Merhaba.
Aranızda yeniyim, Metin2 için hazırlamış olduğum bir scripte ufak bir problem var. Aslında uğraşsam çözebilirdim ama elimdeki sunucunun süresi bitince daha uğraşamadım. Problemim;
Bu script oyun içindeki pazarın süreli hali, yani bir itemi satışa koyarken bir süre belirtiyorsunuz o süre dolunca item pazardan kalkıyor. Her şey hazır ama itemi süre bitince pazardan kaldırmayı yapamadım.

if ($ssaat <= date("H")){
if ($sgun <= date("d")) {
if ($say == date("m")) {
if ($syil == date("Y")) {...
Son kullandığım kod buydu.Satırlar isimlerinden belli zaten "sgun = gün" "ssay = ay" bunlar veritabanında kayıtlı. Site tarihi ve saati kontrol edip eğer zamanı geldiyse itemi silmesi gerekiyor.
Yerlerini değiştirmeyi denedim, tek tek sorguyu denedim, çoklu sorgu denedim, tarih eklemeyi 4-5 şekilde farklı kodlarda yapıp uyumlu yapmayı denedim ama sonuç negatif.

"getdate" deneyecektim ama işlem yarım kaldığı için deneyemedim. Bu scriptin hiç bir önemi yok, siz neden uğraştırdın demeden bildiriyim. Amacım başaramadığım bir şeyin doğrusunu öğrenmek. Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Not: Sistem için elinde test sunucusu olan veya sunucu sağlayabilecek kişiler pm atabilir. Scripti tamamlayıp ücretsiz verebilirim, dağıtmamak koşuluyla !
Kısaca; itemi belirlediğiniz bir süre için (max. süre ayarlanabilir, şuan 48 saat) satışa koyabilir, çevrimdışı satış yapabilir. İtem hemen alınabilir veya teklif verilebilir. Teklif veren kişiden ücret alınır, item süresi bitene kadar para sistemde tutulur. Son tekliften daha yüksek bir teklif gelirse önceki teklifin sahibine para iade edilir, yeni teklif tabloya girilir. Süre bittiğinde son teklifi yapana item verilir, item sahibine para ödenir. Satıcı itemi kaldırabilir, bu durumda eğer teklif varsa teklif verenin parası iade edilir.Teklifte minimum sınır ayarlanabilir.