Merhaba arkadaşlar,
yaklaşık 3 yıldır lugesoft video scriptini kullanıyorum. Bu 3 yıllık süreçte tüm optimizasyonları kendim yaptım. Google aramalarında yükseldiğimi fark ettim ve sizlere de hizmet vermeyi istedim.
Lafı fazla uzatmadan yapabileceklerime geçiyorum.
- Lugesoft video scriptlerinin
full seo optimizasyonunu yapıyorum. Sadece tittle meta tag desc. ayarlamak değildir yaptığım iş.
-
Son Yorumlar - Sitenizdeki son yorumların menüde gösterilmesini sağlar.
-
Sağ - Sol Kategorilendirme sistemi. İstediğiniz alana istediğiniz kadar kategori koyabiliriz. Siz bu kategorilere yine admin panelinizden ekleme yapabilirsiniz.
-
Manşet Sistemi - Admin panelinden düzenleyebileceğiniz geçişli manşet sistemi (örnek:
http://i.imgur.com/pFBlR.jpg)
-
W3C Validation. Buna herkes rast geliyorduk artık. Bunun anlamı sitenizdeki kod hatalarını sıfıra indiriyoruz. Bu sayede siteniz seo bakımından daha güçlü hale gelmiş oluyor.
-
Etiket ve kategori için site haritası. Sitenizdeki kategoriler ve etiketler için sitemap oluşturuyoruz. (etiketsitemap.xml - kategorisitemap.xml)
-
Etiket ve arama sisteminin geliştirilmesi. Bunun yararı etiketleriniz Google'da saçma sapan index almaz.
-
Reklam ayarları. Sitenizde istediğiniz yere reklam alanı ekleyebiliriz, video önü vb. reklam ayarlarını yapabiliriz.
- Ve ufak tefek bazı ayarlar. Ama bunlar da gereklidir.
Tüm bu hizmetimizin fiyatı
20 TL'dir ve maks. 24 saat içerisinde tüm istekleriniz tamamlanarak siteniz tarafınıza teslim edilir.
-------
Yeni Eklenen Ekstra Çalışmalar-------
-
Lugesoft etiket urlsindeki tr karakterleri düzeltebilirim. [
* Ekstra 20 tl]
-
Lugesoft video siteniz için istediğiniz siteden video çekecek şekilde bot yazılır. [
* Ekstra 50tl]
- Eğer videolarınızı youtube'dan ekliyorsanız kendi playeriniz ile videolarınızı oynatabilirsiniz. Youtube'dan eklendiği anlaşılmaz. Eski youtube embed kodlarınız düzenlenecektir. Embed yerine sadece youtube urlsini yazmanız yetecektir. (örnek:
http://i.imgur.com/4JzdUZJ.png) [
* Ekstra 10tl]
-------------------------------------------------------------------------
forum dışı iletişim:
verdiğim işi hızlı ve güzel bi şekilde yaptı kardeşime teşekkür ederim verdiği bilgi ve destek için.paranı güle güle kullan
Sitem yavaş yavaş yükselmeye başladı. Optimizasyonun çok yararı oldu. Çok teşekkür ederim.
gerekli çalışmalar özenle yapıldı teşekkür ederiz
evet arkadaşla mutlaka çalışın süper 3 senedir yapamadıklarımı bu kardeşim yaptı eline sağlık
Çalışma son derece güzel bir şekilde yapılmıştır.İşini gerçekten kaliteli yapan bir arkadaş kendisine şükranlarımı sunuyor iyi çalışmalar diliyorum.
Gerekli çalışmalar kısa sürede yapıldı çok ilgili ve alakalı bir arkadaş teşekkür ediyorum kendisine..
İşle cok ilgili bir arkadaş tekrar çalışmaya devam edicez.
Arkadaşa optimizasyon yaptırılmıştır. Hızlı ve güvenilir bir kişi... Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Bir sitem için optimizasyon yaptırıldı. İşini hakkıyla yaptığını düşünüyorum. Çalışmaktan oldukça memnun kaldım ve dahası tanıştığım için mutluyum. Teşekkürler Ramazan kardeşim, hayırlı işler diliyorum.