SiyahTasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 0 Ne anlama geliyor bu?
Galiba gidip başvuru yapabilirsiniz demek 0 demek asillerden biri kayıt yapmazsa sizin kaydınız alınacak fakat büyük ihtimalle asillerden kayıt yapmayanlar olur ve sizin sıralamanız hemen gelir hocam.

mdemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ara sınıfların burs basvuru sonucu ne oldu bilen var mı?
Kasım veya Aralık ta açıklanacak hocam.

YavuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yedek gelme ihtimali % kaçtır acaba ?
Ona göre işimi garantiye almam gerekiyor özel yurt araştıracağım

Öncelikli isteğim yüksek ücretli yurtlar
Yedek gelme 300 500 e kadar geliyor diye biliyorum ama şehirlere göre değişir ve yurt kapasitesine göre.

okank35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yedek sıra 31 . Sıra gelirmi bana ?
Hangi şehir büyük ihtimalle gelir 1 ay içerisinde.

ademoooz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bana yurt çıkmamış. nasıl iş bu ya
Tam sonucu yazarsanız bakabiliriz hocam.

f1squad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk 5 tercihten biri gelirse burs çıkar diyorlar doğru mu bu bilgi?
Bu ayrı hocam üniversitelere göre değişiyor, bazı üniversiteleri ilk 5 tercihinizde gösterirseniz KYK burs sağlıyor.

Rebelfa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bu kredi sonuçları ne zamana açıklancak acaba bilgisi olan varmı ? Birde açıklandıktan sonra ne zaman noterden senet imzalıcaz ?
Kasım veya Aralık ta açıklanır, Bu ay içerisinde işlemlerinizi yaparsınız, Ocak 6/7 sinde ilk ödemeyi alırsınız hocam.

Exam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanıyorum burs çıkmayacak ama kredi çıkar diyorlar. Bu kredide toplam ne kadar para alıyoruz ve ne kadar geri ödüyoruz. Faiz oranı nedir ? Çok bindiriyorlar mı ? Hiç sıcak bakmıyorum ama sıkışırsam mecburen kredi alıcam.
260tl şuan ki kredi ama her Ocak ayında artıyor.4 yıl boyunca 12 ay süresince alıyorsunuz ve her yıl artış gösteriyor kredi. 10.000 tl lik bir kredi için 11.000 tl olur en fazla fazla faiz gelmez, zaten okul bittikten hemen sonra ödeme yaparsanız %50 e kadar indirim yapılıyor yani 10.000tl yerine 5.000tl bile ödeyebilirsiniz.