech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mobil sayfam için anlaşma sağlandı ve ödeme yapıldı. Daha önce sedat bey ile başka bir web sitem için çalışma yapılmıştı. %400 gelirlerim artmıştı. Umarım aynı şekilde bu mobil sayfa içinde geri dönüşler iyi olucaktır. Herkese tavsiye ederim.
fanty_35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında bir hafta bekleyip öyle yazacaktım ama bu günkü sonuçları görünce beklemeye gerek görmedim.

2 gün gönce değerli kardeşime çalışma yaptırdım. Öncelikle adsense konusunda ne kadar bilgisiz olduğumu gördüm. Sitemde bir sürü ihlal yaptığımı gösterdi bana ve tamamını düzenledi. Yasal bir şekilde reklam yayıncısı oldum

Sonra işin inceliği devreye girdi ve reklamlar yerleştirildi, açıkçası daha önce den bir çok yerde reklam görünüyordu ve şimdi reklam sayımda azalma oldu bu nedenle gelirin fazla artmayacağını hatta azalacağını düşündüm.. Fakat öyle olmadı.

Bu iki günde daha önceki aynı gösterim oranlarına göre;

% 210 tıklama artışı
% 296 gelir artışı oldu

Demek ki dedim bu olayı site açılınca yapsaydım şimdi Sedat kardeşime ödediğim paranın bir kaç katı fazla kazanmıştım, + olarak adsense ban falan yeme ihtimali de ortadan kalmış oldu

Zararın neresinden dönülse kardır
masterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam çalışması yaptırıldı. Çalışma sonrasında kazanç %300 arttı gerçekten de başarılı teşekkür ederim
SeviNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Etkisini daha yaptığı günde gördüm. 2 sitemde de mükemmel değişim oldu 2 katına çıktı tıklamalar. İlgi ve alakanıza çok Teşekkür ederim.

Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Sedat hocamla daha önceden çalışmıştık ve çalışmadan sonra artış yaklaşık %300 oldu. Mobil tema için iş teslim edilmiştir. İnanıyorum orada da başarı elde edeceğiz.
Evet yaklaşık 20 gün önce mobil tema için yerleşim çalışmasını gerçekleştirdi Sedat Bey; ve oluşan durumu sizinle paylaşmak istiyorum. Mobil daha CTR oranı %1.2 civarında gezerken şimdi neredeyse %2.4 leri buldu. 2 kat artmış oldu. Sedat Bey'e teşekkürlerimi sunuyorum. Herkesin Sedat Bey ile çalışmasını tavsiye ediyorum.

YasakLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş bu nedir ?
Nasıl Çalışmadır ? Yazık Gunahtır ! Googleye ne Düşmanlığın var abicim ? =) İlk gün % 200 Fark mı Olur ? yahu Ciddi ciddi ilk gün ( 12 saatlik sürede ) Görmediğim rakamlara geldi =) Ellerine Sağlık Ustad. Gerçekten Emeğinin Hakkını veren bir Arkadaş. % 1000 Referansım.
Saygılar
Sunay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Sedat Bey'in çalışmasından sonra tbm oranları 2,5 katına çıktı. Kendisine buradan teşekkür etmek istiyorum. Site adını veremeyeceğim ama Haber sitesi olduğunu söyleyebilirim.

İyi forumlar.
pscopat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam yerleşim calışması yaptırıldı.
Referanslardan gorduklerimle calışma yaptırmak istemiştim. calışma bittikten sonra izlenimlere ve gorselde gorebileceğiniz üzere tıklamalar %300 arttı.
Gercekten işinin ehli, saygılı ve titiz bir arkadaş.
GalipErdem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki resim arasındaki farkı bulun

Dünkü kazancım

Bugün saat 17.23'e kadarki kazanç

Teşekkürler Deli
tekcarem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş teslim alındı 2. çalışmamız %100 artış oldu. Tekrar çalışmak üzere
Sorrow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurumsal haber sitemiz için Google AdSense reklam yerleşim çalışması yaptırdık, günlük kazancımız yaklaşık 2 kat arttı.

İşinin ehli olduğu aşikar, bir kez daha teşekkürler. En kısa zamanda diğer sitelerimiz için de yerleşim çalışması yaptıracağız.

inarli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma sonrasında %100 artış sağlandı.kendisine teşekkür ediyorum.gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.
murath adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 tane web sitem için adsense yerleşim çalışması yaptırdım. günlük adsense gelirinde %100'den fazla bir artış sözkonusu

web sitenizde adsense reklamının olmasından ziyade yerleşimin doğru yapılmasının önemini daha iyi anladım

teşekkürler
MehmetAliGun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yakın zamanda çalışma yapılan sitemin adsense görüntüleri çok tşk ederim arkadaşıma
Emphatic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. Sedat hocam ile konuya da yazmıştım 1 ay oldu çalışmaya başladık ve bitti çalışmamız diye. Prensip gereği işini bitirdiklerini her ne kadar skype tan silse de en azından konusundan bir teşekkür iletmeyi, hem yeni müşteriler ile kendisinin kazanmasını, hem de inşallah müşterilerinin de çalışma sonrası dolu dolu kazanmalarını sağlamış olurum düşüncesi ile profesyonel çalışması, karakteri, duruşu ile kendime yakın hissettiğim Sedat arkadaşımıza teşekkür ediyor, ingilizce içerikli sitelerim için yaptığımız çalışma sonrası adsense görüntüsünü sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu arada ilk defa bu tarz bir görüntü paylaşıyorum. Ben 5 kazandı isem Rabbim sizlere mislisini nasip etsin, sağlıklı, huzurlu şekilde.

GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yapıldı, aynı gün %200 artış var şok oldum şuan
tentena adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşa 3 gün önce yerleşim çalışması yaptırıldı. reklamları siteye o kadar güzel yedirdi ki ben bile 1 kere hatayla tıkladım tıklama oranı %1 - %1,5 arasında olan sitem 3 gündür %2'nin altına düşmüyor. muhtemelen bundan sonra da böyle gidecektir. ellerine sağlık, tekrar teşekkürler.
husonLine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmet alındıktan 4-5 saat sonra hemen etkisini gösterdi, bir günde kazandığımı yaklaşık 4-5 saatte kazanmaya başladım, Allah razı olsun Sedat hocam hayırlı çalışmalar diliyorum, emeğine sağlık..
hrngndz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
günlük gelirim dün 48 tl olmuş. (çalışmadan önce 25 tl idi.)
Arkadaşla adsense yerleşimi için anlaşmiştık anlaşmaya sadık kalmadı siteyi komple baştan yarattı cokta guzel oldu ellerine saglik duzenlemeyi yapali bir iki saat oldu bir gunde kazandigimi kazandim neredeyse cok tsk ederim r10da isini 4x4 luk yapan arkadaslari gormek mutlu ediyor insani
trky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işi teslim ettikten 2 gün sonra ancak vaktim oldu ve sitede düzenlemeler yaptık. düzenlemeleri yapar yapmaz belli bir artış yakaladım ancak bir gün daha bekleyip, geçen hafta aynı gün ile arasındaki farkı görmek istedim. Henüz gün bitmediği halde geçen hafta aynı gösterime aldığım 250 klik ve %0.7 tıklanma oranını tamamen katlamış durumdayım. şu anda 800 klik ve %3.1 gibi mükemmel bir orana çıkmış durumda. ve bu işlemleri yaparken sitenin ana temasını bozmadan görselliği kaybetmeden yaptırmış olmasıda cabası.

tekrardan teşekkür ediyorum.
muratcabuks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir gün sonrasında oranlar yüzde 30 arttık güvenle alışveriş yapıp sitelerinizi teslim edebilirsiniz. Bizde işi biliyoruz edası ile dolaşırken demek ki neymiş, işi bilen daha bilgili insanlar da varmış Helal-i hoş olsun kardeşim aldığın ücret. Hak ediyorsun. Hayırlı işler dilerim.
yasinuysal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçende yaptığımız çalışma sonuçları %200 gibi olumlu olarak sonuçlandı. Sedat arkadaşıma teşekkürlerimi sunarım, eline emeğine sağlık..
Lazoner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş işinin gerçekten eri yaptığı çalışma ile gelırım 2 katı oldu neredeyse teşekkur edıyorum hem çalışması hemde bana sabrettiği için herkese tavsiye ederım
koolthing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birkaç gün önce yerleşim çalışmasını yaptık. Çalışma sonrası günlük gelirimde %123 artış yaşandı. Teşekkürler, bol kazançlar dilerim.
ByPowerfuL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok ilgili biri , gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz. Elinde hikmet var sanki kazancım bir anda artmaya başladı Önceden 3 gündeki kazandığımı artık 1 günde kazanmaya başladım. İşinin hakkını veren biri
o2gr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
7 yıldır R10'dayım, böyle bir şey görmedim. Öncelikle arkadaşa tokgözlülüğü ve dürüstlüğü için teşekkür ederim. Ödemesini aldığı ve çalışma yaptığı sitem için, benim hiçbir itirazım olmamasına rağmen "yaptığı çalışma için aldığı ücretin fazla olduğu" gerekçesiyle ödemenin bir kısmını geri iade etmek istedi.

Sonrasında kural ihlali olan sitemi legal hale getirdi ve yaptığı yerleşimle kural ihlali sayesinde elde ettiğim %to'yu legal yapıyla korudu.

Aldığı her kuruş helal olsun.
beyaban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 site için adsense optimizasyon çalışması yaptırdım ve sonuçlar iyiye doğru gidiyor. sayfa to %4 civarında
ErzurumPark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yaptırılalı daha bir kaç gün oldu ama gelir hızla artış gösteriyor.Aldığı paranın hakkını veren bir arkadaş.
BilgeKalemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son bir haftadır tıklanma sayısında bir artış olmuştur.Sitenizin gelirinizin düşük olduğuna inanıyorsanız arkadaşla çalışmayı deneyebilirsiniz.
bobo13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitem az kazanıyor diyen arkadaşlar. çözümü bu arkadaşta. başka söze ne hacet...

