PRGRUP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Konuyu açtım çünkü birkaç defa hayal kırıklığı yaşadım. OVH'den 100mbit sunucu aldım 4mb/s'den yukarıyı göremedim"

Sunucu yapılandırmanızla ilgili olabilir mi ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:35:03 -->-> Daha önceki mesaj 21:34:05 --

Bu da 100 Mbps

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:42:43 -->-> Daha önceki mesaj 21:35:03 --

Ayrıca Redstation'dan memnun kalanlar olabilir. Hat konusunda bende çalışırken memnundum fakat öyle bir salaklık yaptılar ki 7 yıllık verilerim kendi hataları yüzünden silindi. Konuyu okuyanlar muhakkak vardır.
hatasız kul olmaz hocam ovh benim 4 sunucum 1 tanesi saldırı geldi diye ben gece haberim yokkejb 4 sunucum fişini çekip format atıp hesapımı askıya almışdır

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:37:14 -->-> Daha önceki mesaj 23:35:26 --

TheGeneraL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
RedStation 1 GbiT 30 TB Trafik 3 Tane Sunucu Kullanmaktayım Yalnız Trafik konusunda şunu söyleyebilirim, 30 TB Dediklerine Bakmayın Bazı Aylar 50 TB'ye Vurduğumuz Oluyor Bunu RedStation Adil Kullanım Diye 30 TB Diyor Yani, Redstation'ın, OVH kadar Gelişmiş Bir Otomasyona Sahip Oldugunu Söyleyemem Bazı Olaylara Manuel Bakıyorlar O Yüzden Adil Kullanım Kotası 30 TB, 30 TB Aşınca Hemen Düşürürler Diye Bakmayın Olaya Ama Tabi Aylık 90-100 TB Ben Hiç Yemedim Yerseniz Düşürebilirler Orasını Bende Tam Bilmiyorum...
ovh otomasyonu var ama istedigiin işletim sistemini kuramıyorsun ve diskler çok kötü perfomansı redsation gibi 0 cihaz yok isterseniz redsation normal bir sunucu aynısı ovh isteyin size 400 euru setup ücreti isterler