Murat hoşgeldin Attığım mesajlar, p.m'ler ve msn'de yazdıklarım sanırım sana ulaşmadı

Şimdi madde madde yazdıklarına cevap vereyim müsadenle :

1. Sadece " Hostu alana kadar kuruluma gerek yok, ne olsa ödemesi yapıldı müsait olduğunda kurarsın hiç sorun! " dedim. Hostu 1 gün sonrasında aldım, ve sonrasında 2-3 gün daha kurulumunu bekledim. Evet, aynen dediğin gibi müsait değildin bende kurulumu bekledim. Beklediğim süre boyunca tek bir şikayetim olmadı. Olduysa söyle ?

2. Ben scripti admin panelli olarak, hosta tam kurulumu gerçekleştiği zaman inceledim.

3. Scripti kurduğun andan itibaren ( Gece 10-11 gibi oldu yanılmıyorsam. ), scripti 2-3 saat kadar inceledim. Aynı gece zaten ben sana, bu scriptin çok iyi bir iş olduğunu fakat, aklımdaki projeye uymadığını söyledim. Kurulumundan bu sözü söylememe kadar geçen süre sanırım 4-5 saat falandı. Scriptin resimleride dahil eğer yanlışım varsa düzelt 2.5 GB kadardı. Çünkü yüksek kalitede , birçok otel resmi vardı üzerinde. Ve, o 4 saat içerisinde panelde sadece bir otelin 2 resmini deneme amaçlı kaldırdım. Eğer bunun dışında , dediğin gibi değil yedek almak - scriptten tek dosya içerisinde kod aldıysam, yarın sabaha hayatımdaki en değer verdiğim 2 insanda beraber çıkmasın!!! Ben sana o zamanda söyledim, dilersen bilgisayarıma gir ve incele diye. Ki zaten , o kadar boyutlu bir scriptin yedeğide o kadar kolay alınmaz. 4 saat boyunca ben sadece scripti inceledim.

4 . Scriptini sildikden sonra, bir defa yemek tarifleri scriptini kendim editleyerek otel eklemeleri yapdım. Ardından , şimdilerde de bir şehir & ilan portalı kuruyorum siteye. Buyur bak

5. R10'da olsun veya diğer webmaster sitelerinde; açık kaynak kodlu bir scriptin geri ödemesi yapılmaz diye bir madde var ise; ben parayı almaktan vazgeçiyorum. O parayı Mehmetcik Vakfına bağışlarsan sevinirim.

Ben zaten bu konu ' gereği yapılsın ' diye açtım. Eminimkide yapılacaktır. Ayrıca, 1 ayda olsa 2 ayda olsa bekleyeceksin diye bir ticaret kuralı mı vardı yoksa yeni mi çıktı ?

Şu ana kadar, bana anlattığın gerekçelere inanıyor ve doğru olduğuna inandığımdan üzülüyordum senin adına. Ama şuandan itibaren , bu anlayışın karşılığını göremediğim için üzülmüyorum.

6 Eylül 2012'ye kadar konu dediğim gibi ödeme yapılmadığı taktirde detaylarıyla anlatılacaktır.

Teşekkürler.