bir sitem için çalışma yaptık çok memnun kaldım. tavsiye ederim.
vicentee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam yerleşim çalışması yapıldıktan sonra kazançlarım ciddi oranda arttı.(%200 - %150 ) Bir kaç sitem için de aynı çalışma için tekrar başvurabilirim. Meğerse ne az kazanıyormuşuz , yerleşim çalışması şart herkese.
Ses adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-1,3k lık sitemden günlük ortalama 3-4 dolar kazanıyordum. Arkadaşla çalışmaya başladık bu oran günlük 7-8 dolara kadar çıktı. Kendisini şiddetle tavsiye ederim. ilgili alakalı reklam yerleşimin yanı sıra team wiever ile adsense hesabınıza girip gerekli bütün düzenlemeleri itina ile yapıyor.
mewo95 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tbm ve to arttı çalışmadan memnun kaldım açıkçası şu anda tam istediğim konumda kesinlikle tavsiye ederim %0.5 to varken %1e çıktı tbm 0,17-20 arası idi bugün 0,31 henüz çalışma yaptırdıktan sonra ilk günüm bakalım ileriki günlerde neler olacak.Teşekkür ediyorum arkadaşa ilgisinden dolayı.
asicocuq42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteme reklam yerleşimi dün saat 21:30 gibi yapıldı.Yapıldıktan sonra %100 lük bir tıklama artışı oldu.Resim olark paylaşacağım ancak kendisi gerçekten bu konuda uzman bir insan.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
bilenyok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5k siteye yapılan çalışma sonrası gelirler 2 katına çıktı.

Bu başarıdan sonra tüm sitelerim için düzenli olarak optimizasyon yaptıracağım.
nakres adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk konuya girdiğimde böyle şeymi olur dedim, ama oldu! Çalışma sonrasında gelirim 2 kat arttı. Ve başka birşey arkadaş çok ilgili birisi sitemdeki başka sorunlarıda halleti sağolsun. Kendisine teşekkür ederim. İnş. hep beraber çok kazanırız.

Not: Sizde işi deli'ye verin kazancınız artsın!
ingilizcevideo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 sitem için Sedat beyle anlaştık. Son derece detaylıca ve dikkatlice yaptığı çalışmanın neticelerine göre reklam yerleştirmesi yaptığım ilk sitemde 2, 3 katı gelir artışı yakaladım. Daha diğer sitelerim için düzenlememe yapabilmiş değilim ama bir sitemde bile bu belirgin artışa sebep olan Sedat beye buradan tekrar teşekkür ediyorum. Kesinlikle işine hakim ve dürüst çalışan bir arkadaş. Kendisiyle çalışmanızı tavsiye ederim.
Birkaç test ile kendini adsense uzmanı ilan eden kişileri tercih etmektense profesyonel kişilerle çalışmak en doğru karar olsa gerek

İyi çalışmalar...
canpacaci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhaba, uzun yıllardan beri Adsense hakkında çalışıyorum ve onlarca site sahibiyim. En çok hit/gelir alan sitemde bugüne kadar "en iyi yerleşimi" yaptığımı ve bundan daha iyi bir reklam yerleşimi olamayacağını düşünüyordum. 4 seneden beri aynı temayı kullanıyorum ve sadece reklam yerleşim testleri yapıyordum. En son "bundan daha iyisi olamaz" dediğim noktada bu konuyu görmüştüm. Verdiği rakamlar "hadi canım, olur mu öyle şey!" dedirtse de denemekten bir şey kaybetmem diye Sedat Bey ile anlaştık.

Kendisi reklam yerleşimini yaptı ve açıkça söylemek gerekirse ilk etapta benim hoşuma gitmedi. Güya bu işi "ben daha iyi biliyorum" ya! Kendisine de dedim, olmaz bu, benim yerleşimim daha iyiydi. Neyse amacımız test etmek zaten, bir hafta deneyelim bakalım... Ne mi oldu?

Gelirim 2 kat arttı!

Allah kendisinden razı olsun, reklam yerleşimi konusunda büyük bir önseziye sahip, kullandığınız temada reklamın nerede duracağını gerçekten çok iyi biliyor. Gözünüz kapalı sitenizi onun zekasına teslim edebilirsiniz. Değişimi kısa sürede göreceksiniz. Herkese tavsiye ederim.
xgrafi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dün başladık çalışmaya. akşam saat 21:00 gibi bitti. ardından saat 12 gibi %100 gibi bir artış oldu gelirde.
işinin ehli ve gerçekten cana yakın birisi. teşekkürler dostum.
SaLeh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş bu nasıl bir çalışmaydı benim aklım kaldırmadı. Sedat kardeşim dün akşam çalışma yaptı bugün öğleden sonrası için baktığımda tbm 2 kat artmış. Ellerine sağlık çok teşekkür ederim.
Tha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
deli arkadaşa yerleşim konusunda güvenebilirsiniz. şayet ben reklamı çok yerleştirdiğini düşündüm rica ettim kaldırdı yaklaşık olarak 45 -50 gün oldu arkadaş bana işlem yapalı sayfa to yu %50 artırdı ayrıca kazancımda %30 artmıştı şuandada aynı şekilde diyebiliriz tek farkla googlenin tl geçtikten sonra düşürmesi dışında.

kısacası bana yaptığı çalışma ile aylık 500 lira gibi kazanç sağladı + sınıda - sini söylememdeki amaç burda kime ne yaptırdığınızı bilin. şahsen ben birdaha başka sitem olsa sadece reklamın renkleri için bile kendisi ile çalışırım.

