Demo'sunu inceledim, onda bir sorun yok. Ama admin panelini , sadece script kurulduğu zaman inceledim. Ayrıca dediğim gibi, ben şuan r10 veritabanı silindiği için yazışmaları yayınlayamıyorum. Yoksa; eminimki muratta biliyordur benim scripti yedeklemediğimi.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:12:49 -->-> Daha önceki mesaj 11:09:11 --
Şahsıma hiçbir hakaret olmadı, nereden çıkardın bunu şimdi ? Evet, script kuruldu ve bence inceledim, aradan da 4 saat kadar bir süre geçti. Murat bugünle beraber tam 1 ay oluyor. Sana 2 gece öncede mesaj attım cep telefonuna, konularına bakıyorum benden sonra satış yapmışsın çünkü itrader almışsın konuya bağlı olarak. Bana ödeme talep ettiğimde söylediğin bir diğer cümlede " Satış yapar yapmaz ödücem." olduğu için satış yapmanı bekledim. Diğer webmaster sitelerinde de konuların olduğunu varsayarsak, sanırım 1 ay içerisinde hiç yoksa bile 1 adet satmışsındır, çünkü ödemen gereken ücreti 1 adet satış karşılıyor. Ben şuana kadar hep rica ettim, hep bir sorun olacağını düşünerekte ses çıkartmadım. Sen nasıl şahsıma bir hakaret etmediysen , bende tek kelime aleyhinde bişey demedim. Bundan emin ol.
Gencteknoloji scripti satın alan ilk kişilerden birisi. Kendisine mesaj atıp scripti yeni almadığını kendiside söyler. google cacheyi kullan ve kişinin daha önce aldığını sadece r10 sorunundan sonra itraderi bu nickime vermiş olmasıdır. demekki konularımı iyi takip edemiyorsun efe kardeşim. dediğim gibi yarın banka ödemem var fakat ona dahi param yok yani kusura bakma bekleyeceksin kardeşim. ben zorunda olmadığım bir geri ödemeyi yapıcam dedim ve musait oldugumdada yapıcam. için rahat olsun dediğim gibi konuya istediğini ekleyebilirsin çünkü ortada şahsıma ait yanlış bir durum yok. iyi forumlar.