Hayat üniversitesi okuyanlar napsın kardeşş

R10'a arada zabıtalar baksın..

FuSHeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende benzer sıkıntıları çok çektim bir dönem. Tabi tıp okumuyordum ama yine de çektik.

Tıp okuyan da bir sürü arkadaşım oldu banamı denk gelmedi burun büyüklüğü anlamadım. Ha şöyle baktığımda ben tıp okuyupta burnu büyük olan adama açıkcası kızmam. Adam eşşek gibi çalışmış dereceler almış hayatının 6 yılını öldürmeye karar vermiş ve tıpa gitmiş. Biraz kendini beğenme hakkı olsun bu adamın.

Kardeş, umarım aradığın yardımı bulursun.

Bu arada o beğenmediğiniz doktorlar olmasa sanırım Amerika'da tedavi olacaksınız.

Hastaneye ne sıklıkla uğrarsınız bilemicem, ben kendimden yola çıkayım yaklaşık 7 yıldır 3 aydan 3 aya (ki bazı dönemler orada kalmak zorunda kalıyordum) kontrollerimi yaptırmak için hastanedeyim.Stajyer doktorların bi yerlerinin bi karış havada olduğunu söylemek artık alışagelmiş bi durum.Ha doktoru çıldırtan hasta ve yakınları yok mu var.Stajyer doktorlar haricinde, hocalar da daha bi merhaba deme nezaketi dahi göstermiyor.

O eşşek gibi okudu diye, insanları ne hor görebilir ne de küçültebilir.
Herşey ne yazıkki kitap okumakla olmuyo, önce adam olucaksın.

Günümüz hekimleri ne yazıkki Atamızın dediği gibi "Beni Türk hekimlerine emanet edin" sözlerindeki hekimler değil.