Efe_INCE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Murat hoşgeldin Attığım mesajlar, p.m'ler ve msn'de yazdıklarım sanırım sana ulaşmadı

Şimdi madde madde yazdıklarına cevap vereyim müsadenle :

1. Sadece " Hostu alana kadar kuruluma gerek yok, ne olsa ödemesi yapıldı müsait olduğunda kurarsın hiç sorun! " dedim. Hostu 1 gün sonrasında aldım, ve sonrasında 2-3 gün daha kurulumunu bekledim. Evet, aynen dediğin gibi müsait değildin bende kurulumu bekledim. Beklediğim süre boyunca tek bir şikayetim olmadı. Olduysa söyle ?

2. Ben scripti admin panelli olarak, hosta tam kurulumu gerçekleştiği zaman inceledim.

3. Scripti kurduğun andan itibaren ( Gece 10-11 gibi oldu yanılmıyorsam. ), scripti 2-3 saat kadar inceledim. Aynı gece zaten ben sana, bu scriptin çok iyi bir iş olduğunu fakat, aklımdaki projeye uymadığını söyledim. Kurulumundan bu sözü söylememe kadar geçen süre sanırım 4-5 saat falandı. Scriptin resimleride dahil eğer yanlışım varsa düzelt 2.5 GB kadardı. Çünkü yüksek kalitede , birçok otel resmi vardı üzerinde. Ve, o 4 saat içerisinde panelde sadece bir otelin 2 resmini deneme amaçlı kaldırdım. Eğer bunun dışında , dediğin gibi değil yedek almak - scriptten tek dosya içerisinde kod aldıysam, yarın sabaha hayatımdaki en değer verdiğim 2 insanda beraber çıkmasın!!! Ben sana o zamanda söyledim, dilersen bilgisayarıma gir ve incele diye. Ki zaten , o kadar boyutlu bir scriptin yedeğide o kadar kolay alınmaz. 4 saat boyunca ben sadece scripti inceledim.

4 . Scriptini sildikden sonra, bir defa yemek tarifleri scriptini kendim editleyerek otel eklemeleri yapdım. Ardından , şimdilerde de bir şehir & ilan portalı kuruyorum siteye. Buyur bak

5. R10'da olsun veya diğer webmaster sitelerinde; açık kaynak kodlu bir scriptin geri ödemesi yapılmaz diye bir madde var ise; ben parayı almaktan vazgeçiyorum. O parayı Mehmetcik Vakfına bağışlarsan sevinirim.

Ben zaten bu konu ' gereği yapılsın ' diye açtım. Eminimkide yapılacaktır. Ayrıca, 1 ayda olsa 2 ayda olsa bekleyeceksin diye bir ticaret kuralı mı vardı yoksa yeni mi çıktı ?

Şu ana kadar, bana anlattığın gerekçelere inanıyor ve doğru olduğuna inandığımdan üzülüyordum senin adına. Ama şuandan itibaren , bu anlayışın karşılığını göremediğim için üzülmüyorum.

6 Eylül 2012'ye kadar konu dediğim gibi ödeme yapılmadığı taktirde detaylarıyla anlatılacaktır.

Teşekkürler.
6 Eylüle kadar beklemek zorunda değilsin efe kardeşim. varsa ortada yanlış bir durum şahsına hakaret veya her hangi kötü bir girişim buyur yayınla. scripti almadan önce admin panelide inceledin ve scripti satın aldın. aradan 10 dakika dahi geçse script kuruldu ve teslim edildi ve açık kaynak kodlu ona rağmen sana geri ödemem demedim ama param yok ve olmayan parayıda ödüyemem. olduğu zamanda ödeyeceğim. merak etme ama zorunda olduğum bir parayı değil istediğim için geri ödeyeceğim. konuya başka bir yorum yapmıyorum. dediğim gibi ceza almam gerekiyorsa gerekenin yapılmasını arz ederim yetkili kişilerden. Saygılarımla.