Bana denk gelmez sanıyordum fakat geldi.Tarih 23 Ağustos 2012 Perşembe, Saat (17:35) gayet sakin bir gün geçiriyordum ve oda ne MSN'de biri
"Merhaba 2 dakika zamanınızı alabilirmiyim" dedi. Bende tabi buyrun dedim. Yazdıgı mesajları direk kopyalıyorum.
MSN Adresi : designed@mit.tc - uzun süredir ekli ben de fakat o olduğunu bilmiyordum.Şuana kadar herhangi bir girişimde bulunmamıştı.

Kırmızı renkli yazıları onun, diğerleri benim

"Toptan ürün ithal etmekteyiz. yurt dısından Müşterilerimiz günlük 70 80 i buluyor bize online destek elemanı gerekmektedir Müşterilerimiz ile ilgilenecek ürünleri takip edecek bir eleman gerekmektedir. Bunun karşılıgında günlük 80 TL Vermekteyiz."

olabilir,şartlar nelerdir? - dedim

ikna kabiliyeti kuvvetli, Sakin, Sabırlı, Düzenli ve Efendi bir konuşma/yazışma yeteneğine sahip olması yeterlidir
Güven saglandıkça devamlı Çalışılabilir.

Sistem tamamen bu Yurt dısından ürünleri getirtiyoruz Türkiyede Forumlarda Tanıtımını Yapmaktayız.

online desteği nerede sağlıcağız ?

Forumlardaki Akradaşlara Freelance olarak.

bir web siteiniz var mı yani ? yoksa msn üzerinden mi?

Web sitemiz mevcuttur
Genelde Msn üzerinden sipariş verilmektedir.Müşteriler forumlardan görüşülerek işlem yapılmaktadır
(Web sitemiz mevcut demesine rağmen herhangi bir adres yazmadı )

R10.net ws iki foruma bakacaksınız
müşteriler zaten msneye gelecektir

Tamam

ws r10 üyeliginiz var mı

VAR Fakat o üyeliklerle yapamam ? Size özel üyelik acmak lazım çünkü o benım kişisel profilim

acabilirmiyiz ? davetiyeniz mevcutsa acınız.

Malum davetiye yok

o yüzden R10.nette üyelik bulunması gerekmektedir.

Firma olarak mı işi yapıyorsunuz?

Firma olarak Yapılmaktadır

Siteniz nedir, ürünler nelerdir ?

Dedim ve suspus bekledi daha sonrada kaçıp uzaklaştı, herkese geçmiş olsun. Allah ıslah etsin.

Edit : https://www.r10.net/members/49496-murataydin.html

Hocam başka nick yokmuydu ya