LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayat üniversitesi okuyanlar napsın kardeşş

R10'a arada zabıtalar baksın..

Hastaneye ne sıklıkla uğrarsınız bilemicem, ben kendimden yola çıkayım yaklaşık 7 yıldır 3 aydan 3 aya (ki bazı dönemler orada kalmak zorunda kalıyordum) kontrollerimi yaptırmak için hastanedeyim.Stajyer doktorların bi yerlerinin bi karış havada olduğunu söylemek artık alışagelmiş bi durum.Ha doktoru çıldırtan hasta ve yakınları yok mu var.Stajyer doktorlar haricinde, hocalar da daha bi merhaba deme nezaketi dahi göstermiyor.

O eşşek gibi okudu diye, insanları ne hor görebilir ne de küçültebilir.
Herşey ne yazıkki kitap okumakla olmuyo, önce adam olucaksın.

Günümüz hekimleri ne yazıkki Atamızın dediği gibi "Beni Türk hekimlerine emanet edin" sözlerindeki hekimler değil.

Bi sağlık sorunum nedeniyle normalde hiç uğramadığım hastaneye son 1yıldır ayda 1-2 kez gidiyorum. Burnu kalkık olanlarda gördüm çok samimi olanlarda. Kimse kusra bakmasın ama hastane de de lakayıtlık olmasın. Bi merhaba demiyorlarsa da o onların bileceği şey.

O kadar örnek vermek gerekiyorsa bugün üniversitedeki akademisyenleri, ortaöğretimdeki öğretmenleri, camideki imamı, kilisedeki papazı da örnek verebiliriz. Ne yazık ki o eşşek gibi okuyan insanlar, bir merhaba dememesine rağmen en zor durumlarda hızır gibi yetişiyorlar.