sddeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşinize yaramayacak scripti neden aldınız?
Scripti hosta kurulduktan hemen sonra incelediğinizi ama sizin işinize yaramayacağını 4-5 saat sonra söylediğinizi belirtiyorsunuz? 2.5 gb veriyi indirmek ve uzak bir sunucuya veya harici diske atmak için 4-5 saat fazlasıyla yeterli. Scripti kopyalamadığınızı malesef kanıtlayamazsınız. Görünüşe göre satıcı iade yapmak zorunda değil. Bir de ticaret tecrübeniz olduğunu yazmışsınız, madem tecrübelisiniz incelemediğiniz bir sistemi nasıl alıyorsunuz?

Demo'sunu inceledim, onda bir sorun yok. Ama admin panelini , sadece script kurulduğu zaman inceledim. Ayrıca dediğim gibi, ben şuan r10 veritabanı silindiği için yazışmaları yayınlayamıyorum. Yoksa; eminimki muratta biliyordur benim scripti yedeklemediğimi.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:12:49 -->-> Daha önceki mesaj 11:09:11 --

Thecrazy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 Eylüle kadar beklemek zorunda değilsin efe kardeşim. varsa ortada yanlış bir durum şahsına hakaret veya her hangi kötü bir girişim buyur yayınla. scripti almadan önce admin panelide inceledin ve scripti satın aldın. aradan 10 dakika dahi geçse script kuruldu ve teslim edildi ve açık kaynak kodlu ona rağmen sana geri ödemem demedim ama param yok ve olmayan parayıda ödüyemem. olduğu zamanda ödeyeceğim. merak etme ama zorunda olduğum bir parayı değil istediğim için geri ödeyeceğim. konuya başka bir yorum yapmıyorum. dediğim gibi ceza almam gerekiyorsa gerekenin yapılmasını arz ederim yetkili kişilerden. Saygılarımla.

Şahsıma hiçbir hakaret olmadı, nereden çıkardın bunu şimdi ? Evet, script kuruldu ve bence inceledim, aradan da 4 saat kadar bir süre geçti. Murat bugünle beraber tam 1 ay oluyor. Sana 2 gece öncede mesaj attım cep telefonuna, konularına bakıyorum benden sonra satış yapmışsın çünkü itrader almışsın konuya bağlı olarak. Bana ödeme talep ettiğimde söylediğin bir diğer cümlede " Satış yapar yapmaz ödücem." olduğu için satış yapmanı bekledim. Diğer webmaster sitelerinde de konuların olduğunu varsayarsak, sanırım 1 ay içerisinde hiç yoksa bile 1 adet satmışsındır, çünkü ödemen gereken ücreti 1 adet satış karşılıyor. Ben şuana kadar hep rica ettim, hep bir sorun olacağını düşünerekte ses çıkartmadım. Sen nasıl şahsıma bir hakaret etmediysen , bende tek kelime aleyhinde bişey demedim. Bundan emin ol.