Deli hocam iyi kötü söylediklerim doğrudur kendi düşüncemdir burdaki arkadaşlar bilgilensin diyedir. Kızmazsınız umarım
demir76 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah razı olsun, site gelirinde %80 artış gerçekleşti. Kesinlikle tavsiye olunur..
beslika adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa Adsense Ayarı yaptırıldı. Gayet iyi sonuçlar alındı.
Herkese tavsiye ederim.
Bu adam işini "deli" biliyor kardeşim
johnsimpson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçtiğimiz günlerde çalışmayı tamamladık ve buraya bilgi geçmeden önce birkaç gün çalışmanın etkisini izledim. Adsense kurallarına uymayan reklam yerleşimini yeniden düzenleyerek ve yeni reklam yerleri belirleyerek gayet faydalı bir çalışmaya gerçekleştirdi. Yasak reklam yerleşimini kaldırdığımız için TO biraz düştü ama TBM yükseldi. Aradaki farkı fazlasıyla kapatmış oldu.

Arkadaş bu işi gayet iyi biliyor. Daha fazla kazanmak istiyorsanız mutlaka bu arkadaşla çalışın diyorum.
Alıntı
gokmavi Nickli Üyeden Alıntı
ilker_34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işinde uzman çok iyi yerleşim yaptı çalışma yaptıkdan sonra ben önceden bedaya yayınlıyormuşum reklamları onu farkettim sedat beyin aldığı ücret yaptığı çalışmayla 2-3 günde fazlasıyla geri kazandım teşekkürler
aajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma dün yapıldı. Gelir bugün itibari ile hemen artışa geçti. Hedeflediğimiz rakamlara inşallah ulaşacağız... Tekrardan teşekkür ederim
tortul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
düşük hitli bir sitemde çalışma yaptık güzel sonuç aldım tıklama oranında artık sonuç olarak kazançta artış oldu
NoMen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa daha önce çalışma yaptırıldı ve sonuç gayet iyi gelirim arttı ve şimdi 1 sitem için daha çalışma yaptırıcam. çok teşekkürler
sinnerxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya bende yazayım bari..

Çalışma öncesi 1-2 Dolar kazandıran TEKNOLOJİ sitem, şimdi 4 - 6 Dolar arasında kazanç sağlamaktadır.

Gösterim ve Tık oranı ise 0.3 - 0.5 arasında iken şimdilerde 0.9 ve 1.1 arasına çıkmıştır.

Kendisine teşekkür ediyorum.
Sitemiz için reklam yerleşimi kardeşimiz tarafından yapıldı. 5-6 dolar olan günlük kazanım 10 dolar seviyesine çıktı. Teşekkürler.
McCoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş işinde gerçekten başarılı. Eğer bu işten para kazanmak istiyorsanız ve reklam yerleşimi hakkında sadece kulaktan dolma bilgilerle reklam yerleşimi yapıyorsanız mutlaka Sedat'a danışın derim. Gelirlerde gözle görülür şekilde bir artış oldu.
Roşan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla daha önce bir çalışma yapmıştık. Gerçekten gözle görünür bir değişme olmuştu.

Tekrar çalışmak istiyorum pm attım.
osahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi adsense politikalarına hakim olduğu kadar, hangi reklamın, hangi aralıkta, ne kadar tık alabileceğini kestiriyor. Daha da iyisi... Yeteri kadar verim almadığınızı düşündüğü an yeni bir değişiklikle daha iyi rakamlara gelmesinde yardımcı olabiliyor.

Çalışmak isteyen arkadaşlara tecrübedir.

Saygılarımla...
ahmetlutfu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş güvenilir biri. reklam yerleşimini iyi biliyor.
ebulfeth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yerleşim çalışması yaptırıldı ve suan kazanmaya basladık herkese nasip etsin...
Sedat kardeşimle forum veritabanı silinmeden önce oyun sitem için çalışma yapmıştık. Çok uğraştırmıştı bizi ama sağolsun sabırla anlattı yaptık bizde. Şu an oldukça iyi kazanıyorum eskiye nazaran. İşini bilen bir arkadaş, tavsiye ederim.
Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma sonrası değişim görüldü teşekkür ediyorum tekrar
ayhanlicina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çalışma yaptırıldı, ufakta olsa bir artış gözlemlendi, teşekkürler
Arfienel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapılan çalışma sonucu sayfa TO'su oldukça düşük olan sitede yükseliş ve gelirlerde artma gözlendi. Teşekkürler.
boss24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaptığınız çalışma için teşekkürler kazançta artış oldu.
deviL34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitemde ki ban riski taşıyan yerleşim, legal düzene çevrilip tık sayısı yine aynı seviyede tutuldu. TBM'de artış gözlemlenmiştir. Teşekkürler..
NeyleyiM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla çalışma yapıldı olumlu sonuçlar almaya başladım.
2 gün önce sitemin reklam çalışmasını yaptık. Gerek msn gerekse team üzerinden olsun sıkılmadan yardımcı oldu.

