1.ci Aksalık benden değil senden kaynaklıydı efe kardes hostun yetersizdi alan olarak. hostunu verdiğin vakitte ben musait değildim ama kurulumun TAM olarak yapılarak verildi.

2.cisi Sen scripti admin panelide olmak üzere incelemedin mi kardeşim ? inceledin

3.cüsü aradan saatler gecti yedekler alındı tabi sonra gelip bana bu script işimi görmez yedek ne almadım vs dedin ona rağmen bende tamam paranı geri öderim dedim ve şu an için ödüyemem dedim cünkü gelen para cokta gideceği yerlere gitmişti.

4. uygum bütcem olana kadar bekleyeceksin geri ödeyeceğim paranı scriptde hostunda zaten duruyor oda hediyem olsun sana.

5. Ticaret yaparken açık kaynak kodlu bir script aldığın zaman gelip sonra bu script işime yaramaz demiceksin efe kardeş ve benim sana ödeme yapmamı bekliceksin. senden borç almadım sana script sattım ve satış öncesi herşeyini inceledin kurulum bitti site kuruldu işime yaramaz dedin.

Tercübene biraz daha tercübe kat efe kardeşim. Ben yine ödemek zorunda olmadığım bir parayı ödeyeceğim sana ama benim bütçem musait olana kadar bekliceksin 1 ayda olsa 2 ayda olsa.

Haksız olduğumu düşünen yönetici varsa gereğinin yapılmasını arz ederim saygılarımla.

Birde Konunun Devamı derken hayırdır küfürmü ettim ? saygısızlıkmı ettim ki ben senden büyüğüm varsa birsey o zaman kadar değil şimdi paylaş efe kardeş buyur.