spider58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işte yönelmek istemiyorum . silverlight ile çalıştığım projeler var ama vb.net ile olan projeye vb.net ile devam etmek istiyorum sağdan soldan birşeyler karıştırmadan.
wpf ile user control oluşturup vb.net win form projende kullanabilir misin emin değilim ? tersi de sıkıntılı ama winformu tamamiyle wpf formun içine gömebilmek için kontrol var.

derken baktım da evt wpf user controlünü winform da kullanabilirmişsin. zaten çok zor bi olay değil bu kontrol ya. sadece bi resim koyacaksın. mouse move eventine büyüme kodunu yazacaksın (xaml ile uğraşmak ya da vb.net tarafından kod yazmak zulümdür bunun için. o yüzden en iyisi expression blendi indirip onunla yap) sonra o kontrolüne bir tane de property verirsin özellik diye mesela ve click eventi oluşturursun.

user controlü win formunda oluştururken bu eventi oluşturursun. winformda kullanıcı user controlüne tıkladığında bu event çalışır ve parametresinden özelliğini alabilirsin ona göre de işlem yapabilirsin..

bilmiyorum karışık mı anlattım ama çok zor bir olay değil. şu projeyi bitirdiğimde eğer yapmazsan böyle bir şey yapmaya çalışırım.