Bariz olarak 1 -2 dolar oynama oldu. Bu oran gün geçtikçe daha iyi olacağını tahmin ediyorum. Sayfa to ve tbm de artış mevcut olup tık sayısı eskiye göre bariz şekilde artış gösterdi. Bu konuda yardıma ihtiyacınız varsa kesinle tavsiye ederim.
Teşekkürler deLi hayırlı kazançlar.
ahmetlutfu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş güvenilir biri. reklam yerleşimini iyi biliyor.
Aslında yerlşim yapmadan önce ekran görüntüsü almayı unuttum ama söyle diyim günlük taş çatlasın ıkına tıkana 15 zor bulurdu şimdi saat 6 ve tıklama oranı bu şekilde ve bizim 15 gördüğümüz tıklamalar facbooktan çektiğimiz hitlerle olyordur bu hafta hiç çekmedik desk yeridir özellikle bugün teşekkürler tekrardan
Yerleşim çalışması yaptırıldı ve suan kazanmaya basladık herkese nasip etsin...
Site konusu diyet zayıflama kilo verme bakım site adresini malesef veremem

ekran goruntusu buyrun

gokmavi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam yerleşim çalışması sonrasında İlk Sitemde tıklama oranı 3 kata kadar arttı, ikinci sitemde 2 gün %1.1 lerden %1.8'lere çıktı ama sonrasında eski haline geri geldi. İkinci sitemde bir değişiklik olmadı henüz diyebiliriz.

Ayrıntı olarak iki sitenin teması farklı olmakla birlikte reklam yerleşimi temalardan bağımsız veya temaya göre Deli tarafından yapılmıştır.
gokmavi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Deli arkadaşımla toplamda 3 sitemde çalışma yaptırdım. Sonuçlardan ve kendisinden oldukça memnunum. İş bittikten sonra bile sorduğum sorulara cevap vermekte ve ilgilenmekte kendisi.
Sisline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2-4 dolar arası geliri olan yemek tarifleri sitesine reklam yerleşim çalışması yaptırdım gelir 5 dolardan aşağıya düşmedi.ilgili arkadaş.teşekkürler.
asicocuq42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi Siteme tema ve reklam yerleşim çalışması yaptı.Gayet başarılı bir çalışma oldu.Teşekkür ediyorum.İşine bağlı bir insan.
darqmans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yaptırıldı. Sorunumu halletti. Memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim. Teşekkür ederim.
OceanSScreaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş işinde başarılı ve işinin ehlidir, tavsiye ederim.
by_karahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmadan saatler sonra kendisini hissettirmeye başladı yerleşim yarını bekleyecektim aslında ama bir kaç saat sonra artışı gözlemleyince yazmak istedim konuya.

Bunun haricinde bir kaç ufak ama önemli püf noktası da öğrendim
eneskahraman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapılan çalışma ilk günden etkisini göstermeye başladı. Arkadaş oldukça ilgili her soruya/soruna özenle yaklaşıyor.
Milesrebel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedat abiyle çalıştım ve gayet memnun kaldım. Kendisiyle yaptığım görüşmede sağolsun işi almadan öncede samimi konusmalarıyla, iş öncesi ve iş sonrası ilgili bir abimdir. Düşünenler bir daha düşünmeden direk çalışsın derim
Sisline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2-4 dolar arası geliri olan yemek tarifleri sitesine reklam yerleşim çalışması yaptırdım gelir 5 dolardan aşağıya düşmedi.ilgili arkadaş.teşekkürler.
iMpAcK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yerleşim çalışması yaptırıldı,arkadaş her türlü sorumuza sabırla cevap verdi , işine hakim ve profesyonel bir arkadaş gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.
ReddApple adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yerleşim çalışması yaptırıldı, teslim edildiği gün sayfa to oranında %100'e yakın artış gözlemledik, Tbm > gelire de yansıyacaktır kısa sürede. Teşekkürler, hayırlı işler dilerim.
Tha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
telim edilen işin sonuçları resim olarak ekliyorum dün net olarak görüldü Tıklamalar %20 civarı BGBG de ortalama %10 civarı arttı.

Yalnız şu noktayı vurgulamamda fayda var arkadaşın yaptığı yerleşimi beğenmedim ve eski haline aldım arkadaşın sadece renk düzeni ve punto ayarları ile oynaması sonucu artan kazançtır. Şayet sedat beyin yerleşimi kullanmaya devam etseydim yerleşimin yapıldığı ilk 1 saate gördüğüm sonuç %40 - %50 artıştı fakat dediğim gibi alıştığım düzene dönüş yaptım verdiğim para helali hoş olsun şuanda bile günlük 3 dolar artış sağladı bana
berkay07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla çalıştık ve çok başarılı bir çalışma oldu. T.O larımda ciddi bir artış var. Kesinlikle herkesin yaptırması gereken bir çalışma olduğunu düşünüyorum.
SucBela adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce riskli ve adsense politakaları ile uyumsuz olan sitemi alıp tamamen adsenseye uyumlu bir hale getirdi. Bugün itibari ile kazançlarıma baktığımda riskli sistemle kazandığım parayı yakaladı. Hem adsense politikalarına uygun, hemde kazançların düşmemesini görmek mutlu ediyor. Teşekkürler Üstad.
SucBela adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vakit bulamadığım için sizleri bilgilendirememiştim. Bir süre önce adsense için 2. siteye reklam yerleşimi yapıp beklemeye geçmiştik. bugün itibari ile baktığımda sayfa to %0.20lik bir artış görüyorum. Bu da gelirlere yansıyor. Tabii ki, hem adsense ile ilgili sorularımı bıkmadan usanmadan cevapladığı için, hem de siteme yapmış olduğu adsense optimizasyonu için kendisine teşekkür ediyorum. Allah razı olsun Sedat abi..
xsamet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet arkadaşlar Sayfa TO çalışması yaptırıldı ve 2 günde başarılı sonuçlar alındı. Sayfa to oranında gözle görülür bir artış var ve gelirlerim yükseldi. Kendisi bu konuda profesyonel bir isim, zaten diğer referansları da olayı açıkça kanıtlıyor.

