Temmuz başında halısahada dizin döndü ve çat die bir ses işittim. Aslında çat sesi dışında dizimin 4. dönüşü bu .
Yine şişme oldu ertesi gün ve bir hafta sonra neredeyse tamamen indi şişlik. Ardından ısrarlar sonucu özel bir hastanaede doktora gittim ve anlattıklarımda menüsküs yırtığı şüphesi uyandı eliyle dizime haraketler yaptırdı ıvırdı kıvırdı "acı var mı yok acı var mı çok çok az" ... Sonra menüsküs değil demekki dedi ve diz egzersizleri verdi.
Herneyse 2 haftadır yapıyorum daha iyiyim ama yürürken otururken bazen dizimde çok ince sızlama hisseediyorum ve sol ayağım sağ ayagıma göre belirgin şekilde güçsüz. Kimisi normal yürüyorsun diyor kimisi hafif sektiğimi söylüyor ben ayna kaşısında falan normal görüyorum kendimi.
Psikolojik olarak sııntıdayım ama. Ayrıca Önümüzdeki dönem yani 2 -3 ay sonra askerlik düşünüyorum
Bu sorunu yaşayan var mı aranızda? Sigortalıyım, Devlet ve tıp hastanelerinde 1-2 ay bekliyorlar hastalar MR için. Özel hastanelerde MR ücreti nedir?
devlet hastanesinde mr cektirdim en fazla 2-3 gün sürdü son cektirdiğimde sabah 9 gitmiştim gece 2:30 uygunsa gelin cekelim demişti. Eskidendi hocam 2-3 aya rendavu vermek şimdi hastaneye bağlı direk cekenlerde var