Şimdi o referanslara bir de ben eklendim. Skypeda sağda solda bu konu içini soru sorulduğunda fazla konuşmadan direk arkadaşa yönlendirebilirim
Islenska adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
page to oranımı %.25 yükseltti teşekkürler..
huseyin34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş tek kelimeyle işin ustası diyebilirim. Çalışmaya başladıktan sonra artışlar ve geri dönüşler iyi olmaya başladı. Ayrıca kesinlikle çok ilgili. Teşekkür ediyorum. İnşallah tekrar çalışcaz
okeyletsgo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisiyle siteyi ilk açtığım zamandan beri çalışıyoruz oldukça ilgili ve güvenilir biri. Dün akşam reklam yerleştirme çalışması yaptı ve daha ilk günde oranlarda artış var. Teşekkürler...
DaDaS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir adet oyun sitesi için reklam düzenlemesi yapıldı arkadaşın dünden buyannı kafasını şişirdim valla iyi sabır gösterdi

yapılan işe gelirsekte tamamıyla legal yerleşimle tıklama oranını 3 e çıkardık gelir şuan için gayet iyi

ve son olarak reklamı sağa yada sola yerleştirmekle ne farkedecek demeyin arkadaş bence o iş için para alıyo sizden bizden tam olarka nereye neyin konması gerektiğini bildiği için yani çok bişey fark etmeyeceğini düşünen arkadaşlar bayağı şey farkediyo

eyorlamam bu kadar hadi hayırlı işler
ozerx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş'a mutlaka bir çalışma yaptırın arkadaşlar ben yaptırdım gayet memnun kaldım kazancını artırmak isteyen mutlaka arkadaşa danışşsın. Allah razı olsun kendisinden
batiatus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş teslim alındı.Adam işi biliyor beyler, üstelik çok ilgili gerçekten. Ben kesinlikle tavsiye ediyorum. Ziyaretçi psikolojisini çok iyi tahlil etmiş elim reklama gidiyor tıklamak için nasıl yaptı bilmiyorum ama çok teşekkür ederim
DeibA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptığı çalışma sonucunda gelirlerimde % 30 civarında bir artış var. Zaten çalışmayı yaparkende artış olacağını biliyordum. Çünkü mantıklı ve akıllıca bir adsense yerleşim planı hazırlamıştı.
DaDaS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaklaşık 15 gün önce çalışma yaptık sorunlu yerleşimle kazandığım tutarı legal yerleşimlede yakalayabildik çalışmanızı tavsiye ederiz
batiatus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen salı günü yerleşim çalışması yaptı DELİ hocam,
açıkası en iyi yerleşimi deneyerek bulduğumu düşünüyordum (Sayfo to iyidi ama tbm kötüydü, üstelik adsense ihlali yaparak kelle koltukta gidiyordum.) gezerken Deli hocamın konusu ile karşılaştım, ilk başta dediğim gibi inanmadım ben deneyerek bulmuştum en iyi yerleşimi ama konudaki yorumları okuyunca denemekten bişey kaybetmem dedim, işi teslim ettim, hemen dönüş yaptı, adsense panelinde yeni reklamlar oluşturttu, site için şablon çıkardı ve o gün içinde kendi yerleşimleri yaptı. Bir hafta geçti , ihlalle kazandığım parayı şu anda legal olarak kazanıyorum,kafam rahat banladı banlacak endişem yok.Mis gibi. DELİ hocama emeklerinden dolayı teşekkür ederim, üstelik işi bitirdikten sonra arayıp gelirin ne durumda olduğunu sordu. İş bittikten sonra arayıp soran yok gibi piyasada , bunun içinde ayrıca teşekkür ederim.Başarılar Deli kardeşim. "Atın iyisine doru, yiğidin iyisine DELİ derler ". Saygılar..
baris_k adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmamız oldu şuan çok yeni olmasına rağmen ilerleme var,ilerki zamanlarda daha çok etki edeceğini düşünüyorum.
uralcoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedat bey alanında uzman, her türlü sorunuza çekinmeden yanıt verebilecek, yaptığı işin başarılı sonuçlarını hemen görebileceğiniz ve kişiliğiylede gönlünüzü kazanan bir arkadaş. Eğer bir profesyonelle çalışmak ve iyi sonuçlar almak istiyorsanız kendisiyle çalışabilirsiniz.
Qrt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptığı yerleşimle değişimi hemen farkediyorsunuz, uzman olduğu her anlamda anlaşılıyor. Sedat bey alanında profesyonel, gönül rahatlığıyla iş teslim edebilirsiniz.
topikci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla 1 gün dolmadı çalışmamız sayfa to oranımız % 25 arttı.
arap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çalışma başlatıldı. ilk gün etkisini göstermeye başladı... çalışmanızı tavsiye ederim
manglerman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sağolsun arkadaş işinin ehli. işi teslim ettikten iki gün sonra verim almaya başladım. eline sağlık diyorum. güvenerek işinizi teslim edebilirsiniz.
hrngndz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günlük 15 dolar olan gelir şu anda tl hesaba geçti ve arkadaşın reklam optimizesi çalışmasından sonra neredeyse iki katına çıktı. İlgisi için teşekkürler.
AVKAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş teslim edildi. Arkadaş 4 4 lük bir çalışma yaptı. Kesinlikle tavsiye olunur.
Admiral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar Hitli sitemi emanet ettim hızlı bir şekilde çalışmasını teslim etti bu kadar hızlı bir şekilde'de Sayfa TO vs etkileyeceğini sanmıyordum. 2 Günde geri dönüşünü almaya başladım.
pRoFeSSioNaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedat kardeşimle çalışmaktan mutlu oldum. Adsense üzerine hiçbir şey bilmeyenlerin haricinde bildiğini zannedenler de çalışırsa faydalı olacağını görecekler. Bende gözle görülür bir artış olduğunu 2. günde tespit ettik.

Faydasını fazlasıyla göreceğinizi söyleyip bir kez daha teşekkür ediyorum Sedat'a.
ByEmrah35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaptığımız çalışma sonunda gerek sayfa tıklamaları gerek sayfa to oranları artım gösterdi. Hergün gitgide artmaktadır. Önemli olanda istediğim zaman çalışma sonrası destek vermesi oldu benim için. Yaptık parasını aldık olayı olmadı. Allah razı olsun inşallah daha da iyi olacaktır.
serkan35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Site için Çalışma yaptık oldukça iyi artışlar gözlemledim kendisine teşekkür ediyorum ismi gibi @deli artışlar oldu =)
HyS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşinde sağlam, Çalışma yaptığı siteyi incelemesi ve yerleşimleri siteye göre düzenlemesi çok iyi. Eline sağlık sedat.

Çalışmanızı tavsiye ederim.
emrahcoskun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işinin ehli arkadaş tıklama oranımda yükselme oldu teşekkürler..
acupato adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın yaptığı çalışmanın faydasını görmeye başladık. Gerçekte işi bilen bir arkadaş.
Teşekkürler hocam, iyi çalışmalar.
cagdasdag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
300 sayfa gösterimine 0 tık alan sitem şimdi 30 gösterime 1 tıklama alıyor
İlgili ve bütün sorularınızı yanıtlayan aldığı ücreti sonuna kadar hak eden bir arkadaş helal olsun elinize sağlık
imazy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma sonrası gözle görülür bir artış oldu. İlgi ve alaka için de teşekkür ediyorum.
Arkadaşla adsense yerleşimi için anlaşmiştık anlaşmaya sadık kalmadı siteyi komple baştan yarattı cokta guzel oldu ellerine saglik duzenlemeyi yapali bir iki saat oldu bir gunde kazandigimi kazandim neredeyse cok tsk ederim r10da isini 4x4 luk yapan arkadaslari gormek mutlu ediyor insani
Matte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece Adsense değil sitenin eksiklikleri ile de ilgilendi her zaman tavsiye alabileceğim bir dost da kazanmış oldum .. çok teşekkürler Allah yolunu açık etsin
ikeremk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kazançlar arttı arkadaşlar, to oranları ile birlikte.Kesinlikle faydası oluyor.
Teşekkürler.
lovecodec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, arkadaşla anlaştık ve 1 gün içinde işi teslim etti, aldığı parayı sonuna kadar helal ediyor, adsense deyip geçmeyin hepimiz için çok önemli bir konu, hele ki ben çok anlamadığım için biraz karıştırmışım arkadaş resmen enkaz kaldırdı, ve işini bitirdikten sadece bir kaç saat içinde bile reklam tıklanma oranlarım değişti..

Öncelikle ilgisi ve bilgili çok teşekkür ediyorum, iş yaptıracaklara da gözünü kapatıp sitesini teslim etmesini diliyorum..Adsense deyip geçmeyin arkadaşlar..
sinanksk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yapıldı,çok ilgili bir arkadaş 2-3 gün uğraştık Kazançlar şu an % 25 arttı
10 numara adamsın. Yaptığın reklam çalışması ile aylık gelir 3 katına çıktı. Ellerine sağlık kardeşim. İyi çalışmalar.
kaganerdogmus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google Adsense yerleşim hizmeti alındı iş tesliminden itibaren sayfa TO'larda gözle görülür bir artış var. Teşekkürler.
cihat_besik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çalışma sonrası sonuçlar oldukça başarılı oldu sayfa to 0,50 - 0,70 lerden 1,90 lara çıktı ki 3,xx leri gördüğüde oldu. arkadaş işinin ehli
mgmslck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yapıldı, çalışma sonrası başta hemen etki göstermedi ancak Sedat abim özel olarak sordu etti birkaç değişiklik daha yaptı. TO %1'in altından ayağa kalkıp %2'lere yaklaştı. İnşallah böyle devam eder.

Özellikle samimi ilgisi ve parayı laf bile etmemesi için teşekkür ediyorum.
Bu sedat kardeşimiz ile ikinci işimiz oldu. %100 gelir artışı garantisi ile başladığımız iş toplamda 12 gün sürdü ve sonuç harika. Her şey tamda söylediği gibi oldu. Yaşam şekli, kişiliği, mesafesi, yaklaşımı, hitabı ve sarfettiği moral dolu sözler ile harika bir iş çıkardık. Ellerine ve emeğine sağlık diyor,, başka işlerde yine çalışmak üzere hayırlı işler diliyorum kendisine.
RamsesTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çüşşş... Diyorum başkada birşey demiyorum... Daha 15 dk oldu günün çeyreği kadar yükselme var.Politikala uygun böyle bir artış..Hiç böyle birşey unmadım.Askeri operasyon yapar gibi Stratejik demek.. Reklam yerleşimini iyi zannedenler varsa ! Çok memnun kaldım...
Kardeşim, Allah senden razı olsun. 6 k lık sitede, eskiden günlük 4 - 5 tl gelir elde ederken, şu an 30 tl'i buluyor. Bunda senin emeğin ve katkın çok büyük. Her şey gönlünce olsun. Çok teşekkür ederim.
VasfiVural adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş 3 gün önce çalışmayı teslim etti, uygulamasını yapıp sonuçları gözlemek için 3 bekledim. Sonuçlar inanılmaz arkadaşlar. Önceden 2.5 tl kazandığım sitem şu saatte 9 TL olmak üzere. Sayfa To ise 2 kat arttı. Sedat Beyle çalışmanızı tavsiye ediyorum.
PCMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google Adsense kazancım 0'a yakınken hocama reklam yerleşimi yaptırdım ve etkisini anında göstermeye başladı. Konu Google adsense yerleşimiyse işi Sedat hocama bırakın ve arkanıza yaslanın
WEBYUSUF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Galiba açıklama yazmama gerek kalmadı.

- Ayrıca Sedat Bey bir kaç gün boyunca durmadan sorunlarıma cevap verip çözmeside sanki reklam yerleşim çalışması değilde farklı bir hizmet veriyormuş gibiydi yani 2 işi bir arada yapan bir arkadaş. Kendisine teşekkür ediyorum.
sayfamın mobil temasına da Sedat Bey sağolsun bir çalışma gerçekleştirdi. CTR oranı %1.2 lerden şu an %1.6 lara çıktı mobilde. Trafik biraz dalgalı seyrediyor. Normale geldiğinde %2 ye çıkacağını düşünüyorum. %100 sedat bey e sitenizi teslim edebilirsiniz.
DME adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş harbiden deli kardeşim.Öyle bir yerleşim yaptıki 8 aylık sitemden kazanç sağlayamıyordum.0,20 - 0,56 arasında olan tıklanmalar bugün şu saatte 7 kat artmış durumda.Bu kadar birden yükseliş olacağını hiç düşünmüyordum.Sanırım çok daha iyi olacak.Şimdide mobil çalışması yaptırıyorum.Aldığı para kuruşuna kadar helal olsun.
Daha önce mobil tema reklam yerleşimi yapmıştık ve sonuçları sizinle paylaşacağımı söylemiştim.
Ocak ayı (31 gün mobil tema reklam yerleşimi öncesi) 7.486 tıklanma
Şubat ayı (28 gün mobil tema reklam yerleşimi sonrası) 12.053 tıklanma

Gelir olarak toplamda %56'lık bir artış söz konusu. Sonuçlardan oldukça memnunum. Yorum sizindir
KudretÇ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın çalışması sonucu sayfa toyu biraz daha sabitlemiş olduk. Teşekkürler.

ztrk10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3. Kez çalışıyorum kendisiyle her seferinde en az %1 T.o arttırıyor.
Harika bir görüşü var ve r10'da çalışmaktan en memnun olduğum kişi .. İşini hakkıyla yaptığınız için teşekkür ederim..
Royal61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 1,5 ay önce çalıştık günden güne reklam tıklamaları arttı gerçekten şuanda günlük 1k reklama tıklama alabiliyoruz hepsi Sedat bey sayesinde teşekkürü borç bilirim bu arada alır almaz direk sonuç beklemeyin günden güne tıklamalardaki artışı göreceksiniz.
bysca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir sitem için 1 hafta önce kadar reklam yerleşim çalışması yapmıştı. olumlu sonuçlar almaya başladık üstad eline sağlık.
ahmetcem96 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çalışma tamamlandı ve gelirlerde %30 artış oldu. Tbm 0.20 nin altına hiç düşmedi. kendisine teşekkür ederim.
PatikliPenguen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üyeliğim olmadığı zaman arkadaşla reklam çalışması yapılmıştı 1 ay önce. Arkadaş çalışma yaptıktan sonra etkisi görüldü gerçekten işini son derece ilgili bir şekilde yapmaktadır.
kpsshaberlerim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam yerleştirme çalışması yapılmıstı eline sağlık. Tavsiye ederim.

http://prntscr.com/809sw7
Sedat hocam ile ikinci çalışmamızı yaptık. Sitem için mobil çalışmasını tamamladı ve işi hakkıyla teslim etti. Ben eminim ki ilk işimizdeki başarımızı Allah'ın izni ile bu işimizde de yakalayacağız. İlgi ve alakası için teşekkür ediyor, hayırlı işler diliyorum.
pamela adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar daha önce sizlere ödeme yapıldıgını ve sonuçlardan bilgi vereceğimi bildirmiştim. Sizlere faydalı olmak için ve arkadaşın hakkını vermek için yazmak zorunlulugu hissettim.
arkadaş yapmadan önce 400 tekil hite 3 tıklama alırken şimdi yaklaşık ortalama 22-23 tıklama alıyorum tabiki bu tıklama sitenin dahada hitlenmesine bağlı

arkadaşa buradan r10 aracılıgı ile teşekkür ederim.